Количка

Вашата количка е празна.

Знаете ли каква вода да пиете всеки ден?

Организмът ни е изграден от около 70% ВОДА и всичките ни метаболитни процеси са свързани с нея. Затова е жизнено важно да пием всеки ден вода.  Въпросът е, знаем ли КАКВА ВОДА ДА ПИЕМ! Ето един факт, който сигурно ще ви изненада: ПОВЕЧЕТО ПИТЕЙНА ВОДА, С ПОЧТИ НИЩО НЕ ПОМАГА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ, ДОРИ И СЛЕД ФИЛТРИРАНЕ …

ЗАЩО..? МНОГО ПРОСТО – ЗАЩОТО ТАЗИ ВОДА НЕ Е АНТИОКСИДАНТ!

Нека обясним… Лошият ни начин на живот – стрес, неправилно хранене, консумация на алкохол, редовно недоспиване, тютюнопушене, замърсяване на въздуха, приемане на лекарства, отрови във водата, най-различно облъчване и други, води до драстично повишаване в организма на количеството СВОБОДНИ РАДИКАЛИ!

Лош начин на живот
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ?

Свободните радикали представляват атоми или молекули, със свободни, несдвоени електрони. Подобни атоми или молекули са силно нестабилни, тъй като те постоянно търсят да “откраднат” електрон от друга нормална клетка, за да повишат своята стабилност. Нормалният атом или молекула, от която е “откраднат” електрон, също се превръща в свободен радикал. Това се превръща във верижна реакция, която често се има унищожителен ефект за вашите клетки, тъкани, кръвоносни съдове и гени.

 

свободен радикал

 

Над 90% от всички модерни заболявания се дължат именно на натрупването на прекалено много свободни радикали.

Проблеми причинени от свободните радикали
АНТИОКСИДАНТИТЕ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПОМОЩНИК В БОРБАТА СЪС СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ

antioxidant

АНТИОКСИДАНТ е молекула със способността да дарява електрони и по този начин да неутрализира свободните радикали. В едно здраво тяло има баланс между свободните радикали и антиоксидантите, които ги неутрализират.

Когато се получи дисбаланс и тялото не успява да се справи с нарастването броя на свободните радикали се получава така наречения ОКСИДАТИВЕН СТРЕС. Някои антиоксиданти се произвеждат от вашето тяло, но някои не. Също така естествената способност на тялото да произвежда антиоксиданти намалява с възрастта.

Когато се получи дисбаланс и тялото не успява да се справи с нарастването броя на свободните радикали се получава така наречения ОКСИДАТИВЕН СТРЕС. Някои антиоксиданти се произвеждат от вашето тяло, но някои не. Също така естествената способност на тялото да произвежда антиоксиданти намалява с възрастта.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е НАЙ-МОЩНИЯТ АНТИОКСИДАТ?

ТОВА Е МОЛЕКУЛНИЯТ ВОДОРОД!

ВОДОРОДЪТ Е НАЙ-МАЛКИЯТ И НАЙ-МОЩЕН антиоксидант, който единствен може да навлезе в тъканите и кръвосните съдове, дори и те да са затлачени. Неговите НАНО МОЛЕКУЛИ единствени могат да преминат през клетъчната мембрана, така че да неутрализират свободните радикали в самите клетки. За по-нагледно, ето сравнение между големината на молекулата на ВОДОРОДА и едни от най-известните антиоксиданти като Вит.С, Вит.Е и Q10:

 

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СИ НАБАВИТЕ МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД?

Нали помните – тялото ни е изградено от около 70% вода и всичките ни метаболитни процеси са свързани с нея. Затова,  НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН, да си осигурите МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД, е да го пиете с водата!

Водата обогатена с молекулен водород е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН АНТИОКСИДАНТ, своеобразен унищожител на най-опасните и разрушителни хидроксилни радикали. Тези радикали крадат електрони от ДНК молекулите, протеините и мазнините, като ги дестабилизират и предизвикват унищожителна верижна реакция. Водородът лесно отдава електрони на хидроксилните радикали, което ги стабилизира и спира атаката им. При взаимодействието на водорода със хидроксилните радикали се получава ВОДА /Н2О/. По този начин едновременно се освобождавате от вредните свободни радикали, а в същото време се хидратирате изключително добре.

Взаимодействие на водород със свободен радикал

 

ЕДНА МОЛЕКУЛА ВОДОРОД НЕУТРАЛИЗИРА ДВА ХИДРОКСИЛНИ РАДИКАЛА В ДВЕ МОЛЕКУЛИ ВОДА!

КАК ЛЕСНО И НА ДОСТЪПНА ЦЕНА ДА СИ ОСИГУРИМ ВОДА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД?

До скоро единственият начин да си осигурим алкална вода със силни антиоксидантни свойства, обогатена с молекулен водород бяха СУПЕР СКЪПИТЕ ЙОНИЗАТОРИ. Те действат на принципа на електролизата, като с помощта на електричеството успяват да разделят водната молекула на Кислород и Водород. Големият проблем при тях е ВИСОКАТА ЦЕНА. Те се продават за по няколко хиляди лева, допълнително консумират електричество,  нуждаят се от сериозно почистване на електродите и хабят много вода.

НО ВЕЧЕ ИМА ПО-ДОБЪР, ПО-ЛЕСЕН И МНОГО ПО-ДОСТЪПЕН НАЧИН ДА ПРЕЧИСТИТЕ, АЛКАЛИЗИРАТЕ И ОБОГАТИТЕ ВАШАТА ЧЕШМЯНА, ХЛОРИРАНА ВОДА С ВОДОРОД!

МАГНЕЗИЙ + ВОДА = МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД

Много по-удобен и лесен начин за генериране на МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД е добавянето на алкални метали към водата, както МАГНЕЗИЯ например. При съприкосновението на МАГНЕЗИЯ с H2O се получава химическа реакция, при която се отделя водороден газ: Mg + 2H2O –> H2 + Mg(OH)2.  Магнезиевият хидроксид Mg(OH)2 се разпада на магнезиеви йони (Mg2+ ) и безвредни хидроксилни йони (OH), според равенството: Mg(OH)2 <–> Mg2+ + 2OH– 

Тази химическа реакция е  ЕКЗОТЕРМИЧНА и не носи никакъв риск от експлозия!

Именно този метод е най-често използваният и от учените при различни изследвания, поради неговата леснота. Концентрацията на молекулен водород при този метод, обикновено е около максималната 1.6 ppm. На пазара могат да се намерят магнезиеви стикове, с които може да се генерира молекулен водород, или таблетки, които се разтварят във вода, но има и доста по-авангардни решения, които не само обогатяват с H2, но и пречистват водата и повишават нейното pH.

ПРОДУКТИТЕ НА HYGEA WATER МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ФИЛТРИ ЗА ВОДА

От около година на Българския пазар предлагаме системи за филтрация и алкализация на вода HYGEA WATER, които не само пречистват водата от ръжда, пясък, хлор, всякакви видове утайки, химикали, нитрати, опасни патогенни бактерии, тежки метали и много други, но и я алкализират и най-важното, обогатяват я с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД. Това става благодарение на използването на МАГНЕЗИЙ във филтърните патрони. С продуктите на Hygea Water вие може да имате кристално чиста „СУПЕР ВОДА“, обогатена с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД и то само за около няколко СТОТИНКИ ЗА ЛИТЪР. Имайте в предвид, че водата с водород не е обикновена вода! Само 2 литра от такава вода на ден се равнява на антиоксидантните свойства от изяждането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

Алкалната вода с молекулен водород разгражда киселините и спомага за изхвърлянето им чрез бъбреците. Действа така, както сапунът за измиване на изцапан с животинска мазнина съд. Тя разтваря киселините в кръвта, което води до по-добра циркулация, а оттам до повишаване на жизнения тонус и цялостно подобряване на здравословното състояние. Най-важното е, че водата от системите на HYGEA WATER е със силно отрицателно ОРП /оксидационно редукционен потенциал/, който при чешмяната и бутилираната минерална вода е силно положителен. Колкото по-високо е ОРП на водата, толкова по-високо е окислението в организма, което най-просто казано представлява процеса на стареене. Ето защо в обратния случай на вода с отрицателно ОРП, можем спокойно да я наречем жива вода.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТИТЕ НА HYGEA WATER >>

Сподели тази статия с приятел:
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър