ПРОДУКТИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХ

Елиминират опасни вируси и бактерии

Елиминират опасни вируси и бактерии

Продуктите Hygea Air използват напълно безопасни UV лампи или силата на отрицателните йони, като напълно унищожават опасни бактерии, вируси, алергени, както и вредни летливи газове. 

Пречистват замърсявания и миризми от въздуха

Пречистват замърсявания и миризми от въздуха

Нашите продукти пречистват въздуха от редица замърсявания и опасни миризми, като по този начин намаляват симптомите на алергии, астми, дихателни затруднения и разпространението на зарази.

Генерират полезни за здравето аниони

Генерират полезни за здравето аниони

Анионите доказано подпомагат дишането, повишават концентрацията, намаляват стреса и умората, успокояват симптомите на астма, алергии, синузити и белодробни заболявания.

100% безопасни за употреба без Озон

100% безопасни за употреба без Озон

Нашите продукти ползват UV лампи, които не генерират никакъв Озон, а йонизаторите генерират Озон до 42 пъти под считаната за безопасна норма или на практика са напълно безопасни.

СложИ край на ВИРУСИТЕ И БАКТЕРИИТЕ, мръсния въздух, лошите миризми, цигарения дим и алергиите с продуктите на Hygea air!

Пречиствател за помещения до 25кв.м. Hygea Air Home

Пречиствател за помещения до 25кв.м. Hygea Air Home

Най-популярният ни продукт! Малък, компактен, но мощен пречиствател на въздух за помещения до 25 кв.м. Супер прецизна 5 степенна филтрация. Хепа филтър H13. Напълно безопасна UV лампа без Озон. Подходящ за всекидневни, спални, детски стаи, офиси. Най-добро съотношение цена.

Пречиствател за климатици Hygea Air UV Led

Пречиствател за климатици Hygea Air UV Led

Система за дезинфекция и пречистване на въздуха, която се поставя на вътрешното тяло на климатика, използваща UV лампа без Озон. Премахва на 99.94% опасни вируси и бактерии, потвърдено с лабораторен тест! Пасва на всички стандартни сплит системи климатици. Лесен монтаж за около 10 минути.

Hygea Air Мултифункционален пречиствател с озон и йонизация

Пречиствател с озон и йонизация Hygea Air

С мултифункционалният пречиствател може да забравите за неприятните миризми в хладилника, колата, тоалетната, шкафа за обувки и още много други места. Освен това той може да се ползва и като йонизатор, като пречиства от фини прахови частици, прави въздуха по-свеж и го обогатява с полезни за здравето аниони.

Пречиствател за бюро Hygea Desktop

Пречиствател за бюро Hygea Desktop

Пречиствател на въздух – йонизатор, под формата на вечнозелено, изкуствено растение в саксия, което ефективно пречиства въздуха на работното ви място от вируси, бактерии, фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други. Може да се постави на бюро, нощно шкафче или като украса.

Преносим пречиствател Hygea Air Wearable

Преносим пречиствател Hygea Air Wearable

Преносим пречиствател на въздух, който ефективно пречиства въздуха около вашата зона на дишане от фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други. Може да се носи на врата, да се ползва в кола или на нощното ви шкафче. Елиминира опасни вируси и бактерии на 93.38%

Пречиствател за кола Hygea Air Car

Пречиствател за кола Hygea Air Car

Портативно йонизиращо устройство, което ефективно пречиства въздуха във вашия автомобил от вируси, бактерии, фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други, като по този начин предпазва от астма, главоболие и други. Пасва на почти всички автомобили със запалка от 12V.

ПОРЪЧАЙ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!

Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ти предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останеш доволен в рамките на 14 ДНИ от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто може да ни върнеш продукта, ДОРИ И ДА Е ПОЛЗВАН, а ние ще ти върнем парите обратно. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Доставка и право на връщане на сайта ни.

КАКВО споделиха КЛИЕНТИТЕ за тези продукти: 

Много качествен продукт.Ведомството, в което работя го използва в много кабинети.Препоръчвам го.Обслужването на фирмата,предлагаща продукта е много добро.Желая успех!

Изключително съм доволна от пречиствателите.След 2 месеца употреба,домашния прах значително намаля.Когато готвя или забравя филия в парти грила,той се включва на 5 степен и е стигал до 498.Бях изумена -за 5 мин.в стаята не миришеше на изгоряло.Когато чистя филтрите на климатиците-праха е набит на филтъра и не се разнася,докато ги отнеса до мивката.Закупих и втори за моите родители.

Марияна Панова

Въздухът в стаята с този продукт стана съвсем различен. Няма я миризмата на цигари, на застояло и съм спокойна в тази пандемия, че поне в къщи няма вируси из въздуха.

Доволна съм! Има ефект , но може да се усети на дълъг път. Въздухат остава свеж .Препоръчвам го!

Милена

Продукта е добър. Работи безшумно! Въздуха е свеж. Намалява умората при продължителна работа.

Тази година отключих разни алергии, които в последно време протичат доста тежко. Преди няколко месеца си бях купила йонизатора за кола. В търсене на възмовните причини забелязах, че най-добре се чувствам в колата и се сетих, че това може би е заради йонизатора там. Веднага си купих и този - портативния. Вече навсякъде ходя с него и се чувствам значително по-добре. В моментите, в които започвам рязко да се влошавам, веднага разбирам, че батерията е свършила. След като го заредя, отново се подобрявам. Доволна съм.

Невероятно, но миризмите от хладилника изчезнаха с този пречиствател. Освен това забелязвам, че плодовете се развалят много по-бавно от преди.

Очарована съм от пречиствателя.В момента, в който нещо почва да отделя вредни вещества или миризми, той се включва и пречиства бързо. Въздуха е свеж и чист.Вече чистя прах много по-рядко-голямо удоволствие!Силно препоръчвам!

Албена Андреева

Scroll to Top