...
Hygea Water System

Hygea Water System

Най-популярният ни продукт! 8- степенна, система за здравословна, алкална вода. Супер прецизна филтрация без електричество и невероятен вкус, като от планински поток. 12 л. вместимост. Идеална за семейства, които пият повече вода и искат качествена водна система за здравословен живот.

Кана Hygea Energy

Кана Hygea Energy

Изключително удобна и лесна за използване кана, която прави вкусна, здравословна, алкална вода. Много прецизна 7-степенна филтрация. 3.5 литра вместимост. Идеална за натоварени домакинства, където скоростта на филтрация е от значение, но без да се прави компромис с качеството.

Hygea Aroma Spa душ

Душ Hygea Aroma Spa

Уникален душ с пълнител с витамин C, който напълно филтрира хлора от водата, с която се къпете. Изключително подходящ за бебета и хора със суха и чувствителна кожа, запазва цвета на боядисаните коси, подхранва кожата, генерира хиляди полезни аниони. Повишава налягането 2 пъти и пести вода.

Усети вкуса на истински чистата и ЗДРАВОСЛОВНА алкална вода с продуктите на Hygea Water!

Перфектна филтрация

Перфектна филтрация

Нашите продукти са проектирани перфектно да филтрират хлор, тежки метали, флуор, микропластмаса, нитрати, ръжда и много други  невидими замърсители.

Повишава pH с цели 2 единици

Здравословна алкална вода

Нашите филтри по естествен начин повишават pH на водата средно с около +2.0 единици, създавайки алкална вода, която помага за балансиране на киселинността в тялото ви.

Минерали с всяка чаша

Минерали с всяка чаша

След като пречистят водата, нашите филтри добавят жизнено важни минерали като калций, магнезий и калий, за да създадат натурална минерална вода, която е полезна и здравословна за вас.

Страхотен мек вкус

Страхотен мек вкус

Намалявайки варовика с до 70% и добавяйки здравословни минерали в точните количества, водата от нашите продукти е не само здравословна, но и мека и изключително "вкусна".

Пречиствател за помещения до 25кв.м. Hygea Air Home

Пречиствател за помещения до 25кв.м. Hygea Air Home

Най-популярният ни продукт! Малък, компактен, но мощен пречиствател на въздух за помещения до 25 кв.м. Супер прецизна 5 степенна филтрация. Хепа филтър H13. Напълно безопасна UV лампа без Озон. Подходящ за всекидневни, спални, детски стаи, офиси. Най-добро съотношение цена.

Пречиствател за климатици Hygea Air UV Led

Пречиствател за климатици Hygea Air UV Led

Система за дезинфекция и пречистване на въздуха, която се поставя на вътрешното тяло на климатика, използваща UV лампа без Озон. Премахва на 99.94% опасни вируси и бактерии, потвърдено с лабораторен тест! Пасва на всички стандартни сплит системи климатици. Лесен монтаж за около 10 минути.

Hygea Air Мултифункционален пречиствател с озон и йонизация

Пречиствател с озон и йонизация Hygea Air

С този пречиствател може да забравите за неприятните миризми в хладилника, колата, тоалетната, шкафа за обувки и още много други места. Освен това той може да се ползва и като йонизатор, като пречиства от фини прахови частици, прави въздуха по-свеж и го обогатява с полезни за здравето аниони.

Пречиствател за бюро Hygea Desktop

Пречиствател за бюро Hygea Desktop

Пречиствател на въздух – йонизатор, под формата на вечнозелено, изкуствено растение в саксия, което ефективно пречиства въздуха на работното ви място от вируси, бактерии, фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други. Може да се постави на бюро, нощно шкафче или като украса.

Преносим пречиствател Hygea Air Wearable

Преносим пречиствател Hygea Air Wearable

Преносим пречиствател на въздух, който ефективно пречиства въздуха около вашата зона на дишане от фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други. Може да се носи на врата, да се ползва в кола или на нощното ви шкафче. Елиминира опасни вируси, бактерии, алергени и полени!

Пречиствател за кола Hygea Air Car

Пречиствател за кола Hygea Air Car

Портативно йонизиращо устройство, което ефективно пречиства въздуха във вашия автомобил от вируси, бактерии, фини прахови частици, смог, лоши миризми, цигарен дим и много други, като по този начин предпазва от астма, главоболие и други. Пасва на почти всички автомобили със запалка от 12V.

СложИ край на ВИРУСИТЕ И БАКТЕРИИТЕ, мръсния въздух, лошите миризми, цигарения дим и алергиите с продуктите на Hygea air!

Елиминират опасни вируси и бактерии

Елиминират опасни вируси и бактерии

Продуктите Hygea Air използват напълно безопасни UV лампи или силата на отрицателните йони, като напълно унищожават опасни бактерии, вируси, алергени, както и вредни летливи газове. 

Пречистват замърсявания и миризми от въздуха

Пречистват замърсявания и миризми от въздуха

Нашите продукти пречистват въздуха от редица замърсявания и опасни миризми, като по този начин намаляват симптомите на алергии, астми, дихателни затруднения и разпространението на зарази.

Генерират полезни за здравето аниони

Генерират полезни за здравето аниони

Анионите доказано подпомагат дишането, повишават концентрацията, намаляват стреса и умората, успокояват симптомите на астма, алергии, синузити и белодробни заболявания.

100% безопасни за употреба без Озон

100% безопасни за употреба без Озон

Нашите продукти ползват UV лампи, които не генерират никакъв Озон, а йонизаторите генерират Озон до 42 пъти под считаната за безопасна норма или на практика са напълно безопасни.

ДРУГИ ПРОДУКТИ:

Термос с чаша Hygea Water

Красив термос с чаша от неръждаема стоманА


 • БЕЗ ВРЕДНИ СЪСТАВКИ В ТЕЧНОСТИТЕ;
 • МАЛЪК, ЛЕК И КОМПАКТЕН, ЗА ДА Е С ТЕБ НАВСЯКЪДЕ;
 • ЗАПАЗВА НАПИТКИТЕ ГОРЕЩИ ДО 12Ч И СТУДЕНИ ДО 24Ч;
 • СТОМАНЕНА ЧАША С ДРЪЖКА В КАПАЧКАТА ЗА ЛЕСНО ПИЕНЕ;
 • МНОГО ПОДХОДЯЩ ЗА КОЛА, ПИКНИК, ФИТНЕС И ЗА ДЕЦА;
 • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ;
 • 4 КРАСИВИ ЦВЯТА - БЯЛ, ЧЕРЕН, СРЕБРИСТО-СИВ И ЗЛАТИСТ;
 • ВМЕСТИМОСТ - 450 ml;

Стъклена бутилка от закалено боросиликатно стъкло


 • БЕЗ БИСФЕНОЛ, БЕЗ ФТАЛАТ, БЕЗ КАДМИЙ, БЕЗ ОЛОВО;
 • СПЕЦИАЛНО ЗАКАЛЕНО ЗА ТЕМПЕРАТУРА БОРОСИЛИКАТНО СТЪКЛО;
 • ЗАПАЗВА ВСИЧКИ ВКУСОВИ КАЧЕСТВА НА НАПИТКИТЕ;
 • УСТОЙЧИВО НА ШОКОВИ ТЕМПЕРАТУРИ ОТ -20 ℃ ДО 120 ℃;
 • КРАСИВ СИЛИКОНОВ КАЛЪФ С ДРЪЖКА ЗА ЛЕСНО НОСЕНЕ;
 • ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ ДОРИ И В СЪДОМИЯЛНА МАШИНА;
 • 4 ЦВЯТА - СИВ, ЗЕЛЕН, РОЗОВ И СИН;
 • ВМЕСТИМОСТ - 550 ml.
Hygea Eco Cleaner Gel

ЕКОЛОГИЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК, САПУНЕНИ УТАЙКИ И МАЗНИНИ, С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ


 • БИОРАЗГРАДИМ И 100% ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ;
 • БЕЗ СУЛФАТИ, ФОСФАТИ, ПЕТРО ХИМИКАЛИ И ХЛОР;
 • 100% САМО ЕКО ПЕНИТЕЛИ;
 • БЕЗ ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ЕНЗИМИ;
 • ПОЧИСТВА ОТЛИЧНО КОТЛЕН КАМЪК;
 • ПРЕМАХВА ЛЕКИ МАЗНИНИ И САПУНЕНИ ОТЛАГАНИЯ;
 • ПРИЯТЕН АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ;
 • РАЗФАСОВКА - 330 ml.

ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СТАТИИ В НАШИЯ БЛОГ:

Може ли въздухът във вашия дом да ви разболее?
Качеството на въздуха в дома ви е критичен компонент за поддържане на вашето здраве. Но се оказва, че повечето хора[...]
Най-важните 10 ползи от пречиствателите на въздух
Напоследък въздушните пречистватели се радват на все по-голяма популярност и това не е никак случайно, тъй като въздуха става все[...]
До колко е полезна наистина минералната вода в пластмасови бутилки
За последните 30-40 години, индустрията за милиарди на фирмите за бутилирана вода, ни накара всички да вярваме, че пиенето точно[...]
Може ли филтрираща кана да направи водата антиоксидант
Според множество научни изследвания, пиенето на алкална вода с антиоксидантни свойства или с други думи казано, йонизирана вода с отрицателно ORP,[...]
Може ли филтрираща кана да повиши pH на водата
Сигурни сме, че вече добре знаете,  че нездравословното хранене, стреса, пушенето, мръсния въздух, газираните напитки, кафето, алкохола и дори водата,[...]
Как да си осигурите чист въздух у дома и да се предпазите от проблеми
Не е нужно вие или някой от семейството ви да страдате от алергии, за да се възползвате от предимствата на[...]
Scroll to Top