ОМЕКОТИТЕЛИ ЗА ВОДА

Омекотители за вода Hygea Water
Омекотители за вода Hygea Water

Посрещнете революцията в елиминирането на варовика

Омекотителите за вода Hygea Water са истински пробив в технологиите за обработка на водата. С тези продукти може да предпазите дома си от варовик за много дълъг период от време, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Те ефективно предпазват от варовик и удължават живота на всички уреди работещи с вода в дома ви, като електрически нагреватели, бойлери, водно подово отопление, перални, миялни, тоалетни и много други. Най-важното: за разлика от стандартните омекотители, те не премахват калциевите и магнезиевите йони от водата, тъй като това са жизнено важни минерали и не добавя натрий (сол) във водата и не добавят натрий (сол).
Намаляват натрупването на варовик с над 87%
Омекотителите на вода Hygea Water предпазват от натрупване на нов варовик с над 87% ефективност и успешно премахват вече натрупания стар варовик. Те работят на чист физичен и електро-химичен принцип, за да предпазят уредите в дома ви от варовик.
Не добавят сол и химикали към водата
Тези омекотители не добавят сол или каквито и да било химикали към водата, както правят традиционните омекотители. По този начин те запазват Ca /калция/ и Mg /магнезия/ във водата, тъй като те са жизнено важни минерали за вашият организъм.
Елиминират до 99.9% от бактериите във водата
Тези омекотители генерират микрозаряд електричество във водата от над 35 микроампера. Това създава негостоприемна среда за бактериите. Лабораторните тестове показват унищожаването на над 99.99% от бактериите, някои от които са Ешерихия коли и Легионела.
Без електричество и консумативи
Омекотителите Hygea Water са проектирани да работят дълги години без да имат нужда от подмяна на консумативи, от електричество и скъпа поддръжка. Това ги прави икономически много по-изгодни и лесни за употреба.

Предпазете дома и уредите си от варовик, без сол, химия, ток и консумативи!

Централен омекотител на вода Hygea Water

Централен омекотител за вода Hygea Water
С този продукт можете да предпазите централно дома си от варовик за период от минимум 10 години, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Той ефективно предпазва от варовик и удължава живота на всички уреди работещи с вода в дома ви. Подходящ както за нови, така и за стари инсталации. Елиминира бактериите на 99.99%. 10-годишна производствена гаранция.
Омекотител за вода Hygea Water - 1/2"

Омекотител за вода Hygea Water – 1/2″
С този продукт можете да предпазите всички уреди, пред които е инсталиран, от варовик за период от минимум 3 години, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Изключително достъпна цена и лесен монтаж, дори без инструменти. Подходящ както за нови, така и за стари инсталации. Елиминира бактериите на 99.99%. 3-годишна производствена гаранция.
ПОРЪЧАЙТЕ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!
Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ви предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останете доволни в рамките на 14 дни от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто можете да ни върнете продукта, дори и да е ползван, а ние ще ви върнем парите обратно. Толкова е просто! Подробности можете да намерите в раздел „Доставка и право на връщане“ на сайта ни.

ОМЕКОТИТЕЛИ HYGEA WATER срещу СТАНДАРТНИ ОМЕКОТИТЕЛИ

Омекотителите за вода Hygea Water, могат физически и електрохимически да предпазят тръбите за студена и топла вода, както и уредите в дома ви от натрупване на варовик, без да добавят сол или каквито и да било химикали към водата, както правят традиционните омекотители. По този начин те запазват Ca /калция/ и Mg /магнезия/ във водата, тъй като това са жизнено важни минерали за вашият организъм. Освен това те не изискват електричество, нямат нужда от подмяна на консумативи и нужда от поддръжка. Цената е в пъти по-ниска и напълно достъпна.
ОМЕКОТИТЕЛИ ЗА ВОДА HYGEA WATER
Стандартен омекотител за вода
Без нужда от електричество:
Без сол и добавени химикали:
Без нужда от поддръжка:
Запазва минералите:
(Ca и Mg)
Цена:
Разумна и еднократна
Висока и се покачва във времето

Разлики между Централния омекотител Hygea Water и Омекотителя Hygea Water 1/2″

Централен омекотител Hygea Water
Омекотител Hygea Water 1/2"
Без нужда от електричество:
Без сол и добавени химикали:
Без нужда от поддръжка:
Запазва минералите:
Инсталация:
Централно на главния водопровод.
На крайна точка – бойлера, пералнята, миялната, тоалетното казанче, смесители.
Предфилтър:
Силно препоръчително
Няма нужда
Максимален дебит:
4 м3 / ч
1 м3 / ч
Живот на устройството:
10+ години
3+ години

Какво казват клиентите за омекотителите Hygea Water

“Бях малко скептичен в началото, но този омекотител наистина работи! Няколко дни след като го инсталирах след водомера и ефекта е видим. Почти никакъв варовик по батериите, само фин бял прах, който предполагам е от стария варовик, но той много лесно се премахва с влажен парцал. Доволен съм много.”
М. Маринов
Централен омекотител Hygea Water
“Сложих 3 от тези омекотители – на кухненския смесител, на бойлера и на тоалетното казанче. Водата в термоканата ми вече не оставя бяла утайка и нямам варовикови петна по самата батерия. Сложих и на тоалетното казанче, защото ми омръзна механизма за доливане на вода да бива блокиран от котлен камък и да трябва да го чистя на два месеца. Мисля да купя за душа в банята и пералнята, нали правите отстъпка за редовни клиенти. За сега съм супер доволен.”
Васил
Омекотител Hygea Water 1/2″
Scroll to Top