Количка

Вашата количка е празна.

ОМЕКОТИТЕЛИ ЗА ВОДА

Омекотители за вода Hygea Water
Омекотители за вода Hygea Water

Посрещнете революцията в елиминирането на варовика

Омекотителите за вода Hygea Water са истински пробив в технологиите за обработка на водата. С тези продукти може да предпазите дома си от варовик за много дълъг период от време, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Те ефективно предпазват от варовик и удължават живота на всички уреди работещи с вода в дома ви, като електрически нагреватели, бойлери, водно подово отопление, перални, миялни, тоалетни и много други. Най-важното: за разлика от стандартните омекотители, те не премахват калциевите и магнезиевите йони от водата, тъй като това са жизнено важни минерали и не добавя натрий (сол) във водата и не добавят натрий (сол).
Намаляват натрупването на варовик с над 87%
Омекотителите на вода Hygea Water предпазват от натрупване на нов варовик с над 87% ефективност и успешно премахват вече натрупания стар варовик. Те работят на чист физичен и електро-химичен принцип, за да предпазят уредите в дома ви от варовик.
Не добавят сол и химикали към водата
Тези омекотители не добавят сол или каквито и да било химикали към водата, както правят традиционните омекотители. По този начин те запазват Ca /калция/ и Mg /магнезия/ във водата, тъй като те са жизнено важни минерали за вашият организъм.
Елиминират до 99.9% от бактериите във водата
Тези омекотители генерират микрозаряд електричество във водата от над 35 микроампера. Това създава негостоприемна среда за бактериите. Лабораторните тестове показват унищожаването на над 99.99% от бактериите, някои от които са Ешерихия коли и Легионела.
Без електричество и консумативи
Омекотителите Hygea Water са проектирани да работят дълги години без да имат нужда от подмяна на консумативи, от електричество и скъпа поддръжка. Това ги прави икономически много по-изгодни и лесни за употреба.

Предпазете дома и уредите си от варовик, без сол, химия, ток и консумативи!

Централен омекотител на вода Hygea Water

Централен омекотител за вода Hygea Water
С този продукт можете да предпазите централно дома си от варовик за период от минимум 10 години, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Той ефективно предпазва от варовик и удължава живота на всички уреди работещи с вода в дома ви. Подходящ както за нови, така и за стари инсталации. Елиминира бактериите на 99.99%. 10-годишна производствена гаранция.
Омекотител за вода Hygea Water - 1/2"

Омекотител за вода Hygea Water – 1/2″
С този продукт можете да предпазите всички уреди, пред които е инсталиран, от варовик за период от минимум 3 години, без електричество, сол, химикали, скъпа поддръжка или каквито и да било консумативи. Изключително достъпна цена и лесен монтаж, дори без инструменти. Подходящ както за нови, така и за стари инсталации. Елиминира бактериите на 99.99%. 3-годишна производствена гаранция.
ПОРЪЧАЙТЕ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!
Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ви предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останете доволни в рамките на 14 дни от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто можете да ни върнете продукта, дори и да е ползван, а ние ще ви върнем парите обратно. Толкова е просто! Подробности можете да намерите в раздел „Доставка и право на връщане“ на сайта ни.

Омекотителите HYGEA WATER срещу СТАНДАРТНИ омекотители на вода

Омекотителите за вода Hygea Water, могат физически и електрохимически да предпазят тръбите за студена и топла вода, както и уредите в дома ви от натрупване на варовик, без да добавят сол или каквито и да било химикали към водата, както правят традиционните омекотители. По този начин те запазват Ca /калция/ и Mg /магнезия/ във водата, тъй като това са жизнено важни минерали за вашият организъм. Освен това те не изискват електричество, нямат нужда от подмяна на консумативи и нужда от поддръжка. Цената е в пъти по-ниска и напълно достъпна. И най-важното – водата не става “лигава”, така че да имате чувството, че не можете да се измиете със сапун никога.
ОМЕКОТИТЕЛИ ЗА ВОДА HYGEA WATER
Стандартен омекотител за вода
Без нужда от електричество:
Без сол и добавени химикали:
Без нужда от поддръжка:
Запазва минералите:
(Ca и Mg)
Цена:
Разумна и еднократна
Висока и се покачва във времето

Разлики между Централния омекотител Hygea Water и Омекотителя Hygea Water 1/2″

Централен омекотител Hygea Water
Омекотител Hygea Water 1/2"
Без нужда от електричество:
Без сол и добавени химикали:
Без нужда от поддръжка:
Запазва минералите:
Инсталация:
Централно на главния водопровод.
На крайна точка – бойлера, пералнята, миялната, тоалетното казанче, смесители.
Предфилтър:
Силно препоръчително
Няма нужда
Максимален дебит:
4 м3 / ч
1 м3 / ч
Живот на устройството:
10+ години
3+ години

Какво казват клиентите за омекотителите Hygea Water

“Бях малко скептичен в началото, но този омекотител наистина работи! Няколко дни след като го инсталирах след водомера и ефекта е видим. Почти никакъв варовик по батериите, само фин бял прах, който предполагам е от стария варовик, но той много лесно се премахва с влажен парцал. Доволен съм много.”
М. Маринов
Централен омекотител Hygea Water
“Сложих 3 от тези омекотители – на кухненския смесител, на бойлера и на тоалетното казанче. Водата в термоканата ми вече не оставя бяла утайка и нямам варовикови петна по самата батерия. Сложих и на тоалетното казанче, защото ми омръзна механизма за доливане на вода да бива блокиран от котлен камък и да трябва да го чистя на два месеца. Мисля да купя за душа в банята и пералнята, нали правите отстъпка за редовни клиенти. За сега съм супер доволен.”
Васил
Омекотител Hygea Water 1/2″
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър