Количка

Вашата количка е празна.

Продукти за пречистване на вода

Перфектна филтрация

Перфектна филтрация

Нашите продукти са проектирани перфектно да филтрират хлор, тежки метали, флуор, микропластмаса, нитрати, ръжда и много други  невидими замърсители.

Повишава pH с цели 2 единици

Здравословна алкална вода

Нашите филтри по естествен начин повишават pH на водата средно с около +2.0 единици, създавайки алкална вода, която помага за балансиране на киселинността в тялото ви.

Минерали с всяка чаша

Минерали с всяка чаша

След като пречистят водата, нашите филтри добавят жизнено важни минерали като калций, магнезий и калий, за да създадат натурална минерална вода, която е полезна и здравословна за вас.

Страхотен мек вкус

Страхотен мек вкус

Намалявайки варовика с до 70% и добавяйки здравословни минерали в точните количества, водата от нашите продукти е не само здравословна, но и мека и изключително "вкусна".

КАКВО ОЗНАЧАВА ЗДРАВОСЛОВНА филтрирана ВОДА?

КАКВО ОЗНАЧАВА ЗДРАВОСЛОВНА ФИЛТРИРАНА ВОДА?

Това, което един филтър премахва от водата, е само половината от процеса на филтриране!

Обикновените филтри премахват от водата жизненоважни минерали, от които тялото ви се нуждае. За разлика от тях, продуктите на Hygea Water добавят във водата натурални алкални минерали като калций и магнезий, за да поддържат оптималния ви киселинно-алкален баланс и да направят филтрираната вода не само чиста и вкусна, но и здравословна.

Усети вкуса на истински чистата и ЗДРАВОСЛОВНА алкална вода с продуктите на Hygea Water!

Hygea Water System

Hygea Water System

Най-популярният ни продукт! 8-степенна, система за здравословна, алкална вода. Супер прецизна филтрация без електричество и невероятен вкус, като от планински поток. 12 л. вместимост. Идеална за семейства, които пият повече вода и искат качествена водна система за здравословен живот.

Кана Hygea Energy

Кана Hygea Energy

Изключително удобна и лесна за използване кана, която прави вкусна, здравословна, алкална вода. Много прецизна 7-степенна филтрация. 3.5 литра вместимост. Идеална за натоварени домакинства, където скоростта на филтрация е от значение, но без да се прави компромис с качеството.

Душ Hygea Aroma Spa

Душ Hygea Aroma Spa

Уникален душ с пълнител с витамин C, който напълно филтрира хлора от водата, с която се къпете. Изключително подходящ за бебета и хора със суха и чувствителна кожа, запазва цвета на боядисаните коси, подхранва кожата, генерира хиляди полезни аниони. Повишава налягането 2 пъти и пести вода.

ПОРЪЧАЙ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!

Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ти предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останеш доволен в рамките на 14 ДНИ от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто може да ни върнеш продукта, ДОРИ И ДА Е ПОЛЗВАН, а ние ще ти върнем парите обратно. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Доставка и право на връщане на сайта ни.

КАКВО споделиха КЛИЕНТИТЕ за тези продукти: 

Много сме доволни от Hygea Water System. Водата значително променя вкуса си. След като се филтрира става изключително мека и пивка. Забравихме за шишетата с минерална вода. Ползваме и другата кана за вода ката нея я носим на всякъде когато пътуваме. И двата продукта отговарят на описанието си. Изключително коректно и професионално отношение от екипа на фирмата. Препоръчвам горещо и двата продукта за пречистване на вода!

Цветелина Гюзелева

Много съм доволна от каната за пречистване на вода Hygea Energy. Това е втора кана, която си купих. Водата е пречистена и алкализирана, което е от голямо значение за мен и моето семейство. Бонус е и приятният вкус, който водата придобива след филтриране. Препоръчвам!

Ева Димитрова

Много съм доволна! Не очаквах толкова много да ми допадне! Харесва ми аромата на лимон! Косата ми става като коприна а кожата мека и гладка!
Плочките в банята не побеляват от което съм много, много доволна!

Снежана Паискова

Използваме системата за вода на Hygea от близо три години. Изключително сме доволни от качеството на продукта, обслужването и бързата доставка на консумативите. Водата е вкусна, свежа и винаги в наличност. Това, което много ценя е и отношението на екипа, които следят за подръжката и дават информирани отговори на всички въпроси, които съм имала. Препоръчвам я горещо на всички, които искат да пият винаги вода с доказано качество.

Светла Крупева

Най-добра кана за вода на пазара
Това е най-добрата кана за вода, съществуваща на българския пазар. Водата има естествен вкус на изворна, за разлика от конкурентните продукти, които филтрират максимум до пет степени. Наистина, рекламата не е само реклама, а факт!

Свилен Станчев

Много сме доволни от душа на Hygea! Поръчахме го, защото имаме малко бебе и искахме да не го къпем с хлорираната вода, останахме приятно изненадани колко мека и ароматна е водата. Също така душът в банята има по-малко следи от варовик и не се налага да го почиствам толкова често, както преди. Ползваме и други два продукта на Hygea пречиствателя за вода и въздух, те също са страхотни. Заслужава си човек да инвестира в такива продукти.

Нина Колева

ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър