ЗА НАС

Кои сме ние

Хигея Уотър ООД е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите Hygea. Ето и нашите данни за контакт.

гр.Варна, бул. Княз Борис I, №133, склад №3

ЕИК 148145355

ДДС № BG148145355

тел.: 052 919500

 Viber: 0886 667833

email: sales@hygeawatersystem.bg

website: www.hygeawatersystem.bg

Кои стои зад продуктите Hygea

Продуктите с търговска марка Hygea Water, Hygea Air и Hygea Home се произвеждат ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd., с номер на регистрация в Company house: 09652335 и адрес:124 City Road, London EC1V 2NX, United Kindgom.

Компанията е създадена 2015г от двама Българи, живеещи и работещи по това време там, като кратко след това те изнасят бизнеса и в България, където той се развива изключително успешно.

В момента се работи изключително активно по стартиране на бизнеса в Германия, Румъния, Гърция и Турция. За целта се подготвя стартирането на нов общ домейн на няколко езика - www.hygea.shop, който до няколко месеца ще заработи. Работи се и по създаването на мобилно приложение за Android и Iphone, което всички клиенти на компанията да могат да ползват безплатно на няколко езика. 

Цялото производство е изнесено в Южна Корея и КНР, като се държи най-вече на високото качество и се спазват всички GMP практики, и европейски директиви за безопасност. Освен качеството на продуктите, за компанията е изключително важно нейните клиенти да останат доволни на всяка цена и затова предлага парична гаранция за удовлетвореност за всички свои продукти.

Hygea Water System Bulgaria
ПОРЪЧАЙ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!

Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ти предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останеш доволен в рамките на 14 ДНИ от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто може да ни върнеш продукта, ДОРИ И ДА Е ПОЛЗВАН, а ние ще ти върнем парите обратно. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Доставка и право на връщане на сайта ни.

Scroll to Top