Количка

Вашата количка е празна.

ЗА НАС

Кои сме ние

Хигея Уотър ООД е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите Hygea. Ето и нашите данни за контакт.

адрес: гр.Варна, бул. Княз Борис I, №133, склад №3
ЕИК 148145355
ДДС № BG148145355
тел.: 052 919500
Viber: 0886 667833
email: sales@hygeawatersystem.bg
website: www.hygeawatersystem.bg

Кои стои зад продуктите Hygea

Продуктите с търговска марка Hygea Water, Hygea Air и Hygea Home се произвеждат ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd., с номер на регистрация в Company House: 09652335 и адрес: 124 City Road, London EC1V 2NX, United Kingdom.

Компанията е създадена през 2015 г. от двама българи, живеещи и работещи по това време там. Малко след това те пренасят бизнеса в България, където той се развива изключително успешно.

В момента се работи активно по стартиране на бизнеса в Германия, Румъния, Гърция и Турция. За целта се подготвя стартирането на нов общ домейн на няколко езика – www.hygea.shop, който ще заработи до няколко месеца. Работи се и по създаването на мобилно приложение за Android и iPhone, което всички клиенти на компанията ще могат да ползват безплатно на няколко езика.

Цялото производство е изнесено в Южна Корея и Китай, като основен акцент се поставя на високото качество и спазването на всички GMP практики и европейски директиви за безопасност. Освен качеството на продуктите, за компанията е изключително важно нейните клиенти да останат доволни на всяка цена. Затова предлагаме парична гаранция за удовлетвореност за всички свои продукти.

ПОРЪЧАЙТЕ БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ!
Ние сме толкова убедени в качествата на нашите продукти, че сме готови да ви предложим нещо, което почти никой търговец не прави. Ако случайно не останете доволни в рамките на 14 дни от датата на доставката на продукта, без значение каква е причината, просто можете да ни върнете продукта, дори и да е ползван, а ние ще ви върнем парите обратно. Толкова е просто! Подробности можете да намерите в раздел „Доставка и право на връщане“ на сайта ни.
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър