Кои сме ние и кой стои зад продуктите Hygea Water

Кои сме ние

Фарма Слим ООД е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите Hygea Water. Ние сме специализирани във вноса и търговията само на висококачествени продукти, като работим само с реномирани Европейски и Американски производители и подбираме много внимателно продуктите, които предлагаме.

Всеки продукт се подлага от нас освен на задължителните лабораторни тестове за безопасност и на допълнителни тестове и проби, тъй като и ние сме по природа леко недоверчиви като повечето Българи. Точно затова искаме да се убедим допълнително в качествата на предлаганите от нас продукти, за да не подвеждаме нашите клиенти и да можем напълно убедено да ги предлагаме.

Фарма Слим ООД - официален вносител и дистрибутор на Hygea Water System за България

Продуктите на Hygea Water

Кой стои зад Hygea Water

Продуктите Hygea Water, се произвеждат ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd. в Корея.

Може би не знаете, но КОРЕЯ е страната, която е НАЙ-НАПРЕД в технологиите за пречистване на вода. Те са създателите на керамичния филтър и там могат да се намерят най-качествените и най-чисти минерални камъни в света.

Именно затова цялото производство на Hygea Water се извършва под най-строг контрол в ЮЖНА КОРЕЯ, като се спазват всички GMP практики и всички европейски директиви за безопасност и качество.

Нашите данни за контакт

ФАРМА СЛИМ ООД

гр.Варна, бул. Княз Борис I, №133, склад №3

ЕИК 148145355

ДДС № BG148145355

тел: 0886 667833

email: sales@hygeawatersystem.bg