Количка

Вашата количка е празна.

Може ли филтрираща кана да повиши pH на водата

Сигурни сме, че вече добре знаете,  че нездравословното хранене, стреса, пушенето, мръсния въздух, газираните напитки, кафето, алкохола и дори водата, която пиете, може да създаде киселинна среда в организма ви. И, точно както киселинният дъжд действа на една гора, киселинните нива на pH бавно, но сигурно “разяждат” нашето тяло и водят неминуемо до множество здравословни проблеми като:

  • Отпадналост сутрин и мигрена;
  • Затруднено концентриране и запаметяване;
  • Раздразнителност;
  • Сърдечно-съдови заболявания;
  • Често главоболие и хронична умора;
  • Наднормено тегло;
  • Лош дъх и обложен език рано сутрин;
  • Болки в тялото, мускулите, схващания;
  • Диабет и много други.

Алкалната вода е решението на проблема

Според изключително много специалисти,  ако страдате от някои от изброените по-горе проблеми, първото нещо, което трябва да включите в диетата си е алкалната вода. Ползите от алкалната вода /вода с pH между 8.0 и 9.5/ за здравето са безспорни. Те са толкова много, че е изненадващо, че все още не всички я консумират.

Как каната Hygea Energy прави чешмяната вода алкална

Вижте в краткото видео по-долу, как филтриращата кана Hygea Energy ще направи хлорираната ви вода алкална, като ще повиши нейното pH от около 7.5-7.8 до pH 8.5-9.0

YouTube видео

Каната Hygea Energy е много повече от стандартна филтрираща кана

С какво каната HYGEA ENERGY се отличава от стандартните филтриращи кани за вода

Освен, че ще пречисти чешмяната ви вода перфектно от хлор, тежки метали и ще подобри вкуса ѝ, тази кана ще повиши pH на водата, от около pH 7.5 – 7.8  до около pH 8.5-9.0, ще направи водата ви мощен антиоксидант, като понижи ORP /оксидационно редукционния потенциал/ до -100mV/-150mV, ще микроструктурира водата, така че да е по-лесна за усвояване, ще добави полезни натурални алкални минерали към водата и на всичкото отгоре, филтъра на тази кана има почти два пъти по-дълъг живот от този на стандартните кани от 400 литра или 2 месеца.

В резултат ще имате чиста, вкусна и изключително полезна вода, много по-добра от която и да е минерална бутилирана вода от магазина, тъй като те всички са със силно положително ОРП. Освен това ще спестите изключително много пари, тъй като филтрираната вода с каната Hygea Energy ще ви струва само около 8-9 ст. за литър.


*P.S.: Скоро очаквайте ново видео, в което ще ви покажем нагледно, как каната Hygea Energy ще направи хлорираната ви вода мощен антиоксидант, с отрицателно ОРП.

HYGEA ENERGY - КАНА ЗА ФИЛТРИРАНЕ, АЛКАЛИЗИРАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВОДА
7-СТЕПЕННА ФИЛТРАЦИЯ
ПОВИШАВА pH ДО 8.5-9.0
прави водата антиоксидант
НАМАЛЯВА ВАРОВИКА С 60% - 70%
Сподели тази статия с приятел:
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър