Количка

Вашата количка е празна.

Какво е pH?

пх

Тялото е съставено предимно от вода – така от едно място на друго могат лесно да се пренасят хранителни съставки, кислород и биохимикали.

Водната среда може да има киселинни или алкални свойства (алкали = основи), които се измерват в скала наречена pH (“potential hydrogen” или „потенциален водород”).

pH е десетичен логаритъм и представлява съотношението на позитивно заредените водородни йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални), в един разтвор.

Ако скалата на това съотношение отчита от 1,0 до 6,9, средата се счита за киселинна. Ако скалата отчита 7,0 – тя е неутрална, а от 7,1 до 14 е алкална. Оптималната стойност, касаеща качеството на водата е в интервала между 7 и 8.

Hygea Water System повишава алкалността на водата с близо 30%

Тъй като 50-60% от общото тегло на тялото е вода, pH нивата се отразяват на целия организъм и често са индикатор за здраве или заболяване.

Небалансиран pH означава, че pH нивата са станали твърде киселинни или прекалено алкални за дълъг период от време. Продължителен pH дисбаланс от единия или другия вид не се приема добре от тялото. Нивото на рН се отразява на всички клетки, тъкани, жлези, органи и системи – на цялото тяло. Увеличаването на алкалността (стойности между 7 и 8,3) облекчава стреса върху вашите органи и системи чак до клетките и помага на тялото да се пребори с болестта и болести.

Стриктният алкално-киселинен баланс на тялото и различните органи в него е необходим за нормалното функциониране на над 4000 ензима, които катализират всички биохимични процеси в тъканите и клетките, поддържат метаболизма, обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции.

Всъщност, регулирането на pH е толкова важно, че тялото е развило строги отчетни процедури за проследяването на алкално-киселинния баланс във всяка клетка.

Един от НАЙ-ДОБРИТЕ и НАЙ-ЛЕСНИ начини да намалите киселинността на организма си е, като пиете МИНЕРАЛИЗИРАНА и АЛКАЛИЗИРАНА вода. Нашите продукти за ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА повишават pH на водата с близо 30%, като я правят значително ПО-АЛКАЛНА и ПО-ЗДРАВОСЛОВНА. Алкалната вода може да неутрализира киселинността в тялото, причинена от начина ви на хранене, стреса, замърсяването на въздуха и много други. Ето защо тези продукти може да са КЛЮЧЪТ КЪМ ВАШЕТО ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ!

Сподели тази статия с приятел:
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър