Количка

Вашата количка е празна.

Пак авария? Каква ли вода пием?!

bad-water2

Над 35% от хората в страната са на мнение, че водата, която използват в дома си, е с лошо качество. В много чести случаи причината в дома ни да тече вода със съмнително качество, странен вкус, цвят или мирис са утайки във водопровода, корозирали тръби на ВиК разпределителната мрежа или сградната инсталация. Т.е. пием “лоша вода” заради утайки във водопровода. А качеството и количеството на приеманата от нас вода на ден е от изключителна важност за нашето здраве!

Какво е водата?

Всъщност водата (H2O) е субстанция без цвят, вкус и мирис и е крайно необходима за всички познати форми на живот.

Все още остава въпросът знаем ли какво пием?

Според Министерството на регионалното развитие и благоустройство страната ни губи средно 60% от питейната си вода, тъй като водопроводните мрежи са изключително амортизирани. В момента около 200 000 българи в 300 селища в страната са на воден режим. Всеки ден ние може да пием негодна вода, пълна с тежки метали, пестициди, токсини, хлор, без да си даваме сметка какво влиза в нашето тяло. С напредването на цивилизацията нашият живот става по-лесен, но за съжаление по-нездравословен. Всеки ден в организма ни навлизат множество химикали, които се акумулират с времето. Когато ги открием, вече е твърде късно за помощ. Резултати от проучване сочат, че 8 от 10 болести, от които страдаме, са причинени директно или индиректно от качеството на водата.

А водата е не само за пиене, тя се използва за производство на хранителни, лекарствени или козметични продукти или вещества, предназначени за консумация от човека, и качеството на водата може да окаже влияние върху качеството на крайните продукти;

Воден режим, авария, наводнение…
Как да си гарантираме качеството на водата, която пием?

Водата играе жизнена роля в множество метаболични процеси. Голямо количество от водата се използва по време на храносмилането. Около 70% от свободната от мазнини маса на човешкото тяло е съставена от вода.
За да функционира нормално, човешкият организъм се нуждае от няколко литра вода на ден, за да се избегне дехидратацията. Това количество варира в зависимост от степента на активност, температурата, влажността и други фактори.
По тази причина е много важно да обръщаме основно внимание на качествата на водата, която пием.

Hygea Water System, без никакво електричество, капка по капка, бавно и естествено, трансформира обикновената чешмяна вода в абсолютно чиста, минерализирана, алкализирана и намагнитизирана вода с изключително качество.

Сподели тази статия с приятел:
ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър