Количка

Вашата количка е празна.

Инструкции за свързване на Hygea Air Pro чрез WiFi към мобилен телефон

Вие може да контролирате всички функции на пречиствателя Hygea Air Pro напълно дистанционно и да следите качеството на въздуха в помещението, с помощта на безплатното приложение за мобилен телефон Tuya Smart. Приложението работи за телефони на Android както и IOS.  Можете също така да създавате различни СМАРТ автоматизации и дори гласово да контролирате пречиствателя, чрез Google Home Assistant. За пълни инструкции вижте по-долу:

стъпка 1

Инсталирайте приложението Tuya Smart

Приложението Tuya Smart може да изтеглите като сканирате с камерата на телефона си QR кода на картинката по-долу. Другият вариант е като изтеглите приложението от Google Play за Android от ТУК или от Apple Store за IOS от ТУК. Приложението е напълно безплатно и с него можете да контролирате почти всички СМАРТ устройствата в дома ви. 

стъпка 2

Смяна на езика на приложението Tuya Smart на български

Ако желаете да ползвате приложението Tuya Smart на български език, може да направите това като следвате инструкциите по-долу. Ако не желаете приложението да е на Български език, пропуснете тази стъпка и ще го ползвате на Английски език.

За IOS устройства

Отидете в настройките на вашия телефон на Settings - Language & Region и в раздела Preferred language order преместете Български на първо място, както е на картинката по-долу. Ако нямате Български език в този списък, го добавете от бутона Add Language. Така всички приложения, които поддържат това, ще са вече на Български език.

За Android устройства

Отидете в настройките на вашия телефон на Settings - Language and input и задайте Език/Language на Български, както е на картинката по-долу. Така всички приложения, които поддържат това, ще са вече на Български език. *За различните модели Android телефони, менюто може да има различна подредба.

стъпка 3

Регистрирайте акаунт в Tuya Smart

Ако ползвате за първи път това приложение, първо трябва да регистрирате акаунт. Ако вече имате такъв, може да влезете в приложението с вашето потребителско име и парола. Вижте видеото по-долу как се регистрира акаунт в Tuya Smart:

стъпка 4

Добавете пречиствателя Hygea Air Pro в Tuya Smart

Остава да добавите пречиствателя Hygea Air Pro към приложението Tuya Smart. Вижте как става това във видеото по-долу:

Инструкции за работа с приложението tuya smart и hygea air pro

Стартиране на пречиствателя

Пречиствателят може да пуснете и спрете от бутона долу в ляво Вкл./Изкл.

Избор на режим

Режимът на работа може да смените от бутона Режим, като изберете Автоматичен, За сън или Ръчен.

Избор на скорост

Скоростта може да смените като кликнете бутона Скорост и изберете Ниска, Средна или Висока.

ХИГЕЯ УОТЪР ООД
Адрес: бул. Княз Борис I №133, офис 3, Варна, България
Пиши ни във
Вайбър