ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА HYGEA WATER SYSTEM


Ще ви бъдем много благодарни, ако отделите минутка и споделите вашето мнение за този продукт по-долу:

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни
hws Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 94 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни от качеството на водата.

★★★★★
5 5 1
Mного сме доволни всички в къщи.Наистина системата върши чудесна работа.Поздрави!

★★★★☆
4 5 1
Супер е. Премахва напълно неприятния вкус на хлор. Мека и вкусна вода. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Много добро и лолезно изделие

★★★★★
5 5 1
Истински щастлива съм, че закупихме системата. Самата тя по себе си със всичките си филтри, сглобки и начин на действие поражда доверие и съзнание, че това не е някоя ала-бала, а действително работещ продукт. Водата е много вкусна, няма и помен от онзи особен ужасен привкус на чешмяната вода, който се получава, след като тя просто преседи и “почине” малко в някой съд. Преди покупката на Hygea ужасно се бях уморила от непрекъснатото купуване и влачене на туби с изворна вода, да споменавам и цялата пластмаса, която се налагаше да рециклираме.

★★★★★
5 5 1
Изключително доволна съм от покупката на пречистващата система. Водата е много приятна на вкус. Веднага се усеща разликата с нефилтрирана чешмяна вода.

★★★★★
5 5 1
Чиста вода, удобство и спокойствие за цялото семейство! Това е хигия уотър - системата! Благодарим за бързите насоки, при активирането на системата! Заслужаваща си покупка!

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни сме от продукта. Доставката беше бърза. Лесно се сглобява благодарение на подробните инструкции. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни от HYGEA WATER SYSTEM. Заслужава си инвестицията.

★★★★★
5 5 1
Системата е чудесна. Водата има приятен мек вкус. Препоръчвам продукта.

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт, доволен съм от покупката

★★★★★
5 5 1
Каната отговаря на предназначението си, всеки, които се грижи за своето здраве и това на семейството, може да си я закупи. Според медицината, организмът боледува, защото в стомаха ни преобладава киселата среда. Каната е това, което прави тази среда алкална. Полезна е за здравето, особено за хора, страдащи от подагра. Не се колебайте, подарете си здраве за семейството!

★★★★★
5 5 1
Въпреки скептицизма ми и пречиствателя за въздух и голямата система за вода вършат добра работа. Замерихме качеството на водата и pH-то, доста добре. За 1 месец употреба смея да твърдя, че съм доста доволен.

★★★★★
5 5 1
До момента, това е най-вкусната и пречистена вода, която сме опитвали цялото семейство и всички предимства са очевидни. Бих препоръчала с огромно удоволствие на всеки, който иска да има практична система и добра филтрация. Успех!

★★★★☆
4 5 1
Системата е лесна за сглобяване, с ясни инструкции. Спестява време и усилия. Вкусът на водата в началото ни се видя малко странен, но се оказа, че трябва да се превъртят няколко резервоара и вкусът "на камък" изчезна.

★★★★☆
4 5 1
Системата е практична и лесна за употреба спестява ни време и средства ! Цялото семейство най-вече децата са супер доволни ,защото се използва много лесно.Ще се възползваме и от др. ваши продукти Благодаря !!!

★★★★★
5 5 1
Hygea water system е чудесна. Доставката на продукта беше навременна и точна. Самата система беше чудесно пакетирана, като това е предотвратило последващи траспортни повреди и др. Лесно се сглобява, схемите са ясни и точни. В началото водата имаше странен вкус, но сега всичко е наред. Водата е пивка и цялото семейство с радост си ползваме системата. Благодарим !!!

★★★★☆
4 5 1
Водата е прекрасна, доста бавен и трудоемък е процеса на сглобяване , зареждането също е трудно.

★★★★★
5 5 1
Страхотна система. Наистина водата накрая е причистена.

★★★★★
5 5 1
Превъзходен продукт, лесен за употреба и оптимално съотношение качество-цена.

★★★★★
5 5 1
Поздравления за продукта! Добре измислена система с всички ползи - чиста, мека вода, наситена с минерали, антиоксидант, структурирана! Достъпна цена, лесен начин за поддържане. Благодаря на компанията вносител за отношението и вниманието! Ще се възползвам и от други продукти.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от инвестицията, която направих, въпреки че в началото имах леки съмнения. Наистина водата след филтрация е много приятна за пиене и със сигурност пречистена, като гледам какво остава върху филтъра. Ако някой има колебания, да не се притеснява и да купува смело. Заслужава си.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Отначало бях скептично настроена....но сега така съм свикнала с приятния вкус, че ми липсва когато не съм у дома.....доволна съм.

★★★★★
5 5 1
Mnogo e dobur producta

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна

★★★★★
5 5 1
Системата Hygea water е ефективна и икономична. Много ми липсваше в последните две седмици, докато направя поръчката за нови филтри! Благодаря Ви, че сте избрали този продукт за българския пазар! 🙂

★★★★☆
4 5 1
Радвам се, че имам това бижу у дома!

★★★★★
5 5 1
Изключително полезен и оправдаващ надеждите ми продукт. Цялото ми семейство е благодарно за възможността да ползваме тази система

★★★★★
5 5 1
Hygea Water System е практична и лесна за употреба система за прочитване на вода, спестява ни време и средства.

★★★★★
5 5 1
Невероятни продукти. Използването им носи здраве.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна.Постоянно имам пречистена вода за пиене и готвене.

★★★★☆
4 5 1
Ползвам продукта вече 1 година много интензивно. Изключително съм доволен от направената инвестиция - няма вече миризмата на пречистващите химикали, водата е по-мека! Макар и по-скъпа системата си заслужава!

★★★★★
5 5 1
Уникално мека, пивка и утоляваща жаждата, вкусна вода! Половин година ползвам системата HYGEA WATER SYSTEM и съм изключително доволен от качествата на водата. Препоръчвам на всички,които желаят да пият чиста и полезна за здравето вода!

★★★★★
5 5 1
Много добра инвестиция в здравословния начин на живот!

★★★★★
5 5 1
Купих системата за филтрация Hygea Water System, сполетян от беда – моят най-близък човек е болен и има нужда да пие чиста вода с високо ph. Ползваме системата вече две години, успяваме да спрем болестта. Заедно с другите средства, които прилагаме, дължим това и на Hygea Water System. Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Доволен съм

★★★★★
5 5 1
Купихме системата за филтрация на вода, тъй като имам нужда да пия вода в високо ph. Най-много не вярвах, че подобна система може да даде ph над 9, но показанията бяха 9,2 ph. Супер! Препоръчвам системата на всички, които искат или имат нужда да пият алкална вода

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от покупката на Hygea water system, в къщи пием вкусна и чиста вода

★★★★★
5 5 1
Продуктът е чудесен.Ползваме го цялото семейство.А външния му вид е уникален.

★★★★★
5 5 1
Чудесен е. Ползваме го цялото семейство, ако направите цената му още по-достъпна, ще си го купят много хора.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от системата. Цялото семейство пием само филтрирана чешмяна вода вече, която няма абсолютно никакъв вкус и мирис. Спряхме да носим тежките бутилки с минерална вода. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от системата за вода. Сега зная,че пия вода,която е полезна за здравето на цялото ми семейство и с превъзходни вкусови качества.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни от системата. Прекрасно решение за необходимата, ежедневна грижа за здравето на всички в дома!!!

★★★★★
5 5 1
Прекрасни полезни уреди за здравословен начин на живот.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни!

★★★★★
5 5 1
Чудесен и лесен за употреба

★★★★★
5 5 1
Повече от 3 години използваме системата и мога да кажа, че по-вкусна и мека вода не съм пила! Притесняваме само липсата на информация от каква пластмаса е изработен контейнера?

★★★★★
5 5 1
изключително доволни сме цялото семейство.чакането си заслужаваше,тъй като когато решихме най-накрая да я вземем бяха изчерпани.благодаря и за вниманието от страна на фирмата.

★★★★★
5 5 1
Всичко описано от производителя е Вярно!Благодаря!!

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от моята покупка и мога да кажа смело, че съм намерил това, което търсих за моето здраве.

★★★★★
5 5 1
Приятна и хубава за пиене

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване е невероятна. Водата придобива много мек вкус, мирисът на хлор изчезва и е много приятна за пиене. Препоръчвам системата на всеки, който иска да инвестира в здравето си.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от покупката. Водата е с безупречни вкусови качества, надявам се и с позитивно въздействие върху здравето. Горещо препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Продукта е уникален! Мечтата на всеки човек заинтересован за здравето,за своето и на близките си. Моля да помислите дали е възможно да го предлагате на по - поносима цена. Става въпрос за хората в пенсионна възраст!

★★★★★
5 5 1
Закупихме през декември 2017 г. система HYGEA WATER SYSTEM за офиса. Водатата е изключително чиста, мека, без мирис на хлор. С удоволствие се ползва от екипа непрекъснато. Препоръчвам я на всеки, който мисли за здравето си и иска да води здравословен начин на живот.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни! Не се колебайте!

★★★★★
5 5 1
Имам я, ползвам я Невероятна е! Корейците са се постарали.

★★★★★
5 5 1
Тази вода е уникално вкусна и мека. Да, правилно вкусна. Пиеш и не можеш да й се наситиш. Няма как да се опише, трябва да се опита. Наистина съм много доволна от системата.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от системата. Водата е изключително чиста, много по-мека, без мирис на хлор и каквито и да е химикали, и най-важното много по-здравословна. Не съм чувала за друга система, която не само да пречиства водата, но и да я обогатява с полезни минерали.Уникална е!

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване на вода на Хигия се използва от децата ми, които живеят във Великобритания. Доволни са. Водата има друг вкус, казаха. Сега обмислят възможността да закупят Спа душа на Хигия.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна!!!Във водата няма никакви бактерии!! Благодаря на производителите, че са я създали!!!Освен че водата е чиста,тя е и много добра за пиене!!!

★★★★★
5 5 1
Бих сравнил водата,която е преминала през системата единствено с тази от високопланински извор. Единствения "недостатък" на системата е ,че води до "пристрастяване" Обмислям покупката и на кана, за да пием от любимата вода и на вилата. Препоръчвам системата на всички !!!

★★★★★
5 5 1
Системата за филтрирана вода е меко казано чудесна! За всички, които още не са направили своя избор я препоръчвам - изгодна, здравословна, красива и функционална. Пълниш резервоарчето и забравяш, а после се наслаждаваш на пивка и мека вода! Скоро ще поръчам и каната за филтриране за дома на майка ми. Поздрави!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди половин година.Понеже у дома всички сме фитнес маниаци и пием много вода,решихме да си направим този подарък и да пием по-добра вода.Много съм доволен от избора на тази система за пречистване на вода и горещо я препоръчвам на всеки приятел който ми дойде на гости. НАЗДРАВЕ !!!

★★★★★
5 5 1
Невероятна система.Направих си труда да занеса вода преминала през нея на лабораторен анализ.Показателите,според които се изследва качеството на питейната вода бяха в пъти по-добри от тези на входа на системата.Не се колебайте,заслужава си всяка стотинка.Отлична инвестиция в здравето на всяко семейство.

★★★★★
5 5 1
Очарована сам. Водата е причистене и действа здравословно на организма.Препоръчвам го на всеки. Спестявам време и пари и носенето на не полезните пластмасови туби и несигурния произход на водата .

★★★★★
5 5 1
Закупих си филтриращата система за вода и съм много доволна от покупката! Сглобяването става лесно и бързо. От днес я препоръчвам на всичките си приятелки! Радвам се много, че я има в дома ми!

★★★☆☆
3 5 1
Срокът на експлоатация на консумативите не отговаря на описания срок. Така например след 5 м. експлоатация водата от резервоара за вода започна да тече много бавно. За 4-5 л. вода бяха нужни повече от 24 часа. Направих предписаното почистване на керамичния филтър с оцет, но ефектът беше краткосрочен. /Отговор от hygeawatersystem: Здравейте, срокът за подмяна, особено на керамичния филтър, много зависи от качеството на водата. Ако имате много замърсявания във водата или стари тръби е нормално този филтър да се цапа много повече и оттам да се налага много по-честото му почистване. Ако бяхте ни се обадили можеше да ви кажем как да го почистите, така че да стане почти като нов, но уви... не сте го направили. Малко водна шкурка и новият ни гел за почистване правят чудеса. /

★★★★★
5 5 1
Ползваме системата от 20.01.2017. Много сме доволни цялото семейство! Водата има много приятен вкус, който не може да се постигне със стандартните кани с филтри, които са на пазара. Препоръчваме я на всички!

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Моето семейство ползва системата от близо две години. Изключително сме доволни! Страхотен вкус на водата, излиза доста икономично с течение на времето, и най- важното- не се разболяваме!

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт. Аз го закупих за коледен подарък. Децата ми са очаровани от него. Препоръчаха ми непременно да си купя и аз. Със сигурност ще го направя.

★★★★★
5 5 1
Напълно случайно, приятеля ми попадна на сайта, преди няколко месеца. Информацията поместена на сайта силно го заинтригува и пожела да я закупим. Факт е, че повечето българи ги е страх да закупят продукт, който не може първо да се види, пробва, докосне и тн. Това несъмнено е най-хубавата ни поръчка онлайн. Изключително точни и мили служители, всичко е подробно и точно поднесено. Колкото до системата, тя се сглобява много лесно и намери перфектно място в дома ни. Стои много красиво като част от бара ни. Нашите познати не ни вярват и смятат, че сме пристрастни, но това е най-хубавата и чиста вода, която сме пили някога! Дори е по-добра от високопланинските извори. Тези, които имаха шанса, да я пробват, останаха повече от впечатление. Сигурна съм, че ще си закупят и те такива системи. Никога през живота ми не съм пила, толкова много вода. Спрях всички други течности, като сокове, газирани напитки, остана само кафето, а дори и то има по-различен вкус с вода от системата 🙂

★★★★★
5 5 1
С жена ми имаме клуб по здравословно хранене. Всички, които идват там, пият много вода. И тъй като сме доста "посветени" в областта на здравословното хранене и активен начин на живот, всечки пием тази вода без никакви притеснения и с огромно удоволствие. И така е откакто ползваме тази система - вече близо година. Отдавна не купуваме вода в бутилки. Системата се изплати много бързо, балансът е положителен. Всички сме изключително доволни! Мислим да купим и кана на Hygea за вкъщи. Всеки, който иска да пробва вода от Hygea Water System "на живо" е добре дошъл - клубът ни е близо до Руски паметник, ул. Бузлуджа 4.

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт- доволен съм от покупката !

★★★★★
5 5 1
Бях резервирана към HYGEA WATER SYSTEM, но мъжът ми я купи. Вече не използвам друга вода за пиене. Благодаря, че ви има.

★★★★★
5 5 1
Много се радвам , че закупих системата за пречистване на вода от Вас. По препоръка на лекар възнамерявах да търся система за пречистване на водата и затова въпросът "Каква вода пиете?" ме заинтересува и разгледах всички материали, които имаше в сайта Ви. Бях заинтересувана, прочетох мненията на доволни клиенти и позвъних на телефона. Вашата служителка беше много любезна, от нея получих полезна допълнителна информация и реших, че си струва да направя тази покупка. И не съжалявам, напротив, много се радвам, че го направих. Сглобих сама системата, което ми достави огромно удоволствие и удовлетворение, т.к. обикновено с техническите въпроси у нас се справя съпругът ми. С нетърпение изчаках да настъпи момента да опитам водата. Сравнявах я с обикновената чешмяна вода и с минерална вода от бутилка. Никакво сравнение не можа и да става - водата от системата е много пивка, мека, лека, иска ти се да пиеш все повече. Освен всичко друго носи и много ползи. Прекрасно е, че я предлагате и бъдете сигурни, че споделям на близки и познати колко много съм доволна от системата. Радвам се, че Ви има на пазара и Ви пожелавам все повече популярност, големи обороти и милиони доволни клиенти!

★★★★★
5 5 1
Използваме уреда от една седмица. Водата е с приятен вкус и това ни устройва, защото не купуваме бутилирана вода , освен това не се налага да наливаме от извори.

★★★★★
5 5 1
Това е най-хубавото нещо, което човек може и трябва да направи за своето здраве и за здравето на близките си, а именно да пиете най-чистата вода в природата, но налята от чешмата в дома ви и пречистена и обогатена благодарение на HYGEA WATER SYSTEM!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди месец. Аз по принцип не обичах да пия вода, най-вече я взех заради семейството си, защото искам да науча децата да пият вода, тъй като е наистина полезно и необходимо. Привлече ме и дизайна - много атрактивен, отива ми на интериора, и си мислех, че с това кранче на децата ще им е интересно да си наливат сами и така ще пият повече вода. Така и стана - наливат си, а аз докато им давах пример как да си наливат и как да пият повече вода, аз самата започнах да пия много вода. Тя наистина е много приятна на вкус и вече пия над литър вода на ден. Освен това, може и да си въобразявам, но се чувствам по-жизнена и енергична, хроничната ми умора и главоболието ми изчезнаха. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Здравейте. Закупих си системата за филтрация на вода преди един месец. Наистина съм много доволна и от качеството и изработката на самата система и от водата, която се филтрира и обогатява от нея. Честно казано отдавна разглеждам английски и френски сайтове за подобни системи и ми се искаше да си купя, но не съм запозната как се пазари от чужбина.Още като видях вашия сайт и прочетох за системата, веднага си я закупих. Водата е изключително приятна на вкус и най-важното, поне за мен, всички филтрации и подобрения на водата (водород, минерали, алкализация) стават чрез естествени елементи и реакциите между тях.

★★★★★
5 5 1
Преди две седмици си закупих Higea water sistem, но вече съм истински благодарен за възможността да пия вода от нея.Чудесна вода!!! Вярвам, че скоро ще имам и здравословен ефект. За това ще е необходимо малко време, но това е бъдещето за всеки ,който иска да е здрав и в добро настроение.Чрез мен мои колеги разбраха за тази филтърна система и също си я купиха. Сега и те изразяват възхищението си от водата, която пият вече. Благодаря на всички, които са сътворили, произвели и дистрибутирали тази система в България!

★★★★★
5 5 1
Ползвам уреда от около месец и съм страшно доволен. Водата е супер мека, почти не остава никакъв варовик, много по-вкусна е и няма никакъв мирис. Имам и кана Брита, но след като си взехме този уред, каната събира прах някъде. За сравнение не може и да става дума. Имам дигитален pH и ORP метър и наистина водата след системата е с pH 8.5 и ORP -250 mV, докато чешмяната ни е с pH 7.2 и ORP +370. Горещо препоръчвам този уред на всички. Поздрави на целия ви екип.

★★★★★
5 5 1
Благодарим Ви за уреда, пречистващ и подобряващ вкуса на водата. От него пием и готвим. Много сме доволни!

★★★★★
5 5 1
Точно преди 1 месец получих моята HYGEA WATER SYSTEM, нямах търпение да я получа, сглобя и опитам водата. Вкъщи всички бяха много скептично настроени. В момента всички пием от тази вода и нашата HYGEA се задъхва с количествата вода, които трябва да ни осигурява всеки ден. Водата е уникална. Често се шегуваме, че трябва да си закупим още един уред.

★★★★★
5 5 1
Преди малко по-малко от 2 месеца си закупих системата Hygea water. Конкретната причина за това бе, че моят дерматолог ми беше препоръчал да си мия лицето с минерална вода. Не издържах с минералната вода физически и финансово. Чудесно и елегантно решение намерих с Hygea water system.Лицето ми стана много хубаво. За пиене естествено също е много вкусна и полезна водата от системата. Особено поради наличието на зеолитни камъни в системата, които спомагат за пречистването на организма. Много съм заинтересована Hygea water system да има успех и популярност сред потребителите. Искам винаги да мога да си я ползвам и да намирам резервни филтри и други резервни части за нея.Успех на представителството на този чудесен и перфектен продукт в България!

★★★★★
5 5 1
Пъвоначално ми се видя голяма сумата 397лв., а тя беше с промоция и спестявах 100 лв. предварително. Ние сме двама възрасни хора и ни е невъзможно да си носим минерална вода от магазина. Като си направихме сметката по колко лева ще даваме, освен това не е здравословно да се пие само такава вода, а е за препоръчване чешмяната. Нашата вода до 8 етаж е понякога ръждива от тръбите, а има и тлака. Виждам колко често потъмняват стените на бутилката, в която си сипваме и държим вода в стаята за пиене. След всички тези разсъждения, дойдох до извода, че трябва да купя системата след като е писано, че са правени много тестове за качествата й! Без да мисля повече реших, че по-ценно е здравето ни. Имах малко спестени пари и си я купих. Когато я разопаковах се уплаших дали ще мога да я сглобя, толкова много части, но като почнах по картинката и напътствията, сама я сглобих, защото съпруга ми е незрящ и не можеше да ми помага. Накрая бях горда, че можах да се справя с това предизвикателство! Сега се шегувам, като казвам на дядото ми, че отивам за вода на извора! А тя си е направо изворна вода, преминаваща през два филтъра и толкова много редове камъчета във филтрите, ами нали така се пречества и изворната вода! Доволна съм че си я купих и дано да сме живи и здрави да я ползваме по-дълго! Само едно пропуснах да питам, ние със съпруга ми отиваме до неговото родно място и после до моето и се събират 4-5 месеца да ни няма, как трябва да я оставим като тръгваме, за да не се повреди, тъй като разбрахме, че може да се съхранява вода до 14 дни. Моля да ми отговорите, за да не съжалявам после.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, ползвам системата повече от 2 седмици! Изключително съм доволна. Имах сериозни стомашно-чревни проблеми. С радост мога да споделя, че имам сериозно подобрение. Изчезна подуването, неразположението и дискомфорта! Горещо препоръчвам покупка и ползване на системата! Вкусът на водата е мек и сладък.

★★★★★
5 5 1
Ползвам Hygea от началото на месеца. Прави ми впечатление на качествената изработка на системата.При наличието на толкова калпави продукти на пазара, този се отличава. Водата ни харесва особенно на съпругата ми заради която основно закупихме системата.Имаме и домашен любимец (декоративно зайче) , почнахме да му сипваме от тази вода, явно много му харесва пие с удоволствие с чешмяната не беше така.Знаете че животните са голям критерий за вода и храна и подбират какво да пият и хапват.Керамичния филтър вече е жълт, клонящ към светло кафяво. Доволен съм от направената покупка. А и не на последно място благодаря на екипа Ви за много доброто отношение. Поздрави и успех!

★★★★★
5 5 1
Здравейте!!! Закупих тази система преди няк.седм.На вкус водата е наистина много приятна.А в качеството на нейния състав се убедих като занесох необходимото количество за изследване в РЗИ/ бивше ХЕИ/. Няма да изпадам в излишна конкретика, а само да кажа, че инвестицията си струва и то много.

★★★★☆
4 5 1
Здравейте, Повече от месец ползвам системата. Наистина, всичко е така както се рекламира с изключение на първия, финия керамичен филтър. При нас в кв Левски в София не винаги водата в чешмите е бистра и прозрачна. Още първите дни филтърът започна да променя цвета си. За няколко дни стана кафяв. След изчитане на инструкциите за почистване, опитах процедурата с оригинален домашен оцет. Имаше ефект за няколко дни, но даже и при наливане на вода с филтърна кана, филтърът отново се запуши и сега за филтриране на 2-3 литра вода са необходими 2-3 часа повече време от първоначалното. Сега ще опитам още едно промиване, но с купен ябълков оцет. Дано е по-сполучливо.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата преди около 2 седмици и искам да споделя с вас, че съм изключително доволна. Водата е наистина страхотна, много мека и без никакъв мирис и вкус на хлор. Бях леко скептична като я поръчвах и все си мислех, че може би ще се възползвам да ви я върна до 14я ден, но сега не мога да си помисля да се разделя с нея. Такова голямо облекчение е за мен да не трябва постоянно да мисля, дали имаме минерална вода и кой ще ходи до магазина да я купува, че не мога да ви опиша. Имам 2 деца и ние пием доста вода на ден, така че и разходите ни паднаха драстично. Поздравления на производителя и на фирмата, която внесе този прекрасен продукт в България.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, трябва да ви кажа че бях много скептична за вашата филтърна система. Бях ползвала една филтрираща кана и водата нямаше почти никаква разлика с чешмяната. Но приятелят ми я поръча и ми я сглоби, тъй като тяхното семейство използват такава от няколко месеца. От 3 седмици пия само водата от Хигея системата и си пълня за работа на колежките даже. Ами какво да ви кажа…..СТРАХОТНА, ВКУСНА, МЕКА. Сега агитираме шефа да ни купи и за офиса.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата за филтриране преди 2 месеца, предимно заради внучетата ми. Сега от тази вода пием цялото семейство, дори готвя от нея и съм много доволна. Много е мека на вкус и няма мирис на хлор. Един път или два пъти вече я почиствах с ябълков оцет както е описано в инструкциите и това става също много лесно. Изключително съм доволна, даже мисля да поръчам още една за подарък на дъщеря ми и нейното семейство в Габрово. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Да ви кажа честно, като сглобих машината и я напълних с вода не бях прочела, че не трябва да се пие от първата вода и пих. Бях бясна, тъй като имаше някакъв леко странен вкус и мислех да ви я връщам. После мъжа ми прочете, че през филтъра трябва де се изтекат поне 3-4 пълни зареждания с вода, без тази вода да се пие и тогава напълно изчезва страничния вкус. Сега не мога да и се наситя. Постоянно ходя и си пълня чаша с вода 🙂