Hygea Air Car Purifier - йонизатор за пречистване въздуха в автомобила

Пречиства въздуха от супер фини прахови частици /размер 2.5 микрона/ и смог като по този начин предпазва от астма, главоболие и други.

йонизатор за кола

Генерира до 4 800 000 бр/см3 отрицателни йони, които подпомагат дишането, подобряват концентрацията, намаляват умората и стреса при дълъг път.

​Ефективно елиминира цигарен дим и множество други неприятни миризми от купето на автомобила.

Ефективно елиминира цигарен дим, смог и множество други неприятни миризми от купето на автомобила.

Унищожава опасни бактерии и вируси от въздуха в автомобила. Премахва също отрови като бензен и формалдехид.

Изключително лесен за употреба. Включете в буксата за запалката в автомобила и забравете. Не се нуждае от подмяна на консумативи.

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ, СМОГА, ЦИГАРЕНИЯ ДИМ, БАКТЕРИИТЕ И ЛОШИТЕ МИРИЗМИ ВЪВ ВАШАТА КОЛА!

Hygea Air Car Purifier е ​портативно йонизиращо устройство, което изключително ефективно пречиства въздуха от прах, полени, цигарен дим, лоши миризми, опасни бактерии, вируси, ​формалдехид и много други.​

въздуха от прах, полени, цигарен дим, лоши миризми, опасни бактерии, вируси, бензен, формалдехид и много други.

как работи йонизаторът за кола hygea air

Йонизаторът зарежда кислородните атоми във въздуха, като образува до 4 800 000 бр. аниони /отрицателни йони/ на кубичен сантиметър

Анионите се свързват с атомите на замърсителите във въздуха /прах, полени, бактерии, цигарен дим, миризми, бактерии и други/

Настъпва неутрализация на атомите на замърсителите, като те стават по тежки от въздуха и по естествен начин падат на повърхността.

Как работи йонизаторът за кола Hygea Air
Как работи йонизаторът за кола Hygea Air

ВИЖТЕ ЙОНИЗАТОРА HYGEA AIR В ДЕЙСТВИЕ И СРАВНЕНИЕ С ПОДОБНИ УСТРОЙСТВА:

само вижте ползите от йонизатора за кола hygea air
Hygea Air Car Purifier пречиства въздуха от супер фини частици

​Пречиства въздуха от супер фини прахови частици

Благодарение на ефекта от йонизацията, това устройство изключително ефективно пречиства въздуха в автомобила от​ най-фините прахови частици с размер до 2.5 микрона, които лесно могат да достигнат до белите дробове и носят опасни последствия за здравето, като астма, ​бронхит, сенна хрема, алергии, главоболие и много други. 

​Според Световната здравна организация (СЗО), ​България е с най-високите концентрации на фини прахови частици​ между всичките 28 държави на ЕС. ​Замърсеният въздух води до загуба на над ​2 мил​. работни дни и над 11 хил. случая на преждевременна смърт годишно. Нивата на замърсяване се покачват особено много през зимата, тъй като много домакинства се отопляват с въглища и дърва.

Йонизаторът за кола Hygea Air генерира 50 пъти повече аниони от Ниагарския водопад

​Генерира невероятните 4,800,000 бр/см3 ​аниони

Анионите​ са известни още като "ВИТАМИНИТЕ ВЪВ ВЪЗДУХА". Те подпомагат дишането, повишават концентрацията, намаляват стреса и умората при дълго шофиране, ​подобряват рефлексите, успокояват симптомите на астма, алергии, дихателни проблеми, грип, настинка, синузити, белодробни заболявания, подобряват състоянието на имунната система.


Това устройство успява да генерира невероятното количество от 4,800,000 аниони на куб.см., доказано със CE сертификат /кликни ТУК/, като в същото време генерира напълно здравословни нива на ОЗОН /под  0.005 ppm/. Само за сравнение анионите около водопада Ниагара, са близо 100 000 бр/см3, докато йонизаторът за кола Hygea Air генерира около 50 пъти повече.

​елиминира цигарен дим и ​други неприятни миризми

Благодарение на йонизатора за кола Hygea Air, вие ще забравите какво значи, колата ви постоянно да мирише лошо или на цигарен дим. Ако сте изгледали видеото по-горе, сигурно сте видели колко бързо този йонизатор се справя с цигарения дим в прозрачната чаша. Същото се случва и в купето на колата ви, но малко по-бавно.

Може би не знаете, но когато пушите в колата, опасните химикали ​от цигарения дим  ​могат да останат във въздуха, който дишате, дълго след изгасяването на цигарата​. Ако колата ви винаги мирише на цигари, това може да означава, че въздухът е пълен с летливи органични съединения от тютюнев дим и това е опасно за вашето здраве. С йонизаторът Hygea Air Car Purifier вие си гарантирате, че ще дишате чист въздух, без опасни замърсители в него.


Цигареният дим съдържа опасен коктейл от над 5 000 химикала. Много от тях, като арсен и олово, са изключително токсични, а някои, като формалдехид,  бензен и катран са известни като причиняващи рак. Когато пушите в колата, опасните химикали в цигарения дим  покриват всички повърхности в колата - седалки, табло и др. и  се наслояват. Те могат да останат във въздуха, който дишате дълго след изгасването на цигарата, което поражда феномен, който понякога се нарича "дим от трета ръка". Ако колата ви винаги мирише на цигари, това може да означава, че въздухът е пълен с летливи органични съединения от тютюнев дим и това е опасно за вашето здраве. Йонизаторът....... използва ниски нива озон да премахне дима и миризмата, като разрушава молекулите, бактерите и спорите. Озонът е съставен от силно реактивни молекули които бързо се прикрепят и реагират химически на частици или молекули като газове от цигарен дим.  Допълнителният атом в озона променя молекулната структура на фрагментираните частици, за да създаде неагресивни молекули, които елиминират миризмата.   Озоновите молекули отстраняват дори катрана полепнал по седалките и таблото на колата.

​Унищожава опасни бактерии, вируси​ и отрови

Йонизатор​ът за кола Hygea Air ​генерира​ невероятно количество негативни йони, които се сблъскват с микро частиците във въздуха /прах, бактерии, вируси, полени и много други/ и променят заряда им. ​Според много учени, така заредените частици се събират заедно и ​по естествен път падат на повърхността​, като дезинфектират въздуха и предотвратяват разпространението на инфекции.


​При проведено епидемиологично изследване в болницата St. James в Лийдс, Англия, учените установяват, че ​нивото на ​зараза с вируси и бактерии в болницата спада практически до нула, при инсталирането на йонизатори. Stephen Dean, ​консултат към болница St James в Лийдс казва: "Резултатите бяха ​фантастични - толкова бяхме доволни, че помолихме университета, който провеждаше изследването да ни остави йонизаторите.​"

​Изключително лесен за употреба, без консумативи

​Йонизаторът за кола Hygea Air е изключително лесен за употреба. Само трябва да го поставите в буксата ​на запалката в автомобила​ и дори без вие да усетите, че работи, той автоматично започва да пречиства въздуха в купето от всякакви замърсявания, микро частици и лоши миризми.

Когато работи, светлинният индикатор на устройството свети в синя ​светлина. Ако желаете да го изключите, просто го извадете от запалката или загасете колата. Толкова е просто!

И най-важното. Йонизаторът не се нуждае ​от закупуване и подмяна на скъпи консумативи. Просто го включвате и забравяте за него. 

​ПОДАРИ СИ ЧИСТ ВЪЗДУХ ЗА ТВОЯТА КОЛА!
вижте мнението на  клиентите за hygea air car purifier
hac Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 13 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Винаги ми е било адски трудно да се грижа за микроклимата в личният си автомобил.Ежедневната миризма от работата ми с животинки и лекарства се беше настанила трайно в него и не можех по никакъв начин да се отърва от нея. Останах приятно изненадан от факта,че наистина работи.Ще го препоръчам на своите колеги.

★★★★★
5 5 1
Работя като медицински представител и обикалям много градове със служебната си кола, а тя не е от най-новите модели. Често в нея мирише на изгорели газове, прах и всякакви миризми. Карам по много часове от град на град и това е много изтощаващо, дори с по 3-4 кафета. Майка ми ми подари йонизатора Hygea и при следващото ми пътуване атмосферата в колата беше различна. Чувствах се свежа и отпочинала дори след 5 часа път. После си заинтересувах и разбрах , че това се дължало на отрицателните йони, които излъчва устройството. Няма значение на какво се дължи, важното е че съм много доволна и горещо го препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от йонизатора, живея в Бургас и Нефтохима бълва. Ще купя за колите на децата и снахите ми.

★★★★★
5 5 1
Закупих си вашия продукт с цел да сменя изцяло въздуха в колата си. Взех я на старо и вътре имаше много лоша застояла миризма. Поставих Hygea air в запалката и оставих така колата седмица без да я карам. След седмица миризмата си стоеше без промяна и тъкмо когато бях ядосана да ви връщам йонизатора ме видя комшията ми. Той ми рязасни че устройството работило на запалена кола ха-ха блондинка съм то пише, но кой да чете. Сега вече втора седмица я карам от задушливата миризма и прах няма и следа. Благодаря ви.
​поръчай ​на промо цена сега и спести цели 20 лв от цената
Поръчай Hygea Water System без никакъв риск. Ако не ти хареса можеш да върнеш системата до 14 дни!

КУПИ ЙОНИЗАТОРЪТ HYGEA AIR БЕЗ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ

​Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам, че всичко, което сме казали за Hygea Air Car Purifier е вярно, че това е най-добрият йонизатор за кола на пазара и не може да се сравнява с никакви по-евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме… Просто можеш да ни върнеш ​йонизатора, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Общи условия на сайта ни.

Не забравяйте за нашият 14 дневен тестов период