КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ
ЗА ПРОДУКТИТЕ НА HYGEA WATER И HYGEA AIR

HYGEA WATER SYSTEM

Вижте мнението на някои наши клиенти за Hygea Water System:

hws Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 90 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Истински щастлива съм, че закупихме системата. Самата тя по себе си със всичките си филтри, сглобки и начин на действие поражда доверие и съзнание, че това не е някоя ала-бала, а действително работещ продукт. Водата е много вкусна, няма и помен от онзи особен ужасен привкус на чешмяната вода, който се получава, след като тя просто преседи и “почине” малко в някой съд. Преди покупката на Hygea ужасно се бях уморила от непрекъснатото купуване и влачене на туби с изворна вода, да споменавам и цялата пластмаса, която се налагаше да рециклираме.

★★★★★
5 5 1
Изключително доволна съм от покупката на пречистващата система. Водата е много приятна на вкус. Веднага се усеща разликата с нефилтрирана чешмяна вода.

★★★★★
5 5 1
Чиста вода, удобство и спокойствие за цялото семейство! Това е хигия уотър - системата! Благодарим за бързите насоки, при активирането на системата! Заслужаваща си покупка!

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни сме от продукта. Доставката беше бърза. Лесно се сглобява благодарение на подробните инструкции. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни от HYGEA WATER SYSTEM. Заслужава си инвестицията.

★★★★★
5 5 1
Системата е чудесна. Водата има приятен мек вкус. Препоръчвам продукта.

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт, доволен съм от покупката

★★★★★
5 5 1
Каната отговаря на предназначението си, всеки, които се грижи за своето здраве и това на семейството, може да си я закупи. Според медицината, организмът боледува, защото в стомаха ни преобладава киселата среда. Каната е това, което прави тази среда алкална. Полезна е за здравето, особено за хора, страдащи от подагра. Не се колебайте, подарете си здраве за семейството!

★★★★★
5 5 1
Въпреки скептицизма ми и пречиствателя за въздух и голямата система за вода вършат добра работа. Замерихме качеството на водата и pH-то, доста добре. За 1 месец употреба смея да твърдя, че съм доста доволен.

★★★★★
5 5 1
До момента, това е най-вкусната и пречистена вода, която сме опитвали цялото семейство и всички предимства са очевидни. Бих препоръчала с огромно удоволствие на всеки, който иска да има практична система и добра филтрация. Успех!

★★★★☆
4 5 1
Системата е лесна за сглобяване, с ясни инструкции. Спестява време и усилия. Вкусът на водата в началото ни се видя малко странен, но се оказа, че трябва да се превъртят няколко резервоара и вкусът "на камък" изчезна.

★★★★☆
4 5 1
Системата е практична и лесна за употреба спестява ни време и средства ! Цялото семейство най-вече децата са супер доволни ,защото се използва много лесно.Ще се възползваме и от др. ваши продукти Благодаря !!!

★★★★★
5 5 1
Hygea water system е чудесна. Доставката на продукта беше навременна и точна. Самата система беше чудесно пакетирана, като това е предотвратило последващи траспортни повреди и др. Лесно се сглобява, схемите са ясни и точни. В началото водата имаше странен вкус, но сега всичко е наред. Водата е пивка и цялото семейство с радост си ползваме системата. Благодарим !!!

★★★★☆
4 5 1
Водата е прекрасна, доста бавен и трудоемък е процеса на сглобяване , зареждането също е трудно.

★★★★★
5 5 1
Страхотна система. Наистина водата накрая е причистена.

★★★★★
5 5 1
Превъзходен продукт, лесен за употреба и оптимално съотношение качество-цена.

★★★★★
5 5 1
Поздравления за продукта! Добре измислена система с всички ползи - чиста, мека вода, наситена с минерали, антиоксидант, структурирана! Достъпна цена, лесен начин за поддържане. Благодаря на компанията вносител за отношението и вниманието! Ще се възползвам и от други продукти.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от инвестицията, която направих, въпреки че в началото имах леки съмнения. Наистина водата след филтрация е много приятна за пиене и със сигурност пречистена, като гледам какво остава върху филтъра. Ако някой има колебания, да не се притеснява и да купува смело. Заслужава си.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Отначало бях скептично настроена....но сега така съм свикнала с приятния вкус, че ми липсва когато не съм у дома.....доволна съм.

★★★★★
5 5 1
Mnogo e dobur producta

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна

★★★★★
5 5 1
Системата Hygea water е ефективна и икономична. Много ми липсваше в последните две седмици, докато направя поръчката за нови филтри! Благодаря Ви, че сте избрали този продукт за българския пазар! 🙂

★★★★☆
4 5 1
Радвам се, че имам това бижу у дома!

★★★★★
5 5 1
Изключително полезен и оправдаващ надеждите ми продукт. Цялото ми семейство е благодарно за възможността да ползваме тази система

★★★★★
5 5 1
Hygea Water System е практична и лесна за употреба система за прочитване на вода, спестява ни време и средства.

★★★★★
5 5 1
Невероятни продукти. Използването им носи здраве.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна.Постоянно имам пречистена вода за пиене и готвене.

★★★★☆
4 5 1
Ползвам продукта вече 1 година много интензивно. Изключително съм доволен от направената инвестиция - няма вече миризмата на пречистващите химикали, водата е по-мека! Макар и по-скъпа системата си заслужава!

★★★★★
5 5 1
Уникално мека, пивка и утоляваща жаждата, вкусна вода! Половин година ползвам системата HYGEA WATER SYSTEM и съм изключително доволен от качествата на водата. Препоръчвам на всички,които желаят да пият чиста и полезна за здравето вода!

★★★★★
5 5 1
Много добра инвестиция в здравословния начин на живот!

★★★★★
5 5 1
Купих системата за филтрация Hygea Water System, сполетян от беда – моят най-близък човек е болен и има нужда да пие чиста вода с високо ph. Ползваме системата вече две години, успяваме да спрем болестта. Заедно с другите средства, които прилагаме, дължим това и на Hygea Water System. Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Доволен съм

★★★★★
5 5 1
Купихме системата за филтрация на вода, тъй като имам нужда да пия вода в високо ph. Най-много не вярвах, че подобна система може да даде ph над 9, но показанията бяха 9,2 ph. Супер! Препоръчвам системата на всички, които искат или имат нужда да пият алкална вода

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от покупката на Hygea water system, в къщи пием вкусна и чиста вода

★★★★★
5 5 1
Продуктът е чудесен.Ползваме го цялото семейство.А външния му вид е уникален.

★★★★★
5 5 1
Чудесен е. Ползваме го цялото семейство, ако направите цената му още по-достъпна, ще си го купят много хора.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от системата. Цялото семейство пием само филтрирана чешмяна вода вече, която няма абсолютно никакъв вкус и мирис. Спряхме да носим тежките бутилки с минерална вода. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от системата за вода. Сега зная,че пия вода,която е полезна за здравето на цялото ми семейство и с превъзходни вкусови качества.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни от системата. Прекрасно решение за необходимата, ежедневна грижа за здравето на всички в дома!!!

★★★★★
5 5 1
Прекрасни полезни уреди за здравословен начин на живот.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни!

★★★★★
5 5 1
Чудесен и лесен за употреба

★★★★★
5 5 1
Повече от 3 години използваме системата и мога да кажа, че по-вкусна и мека вода не съм пила! Притесняваме само липсата на информация от каква пластмаса е изработен контейнера?

★★★★★
5 5 1
изключително доволни сме цялото семейство.чакането си заслужаваше,тъй като когато решихме най-накрая да я вземем бяха изчерпани.благодаря и за вниманието от страна на фирмата.

★★★★★
5 5 1
Всичко описано от производителя е Вярно!Благодаря!!

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от моята покупка и мога да кажа смело, че съм намерил това, което търсих за моето здраве.

★★★★★
5 5 1
Приятна и хубава за пиене

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване е невероятна. Водата придобива много мек вкус, мирисът на хлор изчезва и е много приятна за пиене. Препоръчвам системата на всеки, който иска да инвестира в здравето си.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от покупката. Водата е с безупречни вкусови качества, надявам се и с позитивно въздействие върху здравето. Горещо препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Продукта е уникален! Мечтата на всеки човек заинтересован за здравето,за своето и на близките си. Моля да помислите дали е възможно да го предлагате на по - поносима цена. Става въпрос за хората в пенсионна възраст!

★★★★★
5 5 1
Закупихме през декември 2017 г. система HYGEA WATER SYSTEM за офиса. Водатата е изключително чиста, мека, без мирис на хлор. С удоволствие се ползва от екипа непрекъснато. Препоръчвам я на всеки, който мисли за здравето си и иска да води здравословен начин на живот.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни! Не се колебайте!

★★★★★
5 5 1
Имам я, ползвам я Невероятна е! Корейците са се постарали.

★★★★★
5 5 1
Тази вода е уникално вкусна и мека. Да, правилно вкусна. Пиеш и не можеш да й се наситиш. Няма как да се опише, трябва да се опита. Наистина съм много доволна от системата.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от системата. Водата е изключително чиста, много по-мека, без мирис на хлор и каквито и да е химикали, и най-важното много по-здравословна. Не съм чувала за друга система, която не само да пречиства водата, но и да я обогатява с полезни минерали.Уникална е!

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване на вода на Хигия се използва от децата ми, които живеят във Великобритания. Доволни са. Водата има друг вкус, казаха. Сега обмислят възможността да закупят Спа душа на Хигия.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна!!!Във водата няма никакви бактерии!! Благодаря на производителите, че са я създали!!!Освен че водата е чиста,тя е и много добра за пиене!!!

★★★★★
5 5 1
Бих сравнил водата,която е преминала през системата единствено с тази от високопланински извор. Единствения "недостатък" на системата е ,че води до "пристрастяване" Обмислям покупката и на кана, за да пием от любимата вода и на вилата. Препоръчвам системата на всички !!!

★★★★★
5 5 1
Системата за филтрирана вода е меко казано чудесна! За всички, които още не са направили своя избор я препоръчвам - изгодна, здравословна, красива и функционална. Пълниш резервоарчето и забравяш, а после се наслаждаваш на пивка и мека вода! Скоро ще поръчам и каната за филтриране за дома на майка ми. Поздрави!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди половин година.Понеже у дома всички сме фитнес маниаци и пием много вода,решихме да си направим този подарък и да пием по-добра вода.Много съм доволен от избора на тази система за пречистване на вода и горещо я препоръчвам на всеки приятел който ми дойде на гости. НАЗДРАВЕ !!!

★★★★★
5 5 1
Невероятна система.Направих си труда да занеса вода преминала през нея на лабораторен анализ.Показателите,според които се изследва качеството на питейната вода бяха в пъти по-добри от тези на входа на системата.Не се колебайте,заслужава си всяка стотинка.Отлична инвестиция в здравето на всяко семейство.

★★★★★
5 5 1
Очарована сам. Водата е причистене и действа здравословно на организма.Препоръчвам го на всеки. Спестявам време и пари и носенето на не полезните пластмасови туби и несигурния произход на водата .

★★★★★
5 5 1
Закупих си филтриращата система за вода и съм много доволна от покупката! Сглобяването става лесно и бързо. От днес я препоръчвам на всичките си приятелки! Радвам се много, че я има в дома ми!

★★★☆☆
3 5 1
Срокът на експлоатация на консумативите не отговаря на описания срок. Така например след 5 м. експлоатация водата от резервоара за вода започна да тече много бавно. За 4-5 л. вода бяха нужни повече от 24 часа. Направих предписаното почистване на керамичния филтър с оцет, но ефектът беше краткосрочен. /Отговор от hygeawatersystem: Здравейте, срокът за подмяна, особено на керамичния филтър, много зависи от качеството на водата. Ако имате много замърсявания във водата или стари тръби е нормално този филтър да се цапа много повече и оттам да се налага много по-честото му почистване. Ако бяхте ни се обадили можеше да ви кажем как да го почистите, така че да стане почти като нов, но уви... не сте го направили. Малко водна шкурка и новият ни гел за почистване правят чудеса. /

★★★★★
5 5 1
Ползваме системата от 20.01.2017. Много сме доволни цялото семейство! Водата има много приятен вкус, който не може да се постигне със стандартните кани с филтри, които са на пазара. Препоръчваме я на всички!

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Моето семейство ползва системата от близо две години. Изключително сме доволни! Страхотен вкус на водата, излиза доста икономично с течение на времето, и най- важното- не се разболяваме!

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт. Аз го закупих за коледен подарък. Децата ми са очаровани от него. Препоръчаха ми непременно да си купя и аз. Със сигурност ще го направя.

★★★★★
5 5 1
Напълно случайно, приятеля ми попадна на сайта, преди няколко месеца. Информацията поместена на сайта силно го заинтригува и пожела да я закупим. Факт е, че повечето българи ги е страх да закупят продукт, който не може първо да се види, пробва, докосне и тн. Това несъмнено е най-хубавата ни поръчка онлайн. Изключително точни и мили служители, всичко е подробно и точно поднесено. Колкото до системата, тя се сглобява много лесно и намери перфектно място в дома ни. Стои много красиво като част от бара ни. Нашите познати не ни вярват и смятат, че сме пристрастни, но това е най-хубавата и чиста вода, която сме пили някога! Дори е по-добра от високопланинските извори. Тези, които имаха шанса, да я пробват, останаха повече от впечатление. Сигурна съм, че ще си закупят и те такива системи. Никога през живота ми не съм пила, толкова много вода. Спрях всички други течности, като сокове, газирани напитки, остана само кафето, а дори и то има по-различен вкус с вода от системата 🙂

★★★★★
5 5 1
С жена ми имаме клуб по здравословно хранене. Всички, които идват там, пият много вода. И тъй като сме доста "посветени" в областта на здравословното хранене и активен начин на живот, всечки пием тази вода без никакви притеснения и с огромно удоволствие. И така е откакто ползваме тази система - вече близо година. Отдавна не купуваме вода в бутилки. Системата се изплати много бързо, балансът е положителен. Всички сме изключително доволни! Мислим да купим и кана на Hygea за вкъщи. Всеки, който иска да пробва вода от Hygea Water System "на живо" е добре дошъл - клубът ни е близо до Руски паметник, ул. Бузлуджа 4.

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт- доволен съм от покупката !

★★★★★
5 5 1
Бях резервирана към HYGEA WATER SYSTEM, но мъжът ми я купи. Вече не използвам друга вода за пиене. Благодаря, че ви има.

★★★★★
5 5 1
Много се радвам , че закупих системата за пречистване на вода от Вас. По препоръка на лекар възнамерявах да търся система за пречистване на водата и затова въпросът "Каква вода пиете?" ме заинтересува и разгледах всички материали, които имаше в сайта Ви. Бях заинтересувана, прочетох мненията на доволни клиенти и позвъних на телефона. Вашата служителка беше много любезна, от нея получих полезна допълнителна информация и реших, че си струва да направя тази покупка. И не съжалявам, напротив, много се радвам, че го направих. Сглобих сама системата, което ми достави огромно удоволствие и удовлетворение, т.к. обикновено с техническите въпроси у нас се справя съпругът ми. С нетърпение изчаках да настъпи момента да опитам водата. Сравнявах я с обикновената чешмяна вода и с минерална вода от бутилка. Никакво сравнение не можа и да става - водата от системата е много пивка, мека, лека, иска ти се да пиеш все повече. Освен всичко друго носи и много ползи. Прекрасно е, че я предлагате и бъдете сигурни, че споделям на близки и познати колко много съм доволна от системата. Радвам се, че Ви има на пазара и Ви пожелавам все повече популярност, големи обороти и милиони доволни клиенти!

★★★★★
5 5 1
Използваме уреда от една седмица. Водата е с приятен вкус и това ни устройва, защото не купуваме бутилирана вода , освен това не се налага да наливаме от извори.

★★★★★
5 5 1
Това е най-хубавото нещо, което човек може и трябва да направи за своето здраве и за здравето на близките си, а именно да пиете най-чистата вода в природата, но налята от чешмата в дома ви и пречистена и обогатена благодарение на HYGEA WATER SYSTEM!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди месец. Аз по принцип не обичах да пия вода, най-вече я взех заради семейството си, защото искам да науча децата да пият вода, тъй като е наистина полезно и необходимо. Привлече ме и дизайна - много атрактивен, отива ми на интериора, и си мислех, че с това кранче на децата ще им е интересно да си наливат сами и така ще пият повече вода. Така и стана - наливат си, а аз докато им давах пример как да си наливат и как да пият повече вода, аз самата започнах да пия много вода. Тя наистина е много приятна на вкус и вече пия над литър вода на ден. Освен това, може и да си въобразявам, но се чувствам по-жизнена и енергична, хроничната ми умора и главоболието ми изчезнаха. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Здравейте. Закупих си системата за филтрация на вода преди един месец. Наистина съм много доволна и от качеството и изработката на самата система и от водата, която се филтрира и обогатява от нея. Честно казано отдавна разглеждам английски и френски сайтове за подобни системи и ми се искаше да си купя, но не съм запозната как се пазари от чужбина.Още като видях вашия сайт и прочетох за системата, веднага си я закупих. Водата е изключително приятна на вкус и най-важното, поне за мен, всички филтрации и подобрения на водата (водород, минерали, алкализация) стават чрез естествени елементи и реакциите между тях.

★★★★★
5 5 1
Преди две седмици си закупих Higea water sistem, но вече съм истински благодарен за възможността да пия вода от нея.Чудесна вода!!! Вярвам, че скоро ще имам и здравословен ефект. За това ще е необходимо малко време, но това е бъдещето за всеки ,който иска да е здрав и в добро настроение.Чрез мен мои колеги разбраха за тази филтърна система и също си я купиха. Сега и те изразяват възхищението си от водата, която пият вече. Благодаря на всички, които са сътворили, произвели и дистрибутирали тази система в България!

★★★★★
5 5 1
Ползвам уреда от около месец и съм страшно доволен. Водата е супер мека, почти не остава никакъв варовик, много по-вкусна е и няма никакъв мирис. Имам и кана Брита, но след като си взехме този уред, каната събира прах някъде. За сравнение не може и да става дума. Имам дигитален pH и ORP метър и наистина водата след системата е с pH 8.5 и ORP -250 mV, докато чешмяната ни е с pH 7.2 и ORP +370. Горещо препоръчвам този уред на всички. Поздрави на целия ви екип.

★★★★★
5 5 1
Благодарим Ви за уреда, пречистващ и подобряващ вкуса на водата. От него пием и готвим. Много сме доволни!

★★★★★
5 5 1
Точно преди 1 месец получих моята HYGEA WATER SYSTEM, нямах търпение да я получа, сглобя и опитам водата. Вкъщи всички бяха много скептично настроени. В момента всички пием от тази вода и нашата HYGEA се задъхва с количествата вода, които трябва да ни осигурява всеки ден. Водата е уникална. Често се шегуваме, че трябва да си закупим още един уред.

★★★★★
5 5 1
Преди малко по-малко от 2 месеца си закупих системата Hygea water. Конкретната причина за това бе, че моят дерматолог ми беше препоръчал да си мия лицето с минерална вода. Не издържах с минералната вода физически и финансово. Чудесно и елегантно решение намерих с Hygea water system.Лицето ми стана много хубаво. За пиене естествено също е много вкусна и полезна водата от системата. Особено поради наличието на зеолитни камъни в системата, които спомагат за пречистването на организма. Много съм заинтересована Hygea water system да има успех и популярност сред потребителите. Искам винаги да мога да си я ползвам и да намирам резервни филтри и други резервни части за нея.Успех на представителството на този чудесен и перфектен продукт в България!

★★★★★
5 5 1
Пъвоначално ми се видя голяма сумата 397лв., а тя беше с промоция и спестявах 100 лв. предварително. Ние сме двама възрасни хора и ни е невъзможно да си носим минерална вода от магазина. Като си направихме сметката по колко лева ще даваме, освен това не е здравословно да се пие само такава вода, а е за препоръчване чешмяната. Нашата вода до 8 етаж е понякога ръждива от тръбите, а има и тлака. Виждам колко често потъмняват стените на бутилката, в която си сипваме и държим вода в стаята за пиене. След всички тези разсъждения, дойдох до извода, че трябва да купя системата след като е писано, че са правени много тестове за качествата й! Без да мисля повече реших, че по-ценно е здравето ни. Имах малко спестени пари и си я купих. Когато я разопаковах се уплаших дали ще мога да я сглобя, толкова много части, но като почнах по картинката и напътствията, сама я сглобих, защото съпруга ми е незрящ и не можеше да ми помага. Накрая бях горда, че можах да се справя с това предизвикателство! Сега се шегувам, като казвам на дядото ми, че отивам за вода на извора! А тя си е направо изворна вода, преминаваща през два филтъра и толкова много редове камъчета във филтрите, ами нали така се пречества и изворната вода! Доволна съм че си я купих и дано да сме живи и здрави да я ползваме по-дълго! Само едно пропуснах да питам, ние със съпруга ми отиваме до неговото родно място и после до моето и се събират 4-5 месеца да ни няма, как трябва да я оставим като тръгваме, за да не се повреди, тъй като разбрахме, че може да се съхранява вода до 14 дни. Моля да ми отговорите, за да не съжалявам после.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, ползвам системата повече от 2 седмици! Изключително съм доволна. Имах сериозни стомашно-чревни проблеми. С радост мога да споделя, че имам сериозно подобрение. Изчезна подуването, неразположението и дискомфорта! Горещо препоръчвам покупка и ползване на системата! Вкусът на водата е мек и сладък.

★★★★★
5 5 1
Ползвам Hygea от началото на месеца. Прави ми впечатление на качествената изработка на системата.При наличието на толкова калпави продукти на пазара, този се отличава. Водата ни харесва особенно на съпругата ми заради която основно закупихме системата.Имаме и домашен любимец (декоративно зайче) , почнахме да му сипваме от тази вода, явно много му харесва пие с удоволствие с чешмяната не беше така.Знаете че животните са голям критерий за вода и храна и подбират какво да пият и хапват.Керамичния филтър вече е жълт, клонящ към светло кафяво. Доволен съм от направената покупка. А и не на последно място благодаря на екипа Ви за много доброто отношение. Поздрави и успех!

★★★★★
5 5 1
Здравейте!!! Закупих тази система преди няк.седм.На вкус водата е наистина много приятна.А в качеството на нейния състав се убедих като занесох необходимото количество за изследване в РЗИ/ бивше ХЕИ/. Няма да изпадам в излишна конкретика, а само да кажа, че инвестицията си струва и то много.

★★★★☆
4 5 1
Здравейте, Повече от месец ползвам системата. Наистина, всичко е така както се рекламира с изключение на първия, финия керамичен филтър. При нас в кв Левски в София не винаги водата в чешмите е бистра и прозрачна. Още първите дни филтърът започна да променя цвета си. За няколко дни стана кафяв. След изчитане на инструкциите за почистване, опитах процедурата с оригинален домашен оцет. Имаше ефект за няколко дни, но даже и при наливане на вода с филтърна кана, филтърът отново се запуши и сега за филтриране на 2-3 литра вода са необходими 2-3 часа повече време от първоначалното. Сега ще опитам още едно промиване, но с купен ябълков оцет. Дано е по-сполучливо.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата преди около 2 седмици и искам да споделя с вас, че съм изключително доволна. Водата е наистина страхотна, много мека и без никакъв мирис и вкус на хлор. Бях леко скептична като я поръчвах и все си мислех, че може би ще се възползвам да ви я върна до 14я ден, но сега не мога да си помисля да се разделя с нея. Такова голямо облекчение е за мен да не трябва постоянно да мисля, дали имаме минерална вода и кой ще ходи до магазина да я купува, че не мога да ви опиша. Имам 2 деца и ние пием доста вода на ден, така че и разходите ни паднаха драстично. Поздравления на производителя и на фирмата, която внесе този прекрасен продукт в България.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, трябва да ви кажа че бях много скептична за вашата филтърна система. Бях ползвала една филтрираща кана и водата нямаше почти никаква разлика с чешмяната. Но приятелят ми я поръча и ми я сглоби, тъй като тяхното семейство използват такава от няколко месеца. От 3 седмици пия само водата от Хигея системата и си пълня за работа на колежките даже. Ами какво да ви кажа…..СТРАХОТНА, ВКУСНА, МЕКА. Сега агитираме шефа да ни купи и за офиса.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата за филтриране преди 2 месеца, предимно заради внучетата ми. Сега от тази вода пием цялото семейство, дори готвя от нея и съм много доволна. Много е мека на вкус и няма мирис на хлор. Един път или два пъти вече я почиствах с ябълков оцет както е описано в инструкциите и това става също много лесно. Изключително съм доволна, даже мисля да поръчам още една за подарък на дъщеря ми и нейното семейство в Габрово. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Да ви кажа честно, като сглобих машината и я напълних с вода не бях прочела, че не трябва да се пие от първата вода и пих. Бях бясна, тъй като имаше някакъв леко странен вкус и мислех да ви я връщам. После мъжа ми прочете, че през филтъра трябва де се изтекат поне 3-4 пълни зареждания с вода, без тази вода да се пие и тогава напълно изчезва страничния вкус. Сега не мога да и се наситя. Постоянно ходя и си пълня чаша с вода 🙂


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА HYGEA WATER SYSTEM

Ако сте закупили нашата система за филтрация,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за нея.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни
HYGEA ENERGY

Вижте мнението на някои наши клиенти за каната Hygea Energy:

hnr Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 134 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Доволен съм, бих пречоръчал!

★★★★★
5 5 1
Много доволна от филтриращата кана , не съжалявам за покупката от вас..!!

★★★★★
5 5 1
Доволен! Поръчвам си втора кана.Благодаря Ви за коректността.

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни цялото семейство от каната Hygea. Наистина водата от нея се усеща лека, неутрално приятна на вкус. Замества изцяло минералната вода. Отличен продукт.

★★★★☆
4 5 1
Отскоро ползвам каната HIGEA ENRGY. Много вкусна и приятна е водата от каната, надявам се да е и здравословна. С много по добър вкус от другите кани, които съм ползвал. Не ми харесва, че при пълнене на контейнера догоре започва да тече от дръжката, както и при ненапълно изпразнен контейнер за чешмяна вода при опит да се сипе филтрирана вода в чаша тече между каната и капака.

★★★★★
5 5 1
Каната оправда очакванията ми, макар ,че от няколко седмици я използваме. Красив дизайн, практична вместимост.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от каната, изключително лесна за ползване, подобрява вкуса на водата, бих я взел и за подарък.

★★★★★
5 5 1
Приятна изненада, много сме доволни. 2 месеца вече пием нормална вода. Няма място за сравнение с други кани.

★★★★☆
4 5 1
Притежавам каната Hygea Energy от един месец и бих казал, че съм доволен от нея. Водата, пречистена с нея е пивка, мека и прекрасно замества изворната вода, която пиехме преди това. Единствената ми забележка е по отношение на филтъра, който когато е потопен във вече част от пречистената вода, образува нещо като въздушна възглавница и по този начин спира пречистването на останалата в контейнера вода. Оправя се с обезвъздушаване на филтъра под течаща студена вода, което трябва да се прави на определен период от време.

★★★★★
5 5 1
Каната е много добра и цветово е подбрана перфектно. Водата има много добри вкусови качества и замества успешно минералната. Впечатлението ми от вашия продукт е отлично.

★★★★★
5 5 1
Страхотна е каната,съжалявам че не съм си я поръчал по рано!

★★★★☆
4 5 1
Каната дава отлично качество на водата. Възхитен съм от резултата на филтриране. Не ми харесва че при пълнене на контейнера догоре започва да тече от дръжката, както и при ненапълно изпразнен контейнер за чешмяна вода при опит да се сипе филтрирана вода в чаша тече между каната и капака. Има нужда от подобрение. Иначе като цяло продукта е ОК.

★★★★★
5 5 1
Каната е красива, стабилна, функционална и удобна. Филтърът е уникален и прави водата чиста и вкусна. Освен това пречиства по-бързо от другите марки, което е удобно. Препоръчвам да пуснете вариант с по-малка вместимост, защото тази тежи, когато е пълна. Ще е хубаво да има и други разцветки. Препоръчвам продукта ви на всички приятели, защото се убедих в качеството му.

★★★★★
5 5 1
Каната е много добра, водата е с чудесен вкус. Не мога да преценя дали филтърния патрон алкализира водата до посоченото ph, не съм я тествала, но съм приятно впечатлена от отношението на компанията Ви към клиентите и търсенето на обратна връзка с тях. Единствената ми забележка е, че подлива, когато водата се налива преди да е изтекла напълно в контейнера.

★★★★★
5 5 1
Ползваме каната от 2 седмици. Нямаме база за сравнение с други такива продукти, но вкусът на водата ни харесва. Лесна за монтаж, частите си пасват идеално. Доставката беше бърза и безпроблемна. Благодарим!

★★★★★
5 5 1
Кината е перфектна.Водата също.Дано я ползваме дълги години.Препоръчвам на всеки който ползва филтрираща кана да се възползва от този продукт.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм. Направих добър избор за семейството си. Благодаря за любезното отношение.Поздрави 🙂

★★★★★
5 5 1
Каната е перфектна Пия перфектна вода Купувам втора и за мама Повярваите не е реклама

★★★★★
5 5 1
Ползваме каната от две седмици и мога да кажа, че вкъщи всеки има близо до себе си шише или просто чаша с вода от каната. Откакто купихме каната за вода, спокойно и с доверие хидратиране телата си, което дава своите добри резултати в ежедневните ни дейности. Благодарна съм за възможността да имам хубава вода всеки ден! Поздрави! Станислава Симеонова

★★★★★
5 5 1
Наистина има драстична промяна във вкуса на водата. Все още не сме измервали Ph, за да установим, дали действително я прави алкална, а относно останалите качества само можем да се надяваме, че действително ги притежава. Ползваме я с удоволствие, но може би по удачният вариант е системата за пречистване на водата.

★★★★★
5 5 1
Най-вкусната вода! Не давам лесно високи оценки, но наистина каната дава чудесен вкус на водата. Нямам никакви забележки към продукта. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
От скоро ползвам каната HYGEA ENERGI. Доволна съм от качеството на водата, която пия сега. Дори пия повече вода от преди. Надявам се да е не само вкусна, но и здравословна. Искам да изкажа благодарност и на екипа ви, за доброто и любезно отношение. Желая Ви ми мирна и благодатна Нова година!

★★★★★
5 5 1
Каната е перфектна, подобрява вкуса на водата!

★★★★☆
4 5 1
Доволна съм! Каната е красива като дизайн и удобна. Водата е прекрасна! Единствената ми забележка е към капачето, откъдето се налива водата - не е особено функционално. И другата ми забележка е, че водата не може да се налива, докато не се изтече напълно в контейнера долу, без да подлива.

★★★★★
5 5 1
Ползваме канта от седмица. Вкусовите качества на водата са добри и определено е по-чиста. Каната има добра вместимост. Всички части са добре сметнати, за да не изпадат или разместват. Брояча на дните работи.

★★★★★
5 5 1
Добро решение за семейството ни

★★★★★
5 5 1
Водата от каната е невероятна. Доволна съм от всички продукти който съм за купила. Благодаря ви много

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната от около 2 седмици. Засега всичко изглежда наред, водата има приятен вкус и не се усеща нищо в нея. Не мога да кажа дали всичките 8 степени на филтъра си вършат работата, но от това което се вижда засега, каната върши много добра работа. Доволен съм! Единственото, което ме дразни засега е, че капачето на отвора, от който излиза водата е прекалено стегнато и трябва да го вдигам ръчно, когато наливам вода. Също и странно малко количество вода пропуска от отвора. Но това не са болки за умиране 🙂

★★★★★
5 5 1
Чудесна е каната! Удоволствие е да получи човек възможност да пие вода,която е пречистена и заредена ,благословение е да я има всеки у дома!Благодаря ви от сърце!

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт-перфектен резултат!

★★★★★
5 5 1
За 14 дни се държи перфектно!Всичко,което очаквах е точно така.

★★★★☆
4 5 1
Каната дава пивка и вкусна вода. Според мен, обаче е доста скъпа!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от каната и използвам водата не само за пиене ,но и за приготвяне на храна,кафе,чай

★★★★★
5 5 1
Удобна за употреба, приятен дизайн, добра вместимост.

★★★★★
5 5 1
Доволни сме от каната... водата е превъзходно вкусна...цялото семейство я ползваме с удоволствие !

★★★★☆
4 5 1
Водата е с превъзходен вкус! Ползваме я от две седмици. Единственото, което ме притеснява е, че на каната няма индикация от каква пластмаса е произведена. Успех!

★★★★★
5 5 1
Още е съвсем нова и съм много доволна. Надявам се да остана доволна и в бъдеще време.

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната от една седмица и съм доволна засега. Водата ми допада.

★★★★★
5 5 1
Водата е много приятна за пиене, почти не пия вече минерални води в къщи!!!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от каната. Снабдена с приятен дизайн, добра вместимост и приятна на вкус вода. Review Category: hnr

★★★★★
5 5 1
Водата е много вкусна. Децата ми много я харесват. Веднага усетиха разликата. Много сме доволни!Препоръчваме!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих 2 кани - за нашето семейство и за синът ми. Вкусът на водата е много приятен, вече не купуваме минерална вода. Освен това, големият ни син и съпругът ми имат подагра, а тази кана прави водата алкална - това най-вече ме мотивира за покупката. Препоръчвам я, не се колебайте, рекламата за каната не е заблуждаваща и си струва да си подарите здраве. Също така, препаратът за почистване, който беше подарък, е многофункционален и безвреден! На екипа на Hygea Energy пожелавам успехи и много мотивирани клиенти! С уважение, Л. Борисова

★★★★★
5 5 1
Освен качествата, които са изброени в листовката (надявам се да отговарят на истината), водата е и много вкусна за пиене. Пожелавам ви успех, още повече, че все по - важно ще става набавянето на качествена вода за пиене...

★★★★★
5 5 1
Водата от каната е с вкус на изворна!Чудесен продукт!

★★★★★
5 5 1
Лесна за обслужване,кристална чистота.

★★★★★
5 5 1
За сега съм доволна от каната. Вкусът на водата се промени драстично.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм, макар че цената е доста висока!

★★★★★
5 5 1
Водата от каната е изключително вкусна!

★★★★☆
4 5 1
Каната Hygea Energy е много удобна и практична. Водата, която е пречистена с каната определено има по-хубав вкус, в сравнение с другата.

★★★★★
5 5 1
ОТЛИЧЕН ПРОДУКТ

★★★★★
5 5 1
Чудесна функционалност на филтъра. Водата е мека,чиста, лишена от неприятната миризма на хлор и всичко нездравословно. Завършен вид на един прекрасен продукт придава индикатора за смяна на филтъра. Препоръчвам!!!

★★★★★
5 5 1
Водата има чудесен вкус. Бързо се филтрира. Лесна за употреба.

★★★★★
5 5 1
Закупих каната скоро. За това кратко време мога да кажа само че , водата е някак си по лека и можеш да пиеш повече .

★★★★★
5 5 1
Харесвам водата от тази кана,ползвам я,както и цялото ни семейство.Благодаря.

★★★★★
5 5 1
Необходима за всяко домакинство или офис. Препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Успешна покупка. Спестява време и променя вкуса на водата. Доволна съм.

★★★★★
5 5 1
Лесна и удобна за употреба. Водата е вкусна.

★★★★★
5 5 1
Закупих продукта преди две седмици. Честно да Ви кажа не съм вярвала, че една кана може да напвави водата толкова вкусна, мека и приятна за пиене. Струва си инвестицията

★★★★★
5 5 1
Най добрата кана за момента.Много съм доволен.Препоръчвам

★★★★★
5 5 1
Ползвам я от две седмици и засега се представя много добре!

★★★★☆
4 5 1
Каната Hygea пречиства много добре водата. Без нея не мога да пия вода от чешмата. Струва ми се обаче, че зададените срокове като време и литри не отговарят на истината. Около 2 седмици преди да изтекат двата месеца за смяна на филтър качеството на водата се влошава доста. Пием около 4 литра на ден грубо с нея.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, каната Хигия, която получих е страхотна! Водата от нея е добре пречистена и много пивка.

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт! Осезаемо променя вкуса на водата!

★★★★★
5 5 1
Прекрасен продукт! Ние цялото семейство го оценяваме като едно невероятно необходимо бижу ! Водата е много вкусна и полезна . Цял ден се чувствам бодър и със енергия . Дори си вземам за работата . Забравихме от половин година за бутилираните изворни и минерални води . Благодаря на хигея че ни предостави този уникален продукт !!!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм!

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт

★★★★★
5 5 1
Изключителен продукт, който ползвам вече две години. Водата от каната, няма нищо общо с т.н. " минерална вода " и др. вода от магазините

★★★★★
5 5 1
Изключителен продукт, който ползвам вече две години. Водата от каната, няма нищо общо с т.н. " минерална вода " и др. вода от магазините

★★★★★
5 5 1
Здравейте.Ползвам каната ежедневно.Водата става с много мек и добър вкус.Разчитам на вашата коректност за останалото.Доволен съм от покупката.Успех.

★★★★★
5 5 1
Много е хубава. Водата е прекрасна. Много съм доволна от каната. Има хубав дизайн.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от водата от каната Hygea. Вкусътй й става като на свежа изворна вода. Ползвала съм и други кани за вода, но водата от каната Hygea ми е най-вкусна. Препоръчвам я на всички!

★★★★★
5 5 1
Чудесна е,отлична,ползваме е цялото семейство. Препоръчвам на всеки.

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната повече от година, което показва, че съм доволна от нея. Имам един проблем - котлен камък се събира по капачето и е трудно за почистване. Този факт пък показва каква вода тече от чешмата. Препоръчвам каната на всеки, който е решил да закупи подобен уред.

★★★★★
5 5 1
Водата определено е по-чиста и с по-приятен вкус. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Закупих 2 броя кани Hygea Energy - прекрасен продукт!!! Вкусът на водата е като на най-бистра изворна!!! Преди съм ползвала други марки кани, но кана Hygea Energy е №1!!!

★★★★★
5 5 1
Много ми харесва водата от каната. Доволна съм от покупката!

★★★★★
5 5 1
Ползвам я от няколко месеца, водата е чиста и приятна, отпадна ми досадното пълнене на бутилки, взимам я с мен когато пътувам, доволен съм!

★★★★★
5 5 1
Живея в район, с вода силно варовита и твърда. Когато мине през филтъра на каната Енерджи разликата е чувствителна. Водата става чиста, мека и пивка. Много съм доволна от покупката. Таймерът отчита точно дните на живот на филтъра. Препоръчвам я на тези които се колебаят, заслужава си!

★★★★★
5 5 1
Каната е супер позвам си но в момента нямам филтри

★★★★★
5 5 1
Супер,много сме доволни, даже е препоръчвам на всички.

★★★★☆
4 5 1
Доволен съм.Вкусът на водата е приятен.За всичко друго, просто реших да ви повярвам.

★★★★★
5 5 1
Каната е чудесна. Използваме я всеки ден с удоволствие.

★★★★★
5 5 1
Кана hygea е страхотен продукт с който не се разделям от 2 години! Водата е вкусна и винаги прясна! Препоръчвам я горещо!

★★★★★
5 5 1
Страхотна кана.Водата от чешмата наистина променя вкуса и качеството си .Вече втора седмица използвам каната и редовно проверявам параметрите на водата,които са в нормата на алкалната вода.Горещо препоръчвам на всички ,които се грижат за своето здраве да ползват подобни продукти!

★★★★★
5 5 1
Каната Hygea Energy е уникална иновация. Водата е пивка, вкусна и здравословна!

★★★★☆
4 5 1
Супер е, много сме доволни цялото семейство

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт. Каната я ползваме повече от 1 година и до- сега нямаме никакви забележки.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от каната. Още не мога да преценя колко ми помага. Не съм наясно с действието на електронния измерител. Въпреки, че няма вода в каната той измерва. А сега се наложи да отсъствал ненадейно почти 2 седмици. Не знам как да действам нататък. /отговор от Hygea Water: Електронния датчик на каната е просто брояч, който измерва измерва 60 дни. Когато стигне 0 значи е време за смяна на филтъра. След подмяна на филтъра този таймер се рестаритира ръчно и броенето започва отново./

★★★★☆
4 5 1
Нямам база за сравнение с други подобни продукти, но определено съм много доволна. Преди всичко това се отнася до филтъра - вдъхва ми увереност, че успешно изпълнява предназначението си. Препоръчахме каната на приятели и те също са доволни.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна, състоянието на продукта се покрива напълно с очакванията ми.

★★★★☆
4 5 1
Ползваме каната вече трети месец. Филтрираната вода е приятна и мека. Доволни сме!

★★★★★
5 5 1
Вкъщи ползваме каната от 3 месеца и сме доволни. Водата е мека и вкусна, няма го онзи неприятен послевкус на хлор от чешмяната вода и е доста по-лека от минералната вода. Удобна е за употреба, понеже винаги имаме вода и не е нужно да купуваме огромни туби, които така или иначе свършват много бързо.

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт.

★★★★★
5 5 1
Чудесен продукт, използваме го с Удоволствие

★★★★★
5 5 1
ПРЕКРАСЕН ПРОДУКТ, МНОГО СЪМ ДОВОЛНА. НАПРАВИХМЕ ЗАМЕРВАНЕ НА Рн на водата в каната, показа 10 !!!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм, вкусът на водата е страхотен, децата също я харесват много. Обслужването е бързо и коректно,

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната за вода повече от шест месеца и съм много доволна, както аз така и семейството ми. Водата е с много приятен вкус.

★★★★☆
4 5 1
Не мога. още да преценя точно, защото съм я ползвал много малък период от време.Струва ми се, че има добър ефект.

★★★★★
5 5 1
Филтриращата кана е с изключително качество на филтрализация. Водата е мека, приятна на вкус и без никаква миризма. Всички, които се интересуват за здравето си, знаят че алкалната вода е най-доброто нещо за организма, с тази кана това е факт.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от закупената кана за вода. Страхотен вкус на водата. Препоръчвам. Непременно ще опитам и филтъра за автомобил.

★★★★★
5 5 1
Подари ми тази кана моят син за Коледа. Получих един ценен подарък, защото я употребяваме непрекъснато и пием винаги чиста и прясна вода, просто вкусът е на свежест, изключително добър продукт!

★★★★★
5 5 1
Ползваме каната вече няколко дни. Водата е вкусна и приятна. Даже почнахме да пием повече. Дано само да намалява варовика, защото това беше причината да се спрем на Вашата кана. другите кани са по-евтини, но не влияят на твърдоста на водата а при нас в Пловдив водата е доста твърда (около 12-13) и е вредна за бъбреците. Е разбира се има ги и всички други ползи от 7-те филтриращи слоя. Много сме доволни, край на мъкненето на тежки 11л туби и други шишета. Много съм доволен и от служителката в чата на сайта, даде ми много полезна информация. Благодаря за доброто отношение! Желая Ви много успехи и да продъжавате все така!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, от около 2 седмици ползвам каната Hygea. Много е практична, отпадна нуждата от носенето на бутилки с минерална вода 🙂 , водата е вкусна , без мирис на хлор. Откакто взех каната пия вода много по-често.

★★★★★
5 5 1
Не намирам подходящи похвални думи! Пия, пия и все ми се пие. Превъзходен вкус!..

★★★★★
5 5 1
Подходих скeптично преди покупката на каната, но вече се убедих, че тя е най-добрата, която мога да си купя. Всички вкъщи са очаровани от вкуса на водата, която пием от каната и смело я препоръчвам на всеки, който иска да пие чиста и обогатена вода!Поздрави!

★★★★★
5 5 1
От един месец използвам каната и съм много доволна.Най-добрата ми покупка. Препоръчвам я!

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Смело мога да заявя,че вашата филтърна кана е без конкуренция(като качество) на нашия пазар! Благодаря ви!

★★★★★
5 5 1
Не очаквах толкова много да се подобри вкуса на чешмяната вода! Каната която закупих си върши чудесно работата!

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Ползвам филтриращата кана от около две седмици. Останах приятно изненадан от качеството и вкуса на филтрираната вода. Този продукт наистина е качествен! Смятам, че всяко домакинство трябва да го притежава!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от филтриращата кана Hygea energy. Водата става мека и приятна за пиене. Не остава никаква странична миризма, присъща за чешмяната вода. Дори поръчах втора кана и за майка ми. 🙂

★★★★★
5 5 1
Здравейте!Закупих си каната за вода на Хигеа и съм безкрайно доволна от придобивката!Водата от чешмата вече има съвсем различен вкус,мека,не мирише на хлор и обогатена.Освен това се спасих от непрекъснатото носене на минерална вода ,което не е малко!Харесва ми идеята и за душа и чакам отзиви

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната от около 20 дни. Оказа се много успешна покупка. За самата кана – всичко е така, както е описано в сайта. Лесно сглобяване, вкусна вода, без да мирише на белина. Отървах се и от влачене на бутилки с минерална. За минути се филтрира и винаги имам чиста вода, вкусна и абсолютно бистра. Препоръчвам я!

★★★★★
5 5 1
Относно покупката ми на предлаганата от фирмата Ви филтрираща кана "Hygea Energy" мога да кажа, че продуктът напълно отговаря на посочените в презентацията му функционални характеристики - удобен, практичен, лесен за сглобяване, електронно настройване, разглобяване и почистване. Питейната вода на изхода действително е със значително променени в положителен аспект характеристики - чиста, мека, приятна за пиене вода, която надявам се, според спецификата на съставящите филтъра елементи, да е и по-здравословна.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от каната.Водата е мека,вкусна и приятна за пиене,чистотата й се усеща безспорно и човек пие повече вода,а това е много важно.Отношението и обслужването са невероятни,много съм впечатлена.Благодаря

★★★★★
5 5 1
Каната е чудесна . Водата е прекрасна ! Ползвал съм и други подобни кани, но такава мека и сладка вода не съм пил ! Ще поръчам една кана и за децата, които много харесаха водата от Hygea Enegy! Ще поръчам и резервни филтри, струват си парите !

★★★★★
5 5 1
Страхотна покупка, водата е с прекрасен вкус! По-вкусна е от минералната вода, която ползвахме до сега, а сравнение с другите кани за пречистване с филтър от активен въглен, не може да става и дума! Пожелавам ви успешна година и много продажби на прекрасния Ви продукт!

★★★★★
5 5 1
Купих каната Хигея Енерджи. Впечатлена съм! Край на вмирисаната вода от чешмата. Малко е да кажа, колко съм доволна. Мека, вкусна, без мирис на хлор вода. Благодаря за вашия супер-продукт! Препоръчвам я на всеки.

★★★★★
5 5 1
Каната е перфектна, водата минала през филтъра става превъзходна. Надминахте очакванията ми за този продукт. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, използваме каната Hygea от 25 дни в семейството и сме много доволни от нея. Чувстваме разликата между филтрираната вода и чешмяната. Препорьчах каната и на двамата ми синове и те вече ги получиха и ги ползват.

★★★★★
5 5 1
Каната е много добра и цялото семейство сме много доволни. Водата става мека, без гадния мирис на хлор, pH при нас е 8.7-8.9 дори. Струва си парите отвсякъде.

★★★★★
5 5 1
Много полезна филтрираща кана. Каната HYGEA прави водата много вкусна, с удоволствие пием от нея. Водата от каната ползваме и за приготвяне на кафе, чай и за готвене. Забелязахме, че в каничката за кафе не се натрупва никакъв варовик по стените, в каната за затопляне на вода също. Настъпи най-после спокойствие при търсене на подходяща вода за пиене. Преди ползвахме изворни води или смяна на различни минерални води...А сега водата е от водопроводната мрежа и вашата кана. Практично, удобно и полезно! Престанахме да разнасяме пластмасовите бутилки с вода. Пожелавам ви този уред да стигне до повече хора.

★★★★★
5 5 1
Имаме каната HYGEA ENERGY от 2 седмици и наистина сме много доволни от водата, която пием от нея. Вкусът и няма равен- мек, лек и не ти натежава в корема, както много други. Инвестицията в каната се връща за 1 месец. Сметнете- 1 бутилка от 6л минерална вода , от която и да е марка е на цена 2,0-2,40 лв. В къщи всеки ден купувахме 1 бутилка, което прави за месец 60 - 72 лв. А и да не забравяме, че водата може да е с етикет на някой минерален извор, ама гаранция няма, че не е налята от чешмата!!! Спестяваш пари, време и си осигуряваш най-важното ЗДРАВЕ като алкализираш тялото си с вода с рН 9,0 ! Горещо препоръчвам тази кана за вода, а на хората които направиха достъпна тази полезна вещ- Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Здравейте. Голямо чакане беше за тази кана (3 седмици!), даже мислех да се откажа от поръчката, но се радвам, че не го направих. Откакто я получих, не спирам да я ползвам. За пиене, за готвене, за всичко. И винаги имам достатъчно вода, не се взирам постоянно в тубата свършва ли, не свършва ли. А вкуса на водата е много мек и приятен. Вече предпочитам водата пред всички други напитки. Особено като знам, че е и много полезна тази вода от каната - алкална и антиоксидантна, още повече като че ли ми се пие. И се чувствам по-добре. Наистина енергизира.

★★★★★
5 5 1
Купих каната преди една седмица. Направо надмина очакванията ми. Мислех си, че всичко изписано на сайта ви е само реклама и за привличане на клиенти, но ма мен ми трябваше така или иначе нова кана за филтриране и реших да се спра на вашата и да пробвам нещо ново. И много се радвам, че го направих. Водата няма нищо общо с водата, която пиех досега от другата кана. Също не мирише на хлор и на нищо, но е една такава мека, вкусна, много приятна, сякаш не е чешмяна. Доволна съм от покупката си.

★★★★★
5 5 1
Много се впечатлих от всичко написано на сайта и реших да си купя от вашата кана. Обикновенно такива малко прехвалени неща са си само за реклама, но признавам си, изненадахте ме приятно. Водата става много мека и вкусна. Един приятел измери ОРП-то / аз нямам такъв уред/ беше - 138, което е много добре! Освен това я тествахме с капки за хлор и не паказа никакво наличие. Определено ще ви препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, преди време си закупих кана за пречистване на водата от друга марка, няма да я споменавам някой да не се обиди и не бях доволен. Рекламата обясняваше как пречиства, премахва вкуса и мириса на хлор и химии ама НЕ. Затова жена ми като купи от вашите кани я скастрих сериозно, ама сега съжалявам. Много съм доволен от каната, водата е вкусна и мека, точно като минералните води от магазина, а и излиза доста по-изгодно от тях. Промоциите за филтрите са изгодни за двама пенсионери. Смятаме да сме ви дългосрочни клиенти. Надявам се да имате някакви отстъпки за такива като нас.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, от около 2 години се старя да се храня и живея здравословно. Изчетох много информация за този вид кани и системи и се спрях на вашите. Впечетлена съм от показателите. Браво. За съжаление нямам място за системата Хигея, но Хигея Енерджи е мобилна и я държа на плота в кухнята. А и цената ме удовлетвори. Много добре пречиства водата и всуса е мек и приятен.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, живея в Козлодуй и какви ли не кани за филтриране на водата не съм използвала. Тук водата е много твърда и варовита. Първо си купи от вашата кана дъщеря ми, тя живее в Русе. Там водата е също много твърда, а вчера ми я доставихте и моята. Много съм доволна, водата стана мека, вкусна, почти сладни и за първи път пия вода от такава филтрираща кана.

★★★★★
5 5 1
Закупих си каната миналия месец и сега даже я купих като подарък на сестра ми за рождения и ден. И двете сме много доволни, за мен беше важно РН на водата да е високо, тъй като имам заболяване и се храня с предимно алкална храна. Страхотен продукт.

★★★★★
5 5 1
Имам вашата система Хигея, а сега за вилата в Каварна си купих и каната Хигея Енерджи. И от двете съм много доволен. Спрях да мъкна 10л ботилки с изворна вода. Жена ми даже се хвали с каната на комшийките 😉 Поздрави

★★★★★
5 5 1
Бях малко скептична, когато дъщерята ми купи тази кана. Аз съм много взискателна и държа на качеството 😉 Учителка съм все пак. Използвам я повече от месец и смело мога да заявя, че прави водата превъзходна - вкусна, мека, сладка. Тествах с дигитален pH метър водата и показа pН 8.9 - БРАВО! За този показател ОРП изчетох доста и признавам си впетатлихте ме! Само дето нямам уред да го меря и него.

★★★★★
5 5 1
Закупих си вашата кана за алкализиране и филтриране на вода, честно казано с доста резерви. Смятах, че ще е нещо подобно на каните Брита, които съм ползвала. Оказа се че съм грешала. Водата е много по-мека, със страхотен вкус и най-важното ОРП метъра ми показа -180mV, което е страхотно за подобен портативен уред.

★★★★★
5 5 1
Ползвам вашата филтърна кана от около 3 седмици и съм меко казано възхитен от водата, която прави. Много мека, супер вкусна, без никакъв мирис на хлор и с pH 8.90 Радвам се, че някой пусна толкова достъпен и качествен продукт и в България. Поздравления!


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА КАНАТА HYGEA ENERGY

Ако сте закупили нашата филтрираща кана,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за нея.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни
HYGEA AROMA SPA

Вижте мнението на някои наши клиенти за ДУША С ВИТАМИН С – Hygea Aroma Spa:

has Средна оценка: ★★★★★ 4.8 базирана на 86 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Чудесен продукт! Изключително доволни сме цялото семейство! Препоръчвам го!

★★★★★
5 5 1
Поръчвам за трети път душчетата. Впечатлиха мои приятели от далечна страна които ми бяха на гости за Новата година и им ги подарих . Много са добри !

★★★★★
5 5 1
Закупих душа преди около месец, ползваме го с голямо удоволствие. Душ слушалката е красива, вземането на душ е истинско удоволствие с прекрасния аромат на лимон който след баня се усеща в цялата къща. Струята на водата е доста по- силна и със сигурност пести вода.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от продукта. Прекрасен аромат и нежна струя ! Препоръчвам го !

★★★★★
5 5 1
Доволен съм и го препоръчвам.

★★★★☆
4 5 1
Много добър продукт, малко бързо свърши пълнителят

★★★★★
5 5 1
Много приятен аромат. Банята ухае свежо след душ. Струята е силна, но нежна. По-малко количество вода е нужно да се подава към душа, отколкото преди. Това със сигурност пести от разхода на вода.

★★★★☆
4 5 1
Доволни сме от душа. Приятен аромат, но малко бързо свърши пълнителят

★★★★★
5 5 1
Невероятен продукт! Горещо го препоръчвам!!!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм и с удоволствие го ползвам

★★★★☆
4 5 1
В мрачните есенно - зимни дни, когато се събудя без енергия и настроение, душът с аромат на лимон и свежест ми дава енергия и ме зарежда положително. Не се случват чудеса, но е приятно, уникално усещане, че си специален. Вечер действа успокояващо и отпускащо - малък лукс, който всеки може да си позволи.

★★★★☆
4 5 1
Страхотен е!Подарих и на приятели.

★★★★★
5 5 1
ДУША Е СТРАХОТЕН!ИЗПИТВАМ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ И МЕКОТА КОГАТО СЕ КЪПЯ.

★★★★☆
4 5 1
Качествен продукт. Пречиства водата от хлор и придава приятен аромат на лимон. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Цялото ми семейство хареса продукта, особено децата. Освен приятния аромат на лимон, като плюс мога да споделя и освежаващия ефект, следстие на пълнителя с витамин Ц. Като клиент на Софийска вода, мога да кажа, че съм доволен и от факта, че консумацията на вода намаля (поради дизайна на отворите- струята е по-фина, което оптимизира консумацията на вода)

★★★★★
5 5 1
Много ми харесва, доволна съм.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от продукта. Придава приятен лимонов аромат в цялата баня.

★★★★★
5 5 1
Подарих си го, изключително доволна съм, не съжалявам. Отличен продукт. Препоръчвам !

★★★★★
5 5 1
Доволни сме. Приятно е и надяваме се полезно.

★★★★★
5 5 1
Супер е!

★★★★★
5 5 1
Душа отговори изцяло на очакванията ми. Изключително доволна съм.

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт. Придава свеж ненатраплив аромат. Бях приятно изненадана най-вече от осезаемо увеличеното налягане на водата. Има индикации и за омекотяване на водата (живея в град с много твърда вода). Цената е резонна и си струва дори само заради повишеното налягане.

★★★★★
5 5 1
С радост установих, че всичко, което пише на опаковката и на рекламата е в синхрон с реалността. Браво!!!

★★★★★
5 5 1
Много добре повлиява при атопичен дерматит, тъй като неутрализира хлора, който силно влияе на кожата. Друг плюс е, че много лесно се вижда кога пълнителят свършва.

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт

★★★★★
5 5 1
Страхотен е удоволствие с масаж. Харесвам продуктите Ви. Имам почти всичко.

★★★★★
5 5 1
СУПЕР Е !

★★★★★
5 5 1
Страхотен!

★★★★★
5 5 1
Закупих душ с пълнител.Чудесен продукт!С удоволствие ще закупя още пълнители и ше препоръчам на приятели и близки продукта!

★★★★★
5 5 1
Отлично - силна струя, масаж, аромотерапия.

★★★★★
5 5 1
Използвам продуктът вече повече от година и съм много доволен. Подобрява качеството на водата и респективно на кожата ми. Благодаря Ви. Надявам се в бъдеще време да ни изненадвате с нови и интересни предложения.

★★★★★
5 5 1
Уредът е перфектен. Истинско удоволствие е да го използваш-разпръсквателят е уникален. На почивка е винаги-с мен!

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни от този продукт. Прави банята исключително ароматна!

★★★★★
5 5 1
Приятно съм изненадана от този продукт. Свежо, ароматно, приятно докосване на водата. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Използвам душ слушалка с филтър и ароматен пълнител с витамин "С". Много съм доволен защото цялата баня се изпълва с този аромат а също така и кожата на тялото придобива еластичност и мекота. Моля да ми изпратите допълнителен филтър и патрон с аромат за душ слушалката.

★★★★☆
4 5 1
Много приятно усещане и усет на една мекота ,страхотен продукт .

★★★★☆
4 5 1
Много добра слушалка, водата ухае прекрасно поне 2 месеца, но дори в София където водата не е много варовита често тече във всички посоки и е неприятното

★★★★★
5 5 1
Душът е прекрасен, ароматизира водата приятно, кожата ми се чувства по- добре.Благодаря Ви за този продукт!

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от качеството - ще поръчам нови пълнители за душа.

★★★★★
5 5 1
Изненадващо добър продукт.

★★★★★
5 5 1
Приятен аромат, приятно усещане под душа и с мисълта, че ползваш пречистена и освежена вода

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна. От години страдах от сух и лющеш се скалп и невероятно, но откакто ползвам този душ проблема изчезна. Приятен свеж аромат като допълнение. Препоръчвам го, струва си инвестицията.

★★★★★
5 5 1
Уникален продукт. Перфектно начало и отличен завършек на деня!!! Горещо препоръчвам

★★★★★
5 5 1
Невероятен уред! Ползвам го всекидневно. Препоръчвам всеки да опита освежаващите му ласки.

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт, който ползвам вече месеци наред и горещо препоръчвам на мои приятели.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от душа! Купих го предимно заради малкия ми син, който има АД. Много добре му се отразява къпането, откакто ползваме душа.

★★★★★
5 5 1
Имаме душа от десетина дена. Много сме доволни. Вярвам, че всичко описано за този уред е точно.Препоръчваме го!

★★★★★
5 5 1
Приятно и Ароматно!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от душа hugeа aroma spa който ползвам с удоволствие всеки ден. Ароматът е много приятен, струята на водата е по- силна и усещам кожата си освежена.

★★★☆☆
3 5 1
Като цяло е добър, но няма възможност за промяна на водата от душа. Повечето имат такава.

★★☆☆☆
2 5 1
За съжаление, за мен този продукт не се оказа удачен, но може би за вас е важна всяка обратна връзка. Плюсове:приятен аромат в банята Минуси: от силните струите ни болеше * Пълнителят свърши за 1/2 от времето, указано в сайта. / *Аз лично не усетих разлика за кожата си

★★★★★
5 5 1
Недероятен уред, голям релакс, Даже подарих и на дъщеря ми, внука ми е очарован.

★★★★★
5 5 1
Племенникът ми е с атопичен дерматит, и след ползването в на душа в продължение на около месец зараснаха раните по клепачите му, намаляха раните около устата му, около гънките на ръцете и краката му.

★★★★★
5 5 1
Чудесен е!Силна струя,лимонов аромат. Горещо препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Препоръчвам горещо особено за Варна или градове с твърда вода. По принцип съм скептик към мненията в подобни сайтове, но с чиста съвест ви съветвам да го купите ако се колебаете. Весели празници

★★★★★
5 5 1
Изключителен продукт, от който цялото семейство сме много доволни. Горещо препоръчвам на всеки, който желае да превърне ежедневното вземане на душ в уникално спа-изживяване! Много свеж аромат на портокали, нежна и мека водна струя, истински празник за сетивата! Благодаря за прекрасния продукт!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от покупката. Душът ароматизира водата приятно, кожата ми се чувства по- добре. Алергична съм към хлор, а обичам да плувам. Откакто ползвам новия си душ, неприятните усещания след басейн вече са значително по- малко. Нося го в багажа си и когато пътувам.

★★★★☆
4 5 1
Много приятен аромат и струя. Препоръчвам го!

★★★★★
5 5 1
Душът е прекрасен - липсата на хлор е осезаема за кожата, а икономията на вода и комфортът при къпане са голямо предимство!

★★★★★
5 5 1
Душът постигна небивал фурор вкъщи.Обявиха го за най-успешната покупка на годината(до сега).Всички сме доволни.Наистина става дума за удоволствие,когато се къпеш под ухаещата струя,лееща се от HYGEA AROMA SPA... Благодаря Ви за полезния продукт !

★★★★★
5 5 1
Душа е супер,струятс се усили яко,аромата е сладост,нямам тътпение да влезна в банятс. Преди се къпах 2—3 ,пъти седмично,сега сутрин и вечер. Уникален е

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни! Икономията на вода е голяма и неусетна, аромата е много приятен. Струята е много силна и много същевременно много нежна.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от закупената слушалка за Спа Душ!Струята на водата е по силна, ароматна, концентрирана ,без да подлива и най-вече благоприятна за нашето здраве. Препоръчвам тази иновативна слушалка в банята..

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен.Аромата на витамин Ц изпълва цялата баня.страхотна струя, много мека вода .Не само аромата те освежава и те кара да се чувстваш като в Спа център.Радвам се, че има хора, които мислят за здравето ни. Не пестете пари,а ги инвестирайте в здраве

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от душа, чудесен аромат, бързо заздравява рани и влияе положително върху пърхот и пъпки! Благодаря Ви за този продукт!

★★★★★
5 5 1
Много ми харесва. Сложих слушалката на душ с минерална вода и водата стана страхотна. Прическата ми стана прекрасна и се запази дълго време. Ако закупя още 3 слушалки /мисля да правя подаръци/, дали мога да получа някакво намаление /по-голямо от 10%. Благодаря, лек ден.

★★★★★
5 5 1
От известно време се радвам на този продукт. Усещането от струята е като копринени нишки, които те обгръщст, а свежестта и уханието допринасят за едно страхотно изживяване. Кожата остава мека и приятна на допир, което за мен е показателно, че наистина работи! Благодаря!

★★★★☆
4 5 1
Здравейте. Душът икономисва около 35% от водата, в сравнение със стария ми душ.

★★★★★
5 5 1
Наистина чудесно душче, за което си мечтаех от години. Този хлор ни унищожава. Ползувам и 2та продукта. Системата за пречистване на водата е превъзходна, а сега и душа. Радвам се, че има хора, които мислят за здравето ни. Не пестете пари,а ги инвестирайте в здраве. Благодаря ви мили хора.

★★★★★
5 5 1
Ние си купихме два душа и сме много доволни. Косата става по мека и има изключителен блясък. Мога само горещо да препоръчам. Много добър продукт!!!

★★★★★
5 5 1
Не съм се чувствал по-добре след като си взема душ. Аромата е невероятен, струята е силна и с масажиращ ефект. Мисля, че инвестицията си струва. Не бих го сменил в никакъв случай.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от покупката,видимо силата на струята се увеличи, функционален и удобен.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от душ-слушалката - аромата е страхотен и струята наистина е доста по-силна. И като добавим и липсата на хлор във водата за къпане - мога с чисто сърце да кажа, че не съжалявам за покупката.

★★★★★
5 5 1
Душът е наистина уникален. Ароматът на лимон е страхотен. Обслужването на ниво.Ползвам го вече 2 седмици и наистина има ефекта който е описан подробно в рекламата. Благодаря ви за този продукт. Успех!

★★★★☆
4 5 1
Да, наистина е добър, но ако "питата" му бе по-голяма, щеше да е върха! Но си заслужава ...

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен! Не само аромата те освежава и те кара да се чувстваш като в Спа център, но и хлорът и варовика са вече история. Изключително съм благодарна за невероятното обслужване и бърза реакция на екипа! Желая Ви от сърце успешна и ползотворна 2017 година!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, Този продукт си заслужава цената от 100 лв.! Много сме доволни цялото семейство! Првпоръвам го на всички!

★★★★★
5 5 1
Купих си даже два броя и съм страшно доволен. Много добре разбива водата и мисля даже, че е доста по-икономичен от един стандартен душ.

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен,много сме доволни! А още повече се радваме,че инвестираме дългосрочно в здравето на нашето семейство!

★★★★★
5 5 1
Поръчах си душа Hygea aroma spa преди 4 дни. Доставката и отношението на фирмата бяха бързи и на ниво. Нямах търпение да го сглобя и да изненадам жена ми. Самото сглобяване е супер лесно, просто развих стария душ и завих този на негово място. Единственото, което трябва да направиш е да махнеш един стикер от пълнителя вътре и това е. Още като го пробва за първи път жена ми беше във възторг. Аромата наистина е невероятен, а ползите от витамин С, макар да не се забелязват за толкова кратко време, съм сигурен, че ще са големи. На много приятели сме го препоръчали вече, така че очаквайте доста клиенти от нас. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Купих си душа ви, честно казано с малко резерви, но понеже имаше 14 дневен тестов период, реших да рискувам. Душът ви обаче се оказа номер 1! Невероятен аромат, страхотна струя, много мека вода и наистина няма хлор, тествах го! Поздравления за този качествен продукт.

★★★★★
5 5 1
Душът е много добър! Качествена изработка, мирише страхотно и най-важното върши точно това, което се рекламира!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си вашия душ преди около месец и съм меко казано очарована от него. Водата ухае уникално, струята е поне два пъти по мощна от предния ми душ, а усещането е като коприна - хем силна, хем много мека. Имаме малко бебе на годинка и то беше основния ми мотив да търся някакъв вариант за филтриране на хлора от водата. Препоръчвам го на всички майки.

★★★★★
5 5 1
Много мислих преди да си го купя, понеже за мен 100 лева не са малко пари, но вземането на душ стана, както вие казвате, уникално преживяване. Ами то цялата баня мирише превъзходно, а кожата ми след душ е толкова мека. Много съм доволен! Дъщеря ми има рожден ден другия месец и смятам да и купя за подарък. Надявам се за редовни клиенти да правите отстъпки.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, детенцето ми е с атопичен дерматит и наскоро го диагностицираха с астма. Свекърва ми е лекар и ми купи вашия душ с надежда да не се влошава състоянието на сина ми. Не мога да изкажа благодарността си към Вас, тъй като от 2 месеца сме нямали обостряне на кожните проблеми а и пристъпите на задух някак затихнаха. Препоръчвам го горещо.

★★★★★
5 5 1
Купих си вашия душ основно, за да мога да запазвам цвета на косата си по-дълго. Много се харесвам с ярко червената си коса, но само след 1-2 седмици и боята се измиваше от хлорираната вода. Вашата реклама силно ме впечатли и като се замислих имаше логика, знам че от изворна вода боята не пада. Рискувах и го купих, сега не мога да се вредя от двете ми дъщери в банята. Много съм доволна, фризьорката ми силно се впечатли и даже и тя си поръча за салона. Така че, имате една клиентка от мен.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ДУША HYGEA AROMA SPA

Ако сте закупили нашия филтриращ душ с витамин С,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни

HYGEA AIR HOME

Вижте мнението на някои наши клиенти за ПРЕЧИСТВАТЕЛЯ HYGEA AIR HOME:

hah Средна оценка: ★★★★★ 4.7 базирана на 95 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Купихме този уред и сме доста изненадани от ефекта, нашата дъщеря има астма и от време на време прави инхалации, почти веднага уреда реагира и започва да работи на максимална скорост за пречистване. Ние го намираме за много добра инвестиция!

★★★★☆
4 5 1
Най- много ме радва това, че всичко което е отразено в рекламата на продукта се оказа на практика вярно. Уреда има нощен режим който е наистина тих и позволява комфортно спане. Считам, че баланса между качество /респ. екстри/ и цена е добре подбран. За качеството на самото пречистване още не мога да споделя мнение тъй като имам продукта отскоро, но индикатора на авторежим реагира веднага когато се промени запрашваемостта.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм. Работи безпроблемно и според описанието.

★★★★★
5 5 1
Ползвам го над месец Поставен е на автоматичен режим сам си избира скоростта след като улови някакво замърсяване и го прави безупречно пречиства я и намалява до минималната скорост. Перфектен е и го Препоръчвам на всеки един Също така вашата фирма е изключително коректна И ви благодаря от сърце успехи в продажбите

★★★★★
5 5 1
Ползвам го над месец Поставен е на автоматичен режим сам си избира скоростта след като улови някакво замърсяване и го прави безупречно пречиства я и намалява до минималната скорост. Перфектен е и го Препоръчвам на всеки един Също така вашата фирма е изключително коректна И ви благодаря от сърце успехи в продажбите

★★★★★
5 5 1
Доволни сме от пречиствателя работи перфектно!

★★★★☆
4 5 1
Доволен съм от въздухопречиствателя, отговаря на описанието в рекламата и клипчето, което гледах за него. Препоръчвам !

★★★★★
5 5 1
Използваме продукта в детската стая на 3 годишно дете. Стои незабележим и просто перфектно и тихо си върши работата. Въздухът е свеж и приятен, а ако нещо се промени уреда реагира незабавно и бързо оправя нещата. Прах и миризми вече няма.

★★★★★
5 5 1
Страхотна "машинка" е! Ползвам я от около половин година и съм супер доволен от възможностите и. Само да и замирише малко на готвено или на цигарен дим и веднагически се активизира 🙂 Имам много по-малко прах в помещението, в което я ползвам и не издава почти никакъв звук. Много се привързах към нея, тъй като си нямам никой друг!

★★★★★
5 5 1
Работата на пречиствателя се усеща, въздуха в стаята става по-лесен за дишане, носа се отпушва. При отваряне на прозореца от вън влизат ФПЧ, които се засичат и скоростта на пречиствателя се увеличава докато не затворим прозореца и не намалеят.

★★★★☆
4 5 1
Моето мнение за пречиствателя Hygea Air Home които имам от 2 седмици е, че е работи добре симулирах замърсяване и реагира увеличи си скороста, и бързо след това я намали , нивото на шум за мен е средно така бих го определил .Използвам го в спалнята на автоматичен режим и е доста тих за момента нямам оплакване .Има добър външен вид .

★★★★★
5 5 1
Пречиства въздуха и го прави невероятно свеж. При автоматичен режим сам си избира скоростта за пречистване на въздуха. Сложен в спалнята се спи все едно си в планинска хижа.Препоръчвам ви го .

★★★★☆
4 5 1
Всичко работи,както е показано в презентацията.Доволен съм!

★★★★☆
4 5 1
Мисля че работи много добре, не виждам въздуха колко е чист но когато се готви уреда засича и се включва агресивно за известно време също така имаше нещо залепнало на ютията при загряване изпуши апаратът се включи и увеличи до 5 почти веднага.

★★★★★
5 5 1
Отличен, поне доколкото може да се усети с невъоръжено око. Следваща стъпка: добавяне на воден филтър и изпарител! 🙂

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от пречиствателя за въздух, почти безшумен е, регистрира всеки поток мръсен въздух - дори и кратко отваряне на вратата. Компактен е и не пречи с размерите си - използваме го в офиса и приятно се вписа между мебелите. Не знам доколко пречиства, тъй като няма с какво да измерим показателите, но се надяваме да е така, както показва самия уред. Пратката беше коректно доставена от куриера. Благодаря за вниманието от страна на компанията и се надявам, че ще ползвам и останалите ви продукти.

★★★★★
5 5 1
Ползвам пречиствател за въздух Hygea Air Home от три седмици и съм изключително доволен. Работи изключително тихо и безпроблемно.

★★★★☆
4 5 1
Здравейте, закупих пречиствателят за въздух Hygea Air преди 2 седмици и единствената ми забележка е, че е леко неприятно шумен дори на първа скорост, особенно нощем, когато е пуснат само той, тогава лекото бучене е доста натрапващо. Над първа степен вече определено става отчетливо шумен. Преди да се реша да го закупя, от службата на жена ми, взех същия, за да го пробвам за 1 уикенд и не забелязах да има този шум. Може би е от самата бройка, която съм получил, но за съжаление не мисля, че това може да се покрие гаранционно.

★★★★☆
4 5 1
Имам уреда от 3 седмици. Направих един - два експеримента и за сега ми се струва, че уреда си върши работата. Понякога следя информация от сайт за измерване на ФПЧ в София (измерени от частни лица). Една вечер, например забелязах, че пречиствателя завишава оборотите на вентилатора и показва по-високи от обичайните стойности ФПЧ. При проверка за моя район в който живея се потвърдиха измерените стойности на 90 - 95%. Продължавам да трупам впечатления.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, не очаквах че, ще остана толкова доволен, както аз така и гостите които са го видели и усетили как пречиства.

★★★★★
5 5 1
Всичко е според очакванията ми, уреда ми хареса и ми върши работа за това за което ми трябва. Благодаря

★★★★☆
4 5 1
Работи много добре,не ме ангажира с нищо ,но е малко шумен за това го държа на режим sleep.

★★★★☆
4 5 1
Върши перфектна работа, само един недостатък. От първия път се чупят щипките отзад на капачето за почистване на датчика за финни прахови частици, материала от който е направен е изключително твърд.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от пречиствателя. Използвам го в стаята, в която пуша и ефектът е забележим. Пожеланието ми е да се откажете от услугите на фирмата за доставка Speedy, не за първи път са некоректни и забавят неоправдано доставката. В този случай продуктът е бил доставен на 22-ри януари, но вместо да ми бъде предаден на адреса ми, както уж бях отбелязал, трябваше да ходя до офис на Speedy 2 седмици по-късно. Така че сменете си доставчика!

★★★★★
5 5 1
Купих пречиствателя заради мръсния въздух в София. Наскоро през нощта стана малък пожар в съседите някъде отгоре и пречиствателят се включи на втора степен, въпреки че не усещах нищо, явно е регистрирал пушека. А малко след това разтопих пластмасова кана за чай в едната стая и успоредно с проветряването (беше студено) работеше и пречиствателят, свърши отлична работа. Напоследък започнах да го пускам все по-често, не винаги може да се проветрява, а от него въздухът в стаята става приятен, по-свеж.

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт, ползваме го с удоволствие цялото семейство

★★★☆☆
3 5 1
Чудесна машинка която си върши работата безшумно и на ниво.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен. Единствен не знам от къде ще мога да си взема филтър, когато се изчерпи капацитета му.

★★★★★
5 5 1
Пречиствателя работи много добре.Качеството на въздуха се подобри осезаемо.В рамките на един месец вече закупих втори.За мръсния въздух на гр. Русе е много удачен.

★★★★☆
4 5 1
Пречиствателят е безшумен и супер компактен.

★★★★★
5 5 1
Продукта ви е перфектен.Много сам доволна.Освен това съм възхитена и от контакта с екипа ви.Върнахте ми доверието в интернет пазаруването.

★★★★☆
4 5 1
Определено прочиства въздуха, но не и миризмите. В помещението, където работя - пуша и сутрин си мирише на цигари. Хубавото е, че е безшумен на ниски обороти. Грипната вълна ни подмина и не можах да изпробвам йонизиращото въздействие на продукта. Като цяло от мен, до тук получава 5 по шестобалната система.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от продукта. Предполагам ще купувам филтри в бъдеще.

★★★★★
5 5 1
Очарована съм! въздухът се смени,а праха просто изчезна,особено имайки предвид печката на дърва,която ползвам...

★★★★★
5 5 1
Бързо стана част от обзавеждането ни. Харесва ми, че е тих и има sleep режим. Спокойно ми е за детето, когато е вкъщи и не става за излизане!

★★★★☆
4 5 1
Машинката е много елегантна и ефективна. Доста е тиха. В момента е на изпитателен режим и ако продължава да се държи добре ще поръчам още една...

★★★★★
5 5 1
Жена ми казва, че е добро - значи е добро!

★★★★★
5 5 1
Ползвам продукта от няколко дни и съм очарован от работата му.Олавя и най-малката миризма в стаята и я отстранява .Горещо препоръчвам!

★★★★☆
4 5 1
Работи 🙂 Нивото на шума на вентилатора е приемливо. Дали наистина пречиства и дали е полезно за здравето - не мога да преценя.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна и ще поръчам още един.

★★★★★
5 5 1
За момента съм доволна. Ползвам го едва от 2седмици.

★★★★★
5 5 1
Готина машинка. Солидна изработка и върши чудесна работа. Когато навън е мъгла и отворя прозореца се побърква - включва на максисмум. Иначе на степени 1 и 2 почти не се чува как работи. Ползвам я в помещение 15 квадрата и почти винаги е на степен 1.

★★★★★
5 5 1
Уникален! Много подходящ за лекарски кабинет.

★★★★★
5 5 1
Пречиствателят за въздух работи добре и не е шумен. В офиса свали праховите частици от 67 до 3 за около час. При проветряване се вдигат до 140 в някои дни и после се пречистват за около 2-3 часа до едноцифрено число.

★★★★★
5 5 1
Доволни сме от покупката на пречиствателя Hygea Air Home.Работи тихо.Няма описание как да използваме инрачервената лампа.Ще се радвам ако ни пояснят как и в какави случаи да я използваме правилно.Ползваме почти всички продукти на Hygea,и сме много доволни от тях.

★★★★★
5 5 1
Отличчна оценка за продукта! Спи се много добре!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от пречиствателя. Работи тихо, автоматичният режим реагира добре на промени в замърсяването. Ползваме го от 2-3 седмици и се надявам да работи все така, както и да има дългосрочна поддръжка с филтри. Фирмата доставчик е изключително коректна и с внимание към клиента. Продължавайте все така !

★★★★★
5 5 1
Ползваме продукта сравнително отскоро, но за сега изцяло покрива очакванията ни.

★★★★☆
4 5 1
Добър е, доволен съм а сега май добре пречиства въздуха.

★★★★★
5 5 1
Устройството работи добре и действително пречиства. Малко по-шумно е от очакваното на най-ниска скорост. Филтърът има уплътнение от дунапрен, за което не съм сигурен дали е най-доброто решение.

★★★★★
5 5 1
Закупих продукта в края на декември 2018 година.Истинският му тест беше в периода 21 -23 декември,когато в София въздуха беше замърсен пъти над допустимото. 24 часа не отворих прозорците като през това време пречиствателят работеше в една от стаите. Останах изключително доволен от работата на уреда- въздухът наистина беше чист и свеж. Горещо препоръчвам уреда.

★★★★★
5 5 1
Здравейте !!! Изключително сме доволни от ПРЕЧИСТВАТЕЛЯ HYGEA AIR HOME , Прекрасно решение за необходимата, ежедневна грижа за здравето на всички в дома!!! БЛАГОДАРЯ !!!!

★★★★★
5 5 1
За около две седмици ползване съм доволен. Почти не се чува на ниските скорости. Спокойно може да се спи, докато е включен. Дали пречиства и до колко не мога да кажа, защото нямам уред за измерване, но почти веднага "надушва" ако се готви или се отвори прозорец, тъй че явно не е само да бръмчи. 🙂 Препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Уреда е уникален! Върши страхотна работа и цената му е доста добре. Имам само една забележка - никога не използвайте Спиди за доставки. Те разварят половината удовослвие от работата с вас.

★★★★★
5 5 1
Закупих два пречиствателя които се ползват постоянно в София и Стара Загора. Първоначално бях скептичен, но ефекта е осезаем. HEPA филтър, йонизатор, UV лампа и сензор + интуитивен дисплей и ниски нива на шум са много добра комбинация, особено за продукт под 400лв. Една препоръка - при доставка с куриер предвиждайте възможност за отваряне и тестване на продукта. Все пак става дума за скъпа и крехка електроника.

★★★★☆
4 5 1
Не бих могъл да кажа как ще работи във времето. За сега 100 % отговаря на описанието и рекламните материали. За отличната реакцията на служителите /Светла/ съм информирал управителя. .

★★★★☆
4 5 1
Интересен продукт с много функции и надявам се ефективен в пречистването на въздуха.

★★★☆☆
3 5 1
Не мога да преценя до колко уредът ми е полезен. Включен и, постоянно свети в синьо. Покрай мен постоянно горят печки на твърдо гориво, когато проветрявам в къщи винаги замирисва на пушек, а той пак си е в синьо, единствено се усилва до червено когато в близост до него се употребява електронна цигара. Надявам се че върши работа и просто въздухът в къщи не е толкова мръсен колкото съм си мислел.

★★★★★
5 5 1
Използвам пречиствателя от около два месеца. Имах възможност да се убедя в качествата му през последните седмици, в които въздухът в София беше много мръсен. След проветряване оборотите му се вдигаха много, а цвета на светлините се променя, индикирайки, че въздухът е замърсен. След затваряне на вратата, уредът доста бързо пречиства отново въздуха, и това се усеща! Много съм доволна от тази покупка.

★★★★★
5 5 1
Отличен ефект! От начало скептично бях настроен, но се оказа истински продукт...!

★★★★★
5 5 1
Ползвам всички ваши продукти и съм много доволен от работата им и качеството. Горещо препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Отговаря напълно на рекламата, доволен съм, купих го за офиса си, обмислям, закупуването на още един за вкъщи

★★★★★
5 5 1
Доволна съм. Имаме Airfree , но от вашият уред видях много по- голям ефект. Мисля да закупя още един.

★★★★★
5 5 1
Страхотен е,откакто го ползвам въздухът вкъщи е по свеж.Тих и компактен същевременно стилен дизайн.Обмислям да закупя още един, определено си струва

★★★★★
5 5 1
Живеем в София и откакто купихме системата за почистване на въздух не сме я изключвали. Нощно време се спи по-леко, индексът сочи замърсяването на въздухът и ние непрекъснато го следим, дори при отворени прозорци.

★★★★☆
4 5 1
За времето, за което ползвам филтъра съм доволна от работата му . Единствено не може да се справя с миризмата от кухнята. Иначе въздухът е свеж и лек за дишане. Чувствам се добре в стаята, където е поставен.

★★★★★
5 5 1
Изключително доволна съм от пречиствателя! Преди няколко месеца ми откриха алергия към прах и полени. Откакто закупих продукта, вечер спя спокойно и дишам нормално. 🙂 Край на запушения нос! Щастлива съм, че го открих! Препоръчвам горещо!

★★★★☆
4 5 1
Купих 2 пречиствателя за дома. Работи както очаквах и е на добра цена спрямо конкурентни продукти. Имам лек технически проблем с единия пречиствател, но не съм притеснен, тъй като е с 2 години гаранция. Като цяло оценката ми е много добра.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от пречиствателя. В стаята, в която го ползвам вече няма прах.

★★★★★
5 5 1
Работи перфектно, много съм доволен от продукта.

★★★★☆
4 5 1
Купих пречиствателя за да го ползвам в кухнята, където се готви и пуши. Като цяло съм доволен, макар и да се оказа, че на автоматичен режим започва да се включва на 4-5 степен при пушене или готвене и става доста шумно, малко по слабо от абсорбатора над печката. Сега го ползваме на 3-та степен и сме доволни. Като го съчетаваме с отваряне и на прозореца за малко, общо взето въздуха става чист за кратко време.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна въздухът е по-чист лесно за употреба.

★★★★★
5 5 1
Много лесен за употреба, безшумен , икономичен. Върши чудесна работа.

★★★★☆
4 5 1
Напълно отговаря на очакванията ми. Давам 4* защото нямам база за сравнение с продукти на други марки. Ползвам го от около месец. На скорост 1 е тих. Дисплеят е интуитивен и поддръжката изглежда лесна. Препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Компактен,тих,добър за цената си.

★★★★★
5 5 1
Когато пречиствателят работи, въздухът в стаята се усеща много по-свеж. Лек и много лесен за преместване и употреба.

★★★★★
5 5 1
Качествата на продукта отговарят на рекламата.Доволна съм!

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от пречиствателя за въздух HYGEA AIR HOME. Още след първата седмица на употреба резултатите бяха налице - значително намаляха алергичните проблеми на съпругата ми. Живеем в София, а всички знаят колко е замърсен въздуха в столицата. Сигурен съм, че през предстоящите зимни месеци ще се радваме на чист и свеж въздух у дома. Благодаря на Hy​gea Water България за този удивителен продукт!

★★★★☆
4 5 1
За краткия период от време в който съм ползвал пречиствателя нямам забележки към него. Това,че е за малки помещения и с висока цена на продукта и консумативите, може би е недостатък, но очаквам и това ще бъде решено в близко бъдеще. Успех

★★★★☆
4 5 1
Продукта е добър съобразно цената му и върши работа. Индикатора за прахови частици наистина ми харесва, както и опцията за изгасяне на светлините. Това, което може да се подобри в продукта е шума от вентилатора на 1ва скорост, за мен лично е шумен за нощна употреба, за това мисля да го ползвам за хола.

★★★★★
5 5 1
Ползвам продукта от около месец. Доволна съм, въздухът е чист, йонизира се и в стаята и спалнята се чувстваш все едно току що е проветрено. Надявам се да е и дълготраен.

★★★★★
5 5 1
Поръчах с идеята че ще го върна.Бях сигурна че ще е поредната глупост за която да дам пари.Но определено съм много доволна-момента в който запалиш цигара и той се включва на 4-5 скорост или ако започнеш да готвиш.На авт.режимми е малко шумен и го държим на нощен.Препоръчвам на всеки който има възможност да си го поръча , наистина работи

★★★★★
5 5 1
Пречиствателя наистина е супер. Мога със сигурност да кажа, че откакто го имаме въздуха в помещението е съвсем различен. Много по-чист и свеж. Благодаря Ви.

★★★★★
5 5 1
Бях очуден, как нещо толкова леко и малко може да върши толкова добра работа!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от продукта! Определено въздуха е по-чист и уредът е безшумен и спокойно може да се остави да работи през ноща. Няколко пъти пробвах да добавя умишлено по запрашена среда и веднага отреагира. Няма подобен продукт на пазара що се отнася до цена/качество.

★★★★★
5 5 1
Отлично качество, напълно отговори на очакванията ми. Благодаря за коректното отношение.

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт!

★★★★★
5 5 1
Чудесен и много необходим уред за здравето ни.Ще се радвате когато дишате йонизиран въздух.Особено когато готвите ще го оцените най добре.На всички желая да си го позволят Няма по ценно да инвестираш в здравето си.Дерзайте.Благодаря сърдечно,.

★★★★★
5 5 1
Съветвам всички да си купят уреда. Необходим е.

★★★★★
5 5 1
Добър е!

★★★★★
5 5 1
Великолепен е! Изумена съм как за тази цена и с тези компактни размери е толкова интелигентен и фунционален този уред. Само да се разтичат децата наоколо и е ако е на "ауто" режим, веднага вдига вентилатор на 5та степен и след няма и 3-4мин вече прах видимо няма.

★★★★★
5 5 1
Препоръчвам продукта на всеки, който би искал да има приятна атмосфера в стаята си.

★★★★☆
4 5 1
Елегантен, работи изключително тихо на нощем режим.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от този пречиствател. Много компактен, лесно преносим, а в същото време има голяма мощ в него. Харесва ми дисплея, който показва качеството на въздуха. Вчера жена ми загори едно ястие и той веднага се включи на 5та скорост и светна като коледна елха в червено. Показателите стигнаха до близо 600 единици на дисплея. За няколко минути успя да изсмуче всичко и отново се върна на 1ва степен. Препоръчвам с две ръце. Струва си парите.

★★★★★
5 5 1
Получих HYGEA AIR HOME без никакви проблеми, инсталиран е и работи безотказно. Отчита замърсяването (и то веднага след като си запаля цигарка със салатката и ракийката :)), првключва на 5-та скорост, на която е наистина малко шумен, но бързо слиза на 3-та или 2-ра скорост, където почти не се чува. А на 1-ва е напълно безшумен!


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛЯ HYGEA AIR HOME

Ако сте закупили нашия пречиствател,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни

HYGEA AIR CAR PURIFIER

Вижте мнението на някои наши клиенти за ЙОНИЗАТОРА HYGEA AIR CAR PURIFIER:

hac Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 20 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Докато го получих и го включих в запалката на колата и се усети, че почна да има ефект. След 24 часа без да пускам парното вътре мирише съвсем приятно, без никакви лоши миризми! Дано издържи така месеци наред!

★★★★★
5 5 1
Здравейте!Поръчах продукта преди около 2 седмици и от тогава го ползвам. Доволна съм от него. Дали пречиства въздуха не зная със сигурност (надявам се да е така), но определено неутрализира миризмата от цигарен дим.

★★★★☆
4 5 1
Мирише на СПА в купето, но след 2-3 дни нонстоп!! Наистина диша се по леко, но ако не влиза въздух в купето.

★★★★★
5 5 1
Страхотен продукт! Карам 20-годишен автомобил. Прекарвам около 60 часа месечно зад волана. Първите два наистина приятни бяха днес. Усеща се леко, свежо ухание, дори дрехите ми ухаят различно!

★★★★★
5 5 1
Вече го сложих в колата и започва почистването. И сигурно не си въобразявам, но въздуха е доста по различен когато се качих за 2ри път след като йонизатора е работил около 1 час.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Върши чудесна работа! Тъябва да пуснете такива и за домашна употреба. Въздухът в в градовете не става за дишане!

★★★★★
5 5 1
Много добро устройство, определено си извършва пречистващата функция. Препоръчвам го на всеки!

★★★★★
5 5 1
Винаги ми е било адски трудно да се грижа за микроклимата в личният си автомобил.Ежедневната миризма от работата ми с животинки и лекарства се беше настанила трайно в него и не можех по никакъв начин да се отърва от нея. Останах приятно изненадан от факта,че наистина работи.Ще го препоръчам на своите колеги.

★★★★★
5 5 1
Работя като медицински представител и обикалям много градове със служебната си кола, а тя не е от най-новите модели. Често в нея мирише на изгорели газове, прах и всякакви миризми. Карам по много часове от град на град и това е много изтощаващо, дори с по 3-4 кафета. Майка ми ми подари йонизатора Hygea и при следващото ми пътуване атмосферата в колата беше различна. Чувствах се свежа и отпочинала дори след 5 часа път. После си заинтересувах и разбрах , че това се дължало на отрицателните йони, които излъчва устройството. Няма значение на какво се дължи, важното е че съм много доволна и горещо го препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от йонизатора, живея в Бургас и Нефтохима бълва. Ще купя за колите на децата и снахите ми.

★★★★★
5 5 1
Закупих си вашия продукт с цел да сменя изцяло въздуха в колата си. Взех я на старо и вътре имаше много лоша застояла миризма. Поставих Hygea air в запалката и оставих така колата седмица без да я карам. След седмица миризмата си стоеше без промяна и тъкмо когато бях ядосана да ви връщам йонизатора ме видя комшията ми. Той ми рязасни че устройството работило на запалена кола ха-ха блондинка съм то пише, но кой да чете. Сега вече втора седмица я карам от задушливата миризма и прах няма и следа. Благодаря ви.

★★★★☆
4 5 1
Аз съм диагностициран с астма и често получавам пристъпи докато карам по прашните и мръсни улици или в задръстванията. Имам много грижовна дъщеря и тя ми подари вашето устройство за йонизиране на въздуха. Постоянно стои в колата включено и съм безкрайно изненадан и доволен, че едно такова малко устойство може да помага толкова много на хора като мен. Не усетих веднага действието, но с времето разбрах ползите.

★★★★★
5 5 1
Имам 2 кучета кокер шпаньоли и редовно ги возя с колата до парка. Повярвайте ми след тях колата мирише ужасно. Съпругата ми не искаше да се вози повече и аз я пръсках с какви ли не спрейове, то ставаше още по-зле миризмата се смесваше не се премахваше. Имам на Hygea и водната система и душа и съм много доволен. Реших че щом е на същата фирма трябва да е нещо качествено и си купих йонизатора. Е вярвайте ми и помен не остана от миризмата на кучета в колата, сега просто си мирише на обикновенна кола и жена ми няма проблем с возенето.

★★★★★
5 5 1
Често сестра ми ме моли да взема племенничката ми от детска градина и аз отивам с колата. Само че в час пик в София, когато попаднем в задръстване въздуха в колата ставаше ужасно задимен направо отровен за 4-годишната ми племенничка. Моя приятел ми купи йонизатора Hygea Air за кола и сега мога да я разхождам из цяла София в пиков час. Въздуха в колата е свеж , без мириз и прах. Уникално устройство. Наистина трябва да мислим за децата.

★★★★★
5 5 1
Много ме изненада този йонизатор. Толкова съм доволен, че сега поръчвам втори за подарък.

★★★★★
5 5 1
Радвам се, че вече и в България някой помисли за нас таксиметровите шофьори. Прекарвам от 8 до 12 часа зад волана на всякакви миризми от изгорели газове до понамирисващи клиенти. Сега с йонизатора е друго, дори и клиенти споделят, че е много свеж въздуха в колата.

★★★★★
5 5 1
До скоро ползвах друг йонизатор за кола /доста по-евтин/ Китайски, пак светеше в синьо, но не усещах някакви ползи в колата от него. След като изгледах вашето видео на рекламата към сайта реших да разглобя моето – инженер съм по професия все пак. Бях бесен, вътре освен лампичка в синьо и една проста платка, нямаше нищо. Даже електроди за генерирането на анионите нямаше. Миналата седмица си закупих от йонизатора на Hygea Air и разликате е огромна. Направих теста с шишето и пушека и действа перфектно. И за първи път в колата ми не се усеща след като е пушела жена ми. Много съм доволен.

★★★★★
5 5 1
Аз лично забелязох незабавна промяна във въздуха в колата след като си закупих това устройство. Карам зад градските автобуси нарочно, за да го тествам и който е в колата наистина не вярва, че не мирише на изгорели газове от вън. Всички ми казват, че това е една от най-добрите покупки, която съм направил. Казвам ви и аз НЕ подминавайте и си купете този йонизатор.

★★★★★
5 5 1
Мъжа ми работи на каменна кариера и в камиона му постояно мирише на прах и мръсен задимен въздух. Гледах рекламата, но си казах, че е поредната измишлотина, която продават. Тъй като обаче наближаваше годишнината от сватбата, му го купих като подарък и сега не съжалявам изобщо. Няколко дни след като му го бях подарила влязох в камиона и нямаше този задушлив въздух и миризма. Все едно се качих в по-нова версия на стария камион. Въздуха беше чист и свеж. Много сме доволни.

★★★★★
5 5 1
Често пуша в колата докато шофирам, но баща ми още не знае че пуша /въпреки че съм на 32/. От както имам йонизатора Hygea вече нямам притеснение, че ще ме надушат, защото той премахва всякаква остатъчна миризма от купето. Влизаш в колата и там просто си мирише на чисто.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ЙОНИЗАТОРА ЗА КОЛА HYGEA AIR

Ако сте закупили нашия йонизатор за кола,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни

БУТИЛКА HYGEA WATER

Вижте мнението на някои наши клиенти за СТЪКЛЕНАТА БУТИЛКА HYGEA WATER:

hwb Средна оценка: ★★★★★ 4.8 базирана на 139 клиентски резултата.
5 1

★★★★☆
4 5 1
Здравейте. Проблеми при доставката нямаше.Продукта е добър.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от бутилките, лесно се измиват и са много удобни за използване.

★★★★★
5 5 1
Закупихме си бутилки Hygea Water за цялото семейство. Използваме ги вече седмица и сме изключително доволни. Лесно се измиват и подсушават, тъй като са стъклени. Може да си ги държите в ръка, без притеснение, че може да ги изтървете, което е много важно, особено за малки деца. Побират се във всяка чанта. Стават за топли и студени течности, а гърлото на бутилката е с размер, удобен за малки и големи.

★★★★★
5 5 1
Бутилката е много хубава. Стилна е и освен това е лесна за ползване и поддръжка.

★★★★★
5 5 1
Бутилките за вода, които закупих са много хубави. Цялото семейство сме много доволни. Ще ги използваме с удоволствие! Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Прекрасна бутилка, многофункционална и идеална за спорт и туризъм. Красива визия, отлично качество и удобство.

★★★★☆
4 5 1
Здравейте! Бутилката пристигна здрава. Харесва ми, но очаквах да е по-лека. Бъдете здрави и щастливи!

★★★★★
5 5 1
много са хубави и удобни, със супер визия.

★★★★★
5 5 1
Много удобен, отлично качество.

★★★★★
5 5 1
Страхотен продукт, отлична визия - надявам се дълго време да ни служи. Обичаме пътешествията и точно това ни липсваше.

★★★★★
5 5 1
Удобно за почистване и страхотна за употреба.

★★★★★
5 5 1
Удобен и естетичен продукт. До колко е здравословен, само лабораторни изследвания могат да го докажат. Наистина по приятно е от това да ползваш пластмасови бутилки. Капачката е добра и течностите не са разливат. Удобно е да се пие от него.

★★★★★
5 5 1
Красиви и лесни за поддръжка. Единствената забележка е, че са малко тежки, но предполагам това няма как да се избегне.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от използването на стози продукт,тъй като се налага да си нося шише с минерална вода и винаги ме е пртеснявала пластмасовата бутилка,в която съхранявах водата досега.при наличието на стъклената бутилка, проблема беше преодолян

★★★★☆
4 5 1
Здравейте! Нямаше никакъв проблем с доставката. Пратката дойде бързо и без проблеми. Бутилките са хубави,удобни и се затварят добре. Единственият им недостатък е,че имат специфична и неприятна миризма. Надявам се да изчезне след като ги измих и оставих отворени.

★★★★☆
4 5 1
Бутилката в общи линии отговори на очакванията ми. Това, което не ми допада е неприятния мирис на силиконовия протектор, който усещам, когато отпивам от бутилката. Също така свалянето на силиконовия протектор, за да измия бутилката в съдомиялна, се оказа огромно предизвикателство.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са страхотни! Отдавна търсех качествена и безопасна стъклена бутилка за вода, което да е удобна за ученическата раница. С удоволствие Ви препоръчах на моите близки.

★★★★☆
4 5 1
Лесен за поддръжка, запазва уникалния вкус на водата. Единствено отворът е прекалено широк и води до неудобство при директно пиене от шишето.

★★★★★
5 5 1
Харесвам бутилките. Отлично качество. Никакви проблеми с доставката.

★★★★★
5 5 1
Бутилката за вода много ми харесва. Купих я за дъщеря ми. Удобна е, пасва идеално за ученическа раница. Хигиенична и с прекрасен дизайн. Перфектен заместител на пластмасовите бутилки за вода. Бърза и перфектна доставка!

★★★★★
5 5 1
Бутилките са практични и удобни. Доставката бърза. Внимавайте само с цветовете син и сив. Изпратихте ми синя вместо сива бутилка. Благодаря за възможността да я смените за Ваша сметка!

★★★★★
5 5 1
Изключително практични и удобни. С приятен дизайн и отлично качество. И най-важното - помогнаха да спестим няколко десетки пластмасови бутилки вреден отпадък за планетата.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен! Бутилката е много добра!

★★★★★
5 5 1
Експресна доставка. Продуктът е много добър, удобен за употреба. Препоръчвам го.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са много хубави и удобни, харесват ми.

★★★★☆
4 5 1
Закупих 2 бр. шишета с голямо желание. Когато ги извадихме от кутиите ни лъхна силна и мното остра миризма - на обвивката. След проветраване и измиване се измирисаха. Сега ги ползваме и сме доволни. Помислете над този недостатък, защото за малко да ги върна заради това.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са страхотни!Децата много ги харесват!Благодарим ви☺!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от бутилките. Изглеждат прекрасно и определено не съжалявам, че си ги поръчах. Ползваме ги с удоволствие, и аз, и дъщеря ми, даже ги препоръчвам горещо на приятели.

★★★★★
5 5 1
Леко и красиво шише с широко гърло. Харесва ми и ще го ползвам с удоволствие!

★★★★★
5 5 1
Много практична и удобна за носене.

★★★★★
5 5 1
Отговарят напьлно на описанието.Много практични и удобни.

★★★★★
5 5 1
Прекрасен продукт! Използвам ги за децата, ползват ги на училище.

★★★★★
5 5 1
Много стилни, удобни,леки и качествени.

★★★★★
5 5 1
Много е хубаво шишето, бърза и безпроблемна доставка

★★★★★
5 5 1
Бутилките оправдаха очакванията ми за сега, тъй като ги имаме от няколко дни. Децата много ги харесаха и са перфектни за училище като големина и вместимост на течност.

★★★★★
5 5 1
Купила съм го за подарък, и мисля ,че са доволни ! Да ,беше доставена без никакви повреди.

★★★★★
5 5 1
Много хубав продукт. Удобно и леко шише. С добро покритие. Доставката беше бърза и без проблем. Мисля да поръчам пак.

★★★★★
5 5 1
Много хубав продукт. Удобно и леко шише. С добро покритие. Доставката беше бърза и без проблем. Мисля да поръчам пак.

★★★★★
5 5 1
Стилна, с хубав дизайн и цветове.

★★★★★
5 5 1
Много е хубаво шишето, бърза и безпроблемна доставка

★★★★★
5 5 1
Много е хубаво шишето, бърза и безпроблемна доставка

★★★★★
5 5 1
Хубава бутилка,лека,удобна,с добро гумено покритие!

★★★★★
5 5 1
Пие се много приятно от широкото гърло. Много са красиви, удобни са. Могат да издържат горещи или ледени течности .

★★★★★
5 5 1
Поръчах 2 бутилки като коледен подарък за децата ми, момче и момиче съответно на 13 и 10 г. И двамата се впечатлиха от дизайна и удобството, ползват ги редовно от първия ден! Надявам се да бъдат достатъчно издръжливи:-)

★★★★☆
4 5 1
Красиви и удобни. Надявам се да бъдат издражливи

★★★★★
5 5 1
 Удобни за носене в чанта/ученическа раница, добра защита срещу счупване при изпускане - чрез силиконовата обвивка, и освен това, красиви 🙂

★★★★★
5 5 1
Страхотни са, но малко тежки.

★★★★★
5 5 1
Страхотни! Все още не сме ги използвали, но много ни харесват! С тях ще сложим край на пластмасовите бутилки за у-ще. Благодаря!

★★★★☆
4 5 1
Доволни сме, единствено се затрудняваме при всяко миене със сваляне и поставяне на протектора.

★★★★★
5 5 1
Превъзходни са!Много удобни за пиене и с много красив дизайн!Веднага си поръчах два броя!

★★★★★
5 5 1
Бутилките са страхотни, много свежи цветове. Отдавна търся подходящи бутилки, които децата да носят с тях на училище, които да не са пластмаса или метал. Много ми харесва, че задържат температурата на съдържанието.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са каквито ги очаквах.Харесвам ги.Поздрави и весели празници.

★★★★★
5 5 1
Отлично качество. Доволен съм от направената покупка .

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни от покупката. Поръчах 2 броя. Бутилките са надеждни, практични и най-вече, здравословни.

★★★★★
5 5 1
Бутилките ка страхотни. Препоръчах ги мои приятели, защото продукта отговаря 100% на описанието в сайта.

★★★★★
5 5 1
Много ми харесва. Препоръчвам я на приятели!

★★★★★
5 5 1
Здравейте с удоволствие ще кажа, че вашите шишета са старахотни чух за тях от една приятелка и веднага поръчах и аз препоръчах ги на друга и и поръчах и на нея. Много съм доволна и ги препоръчвам горещо на всички познати и приятели.

★★★★★
5 5 1
Изключитено съм доволна, бутилката е много удобна за пиене, а и за носене.

★★★★☆
4 5 1
Прекрасни шишета лесни за потдръжка децата много им се радват и с удоволствие си ги ползвате.

★★★★★
5 5 1
До този момент всички продукти са прекрасни!

★★★★☆
4 5 1
Бутилките са страхотни, стилни, удобни лесни за подръжка. Но са крехки, половинката вече счупи една. 🙂

★★★★★
5 5 1
Удобна бутилка, красив зелен цвят!

★★★★★
5 5 1
Удобна лека, красива бутилка. Ползвам я с удоволствие.

★★★★★
5 5 1
Поръчахме 2 бутилки и сме много доволни. Отговарят на описанието от вашия сайт като качество, функционалност и здравина. Ученичката ни ползва едното шише и е доволна, защото е здраво и много хигиенично! Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Най-удобната и функционална бутилка за вода, която съм ползвала. Препоръчвам я.

★★★★★
5 5 1
Страшно удобни! Лесно се прелива течност, тъй като гърлото е достатъчно широко. Външният им вид е изпипан максимално. Децата ми не се разделят с тях. 🙂

★★★★★
5 5 1
Перфектна покупка,край на пластмасовите бутилки ,от които пие детето ми.

★★★★★
5 5 1
Доставката беше бърза и безпроблемна, а бутилката е много красива. Взех я за подарък, приятелите ми са много доволни, и казват, че водата си запазва вкуса. Много е вероятно да взема в скоро време и за себе си такава бутилчица.

★★★★★
5 5 1
Много е хубава бутилката! Много е красива и здравословна С голямо удоволствие си я нося на спорт и разходка.

★★★★★
5 5 1
Изключително практична и елегантна бутилка! Тя е поредният продукт на компанията, който ме удовлетворява напълно!

★★★★★
5 5 1
Водата в бутилката е като жива и е много приятно да се пие от шишето.

★★★★★
5 5 1
Много ни хареса!Най-доброто , което сме купували и дори за дете не е проблем да я ползва безопасно.

★★★★☆
4 5 1
Доволна съм от покупката. Продукта отговаря на описанието в сайта. Би било добре да са по леки бутилките.

★★★★★
5 5 1
Бутилката е много практична! Доверих се на описанието и поръчах 5, по една за всеки. Всичко е вярно! Заслужава си!

★★★★★
5 5 1
Чудесен продукт, единствената стъклена бутилка подходяща и за деца! Синът ми е 2ри клас и си я ползва с удоволствие, а аз съм спокоен, че няма да я счупи и да се пореже, освен че е и много по-безопасно за неговото здраве да пие вода от стъклен съд! Благодаря ви!

★★★★★
5 5 1
Бутилките са страхотни, даже надминаха очакванията ми. 🙂

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт! Ще поръчам още едно!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Отговори на очакванията ми. Ще поръчам още едно, защото детето го счупи и за моя радост силикона на шишето я предпази да не се нарани.

★★★★★
5 5 1
Отговаря напълно на описанието.

★★★★★
5 5 1
Удобна, ергономична,лесно се почиства.

★★★★★
5 5 1
Супер са бутилките. Взех за цялото семейство.

★★★★★
5 5 1
Коректни и без проблеми при доставката.А бутилките са много удобни и цветовете са невероятни.Децата ми са очаровани. Ще ги препоръчвам с удоволствие

★★★★★
5 5 1
Здравейте, Бутилките са ОК, защото са от стъкло. Много са красиви и удобни за ползване. Леки са и са предпазени от счупване. Все пак бутилка е - нямам какво повече да напиша 🙂

★★★★★
5 5 1
Стъклената бутилка е много функционална и удобна, ако трябва да нося вода за пиене, когато съм навън.

★★★★★
5 5 1
ПОЛУЧИХ БУТИЛКИТЕ БЕЗ НИКАКВА ПОВРЕДА.БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИЯТ ПРОДУКТ❤УСМИХНАТ ДЕН☺

★★★★★
5 5 1
Здравейте, засега сме доволни. Най-вече защото е стъкло и има предпазен калъф.

★★★★★
5 5 1
Стъклените бутилки ХИГЕА УОТЪР са със семпъл и характерен дизайн,практични и удобни за ползване при всякакви ситуации

★★★★★
5 5 1
Бутилките са чудесни - красиви, удобни, лесни за използване от деца и щадящи природата. Купих две бутилки за двете ми деца и те много ги харесаха. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Фирмата е много коректна. Доволна съм от бутилките.

★★★★★
5 5 1
Много удобна бутилка! Купих а за моята първокласничка и е много доволна! Водата не променя вкуса си! Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт! Препоръчвам го.

★★★★★
5 5 1
Бутилките имат хубав дизайн, лесно се отварят и затварят, не променят вкуса на водата. Закупих 2 бр., като едната беше за подарък на ученичка и много й хареса, другата е за моето дете, което е в пъри клас и й е малко тежка. Аз лично съм доволна от продукта и от бързата доставка.

★★★★★
5 5 1
Отговаря изцяло на рекламата на продукта 🙂 1.Водата запазва вкусовите си качества. 2.Много е удобна гумираната обвивка, предпазва от лесно изпускане и събаряне. 3.Допуска наливане на гореща вода, което за мен беше важно. 4. Не замърсяваме природата с пластмаса. Харесвам и другите ви продукти, но са ми много скъпи. Съжалявам, че научих за тях след като се пенсионирах. Желая ви успех и благодаря .

★★★★★
5 5 1
Бутилките са леки и удобни, в много свежи цветове. Доставката беше много бърза.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са много приятни за използване. Затварят се лесно, но плътно. Имат много красив дизайн. Станаха много любими на цялото семейство. Доставката беше бърза и точна. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Бутилката е с невероятно красив дизайн и отговаря напълно на моите изисквания за качество.

★★★★★
5 5 1
Много ми хареса, ще купя и за децата подарък за коледа

★★★★★
5 5 1
Бутилката е много удобна и практична.Има уникален дизайн,препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са много приятни за използване. Затварят се лесно, но плътно. Имат много красив дизайн. Станаха много любими на цялото семейство. Доставката беше бърза о точна. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Току що ми дойде шишето, много е добро. Удобно е.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от бутилките- поръчах две за двете ми деца. Сравнително леки и удабни за хващане, лесно се отварят и запазват вкуса на водата.

★★★★★
5 5 1
Закупих две бутилки и за двамата си ученици .Единият ми син е много капризен, но когато ги занесох в къщи много ги хареса. Те наистина са страхотни и много удобни. Нарочно оставихме водата за няколко дена в тях за да видим дали ще промени вкуса, но тя беше същата. Дори ги препоръчах и на моите колежки. Когато са за подмяна бих си купила отново.

★★★★★
5 5 1
Прекрасна бутилка, бърза доставка, изключително и професионално обслужване! Поздравления!

★★★★☆
4 5 1
Бутилката е лека, добре защитена, удобна за носене и красива

★★★★★
5 5 1
Удобна и за почивка, и за училище. Не е прекалено тежка, здрава е, лесна за почистване. Високо качество!

★★★☆☆
3 5 1
Бутилките са това, което очаквах: стъклени, лесно се поддържат, много красиви и удобни. Единственото ми разочарование е, че когато седят затворени има неприятна миризма, най - вероятно от силикон на капачката.

★★★★★
5 5 1
Хареса ми дизайнът на бутилката, лесната поддръжка, водата не се променя на вкус. Бих препоръчала бутилката за вода и на приятели.

★★★★★
5 5 1
Бутилките са много хубави. Надминаха моите очаквания относно теглото. Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Бутилките са страхотни-удобни,леки ,красиви и безвредни!

★★★★★
5 5 1
Бутилките за вода са страхотни ,сравнително леки за стъклени и много красиви като дизайн.

★★★★★
5 5 1
Практична бутилка с хубав дизайн. Много сме доволни.

★★★★★
5 5 1
Засега отлично! Мисля, че функционалността на бутилката ще се повиши , ако се намали теглото и. Така и контингентът на потребителите ще се увеличи, тъй като 900 грама са твърде много , за да се носят от деца, а Те би трябвало да бъдат основния потребител.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Един по-здравословен начин за моето дете да пие вода от тази бутилка.

★★★★★
5 5 1
Много добър продукт! Много са удобни и функционални и отговарят напълно на рекламата. И устието им така е направено, че е лвсно и приятно за пиене.

★★★★★
5 5 1
Страхотни! Поръчах 2 броя за двете си деца. Идеални за училище и всекидневието. Доволна съм от направената покупка.

★★★★★
5 5 1
Многофункционална, удобна, с приятен цвят и форма.

★★★☆☆
3 5 1
Макар и хубави като дизайн и общи качества, бутилките са доста тежки, което ги прави не съвсем удобни за носене в свободно време или от деца.

★★★★★
5 5 1
Впечатлена съм. Ползвала съм подобни бутилки, но често ги изпусках защото нямаха силиконов калъф. Сега с Hygea нещата стоят другояче.

★★★★★
5 5 1
Първо ние възприемаме нещата с очите си. Така беше и с Вашата стъклена бутилка Hygea water. След което усетих и приятния допир до стъкления отвор на бутилката и първата глътка с вода беше удоволствие. Много важна е и предпазната силиконова обвивка от вън, която пази бутилката от счупване. Много съм доволна от тази си покупка! Благодаря на разпространителите!

★★★★★
5 5 1
Получих трите бутилки, които бях поръчала - на живо те са още по- симпатични! Децата веднага ги пуснаха в употреба, пълним ги с вода от каната и тя се запазва свежа и вкусна! Радвам се, да забележа, че децата ги възприемат като аксесоар към себе си и с радост ги носят навсякъде. Благодаря Ви, за хубавите продукти

★★★★★
5 5 1
Много удобно шише.И водата няма лош вкус

★★★★★
5 5 1
Харесва ми новата бутилка - сравнително лека, красива, здрава и най-важното стъклена. Много е удобна и за в къщи, и за използване навън! Отдавна си търсех такава.

★★★★★
5 5 1
Напълно оправда очакванията ми!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволен от бутилката. Олекотено и много здраво съкло !

★★★★★
5 5 1
Страхотна бутилка, оправда очакванията ми!

★★★★★
5 5 1
Много добра изработка на продукта

★★★★★
5 5 1
Бутилките са прекрасни. Най-важното е, че вкусът на водата остава такъв, какъвто е. Това за мен означава, че наистина са безвредни. Впрочем, бях сигурна, че параметрите, които посочвате са верни, така че, както виждате от поръчката, взех освен за нас, и две бутилки за внуците. Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от бутилката за вода.

★★★★★
5 5 1
Много удобна и практична бутилка.

★★★★★
5 5 1
Много удобна и практична.Вкусът на водата е наистина различен от пластмасите. Дори и след по - дълъг престой на вода в нея, вкусът е приятен. Ще я препоръчам на приятели.

★★★★★
5 5 1
Продуктът беше доставен в идеално състояние. Самата бутилка е по-лека от обикновените стъклени бутилки. Покритието допринася за избягване на плъзгането и е много удобно.

★★★★★
5 5 1
Страхотна е!!! Красива, здрава, направена перфекно!!

★★★★★
5 5 1
Много практична

★★★★★
5 5 1
Красиви и удобни. Препоръчвам!

★★★★★
5 5 1
Страхотни са. Поръчах си зеления цвят и съм силно впечатлена. Много ми харесва бутилката. Имаше лек мирис от силикона при първото отваряне, което предполагам е нормално, но след като я изплакнах с вода и сапун всичко изчезна. Сега е навсякъде с мен. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от покупката и препоръчвам тази бутилка на всички с две ръце. Много лека, много здрава, стилна, удобна дръжка. Нося я с мен почти навсякъде и се усещам, че пия повече вода от преди.

★★★★★
5 5 1
От кога търся стъклена хубава бутилка, ако знаете. Радвам се, че попаднах от една реклама на тази. Изключително съм доволна. Разликата във вкуса е огромна спрямо пластмасовите, да не говорим колко по-безопасно и безвредно е.

★★★★★
5 5 1
Поръчах на децата ми, които са ученици в 5-ти и 8-ми клас по една зелена и една синя бутилка и те са на седмото небе от кеф. Носят ги навсякъде с тях и дори пият вода вече с удоволствие, което преди беше много трудно да ги накарам. Нямат търпение да почне училище да се изфукат на всички. Наистина бутилките са много качествена изработка и си заслужават парите. Поздравления.

★★★★★
5 5 1
Обожавам тази стъклена бутилка, много е красива. Нося я с мен навсякъде и мога да кажа, че пия много повече вода от преди. Разликата между пластмасовите бутилки и тази е огромна. Вкуса е абсолютно непроменен и много ми харесва. Вчера дори я изпуснах без да искам на ламината и нищо и няма.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА СТЪКЛЕНАТА БУТИЛКА HYGEA WATER

Ако сте закупили нашата стъклена бутилка,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за нея.

Име:
Email:
Оценете продукта:
Вашето мнение за продукта:
Съгласен съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни