КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ
ЗА ПРОДУКТИТЕ НА HYGEA WATER И HYGEA AIR

HYGEA WATER SYSTEM

Вижте мнението на някои наши клиенти за Hygea Water System:

hws Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 46 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от системата. Водата е изключително чиста, много по-мека, без мирис на хлор и каквито и да е химикали, и най-важното много по-здравословна. Не съм чувала за друга система, която не само да пречиства водата, но и да я обогатява с полезни минерали.Уникална е!

★★★★★
5 5 1
Пъвоначално ми се видя голяма сумата 397лв., а тя беше с промоция и спестявах 100 лв. предварително. Ние сме двама възрасни хора и ни е невъзможно да си носим минерална вода от магазина. Като си направихме сметката по колко лева ще даваме, освен това не е здравословно да се пие само такава вода, а е за препоръчване чешмяната. Нашата вода до 8 етаж е понякога ръждива от тръбите, а има и тлака. Виждам колко често потъмняват стените на бутилката, в която си сипваме и държим вода в стаята за пиене. След всички тези разсъждения, дойдох до извода, че трябва да купя системата след като е писано, че са правени много тестове за качествата й! Без да мисля повече реших, че по-ценно е здравето ни. Имах малко спестени пари и си я купих. Когато я разопаковах се уплаших дали ще мога да я сглобя, толкова много части, но като почнах по картинката и напътствията, сама я сглобих, защото съпруга ми е незрящ и не можеше да ми помага. Накрая бях горда, че можах да се справя с това предизвикателство! Сега се шегувам, като казвам на дядото ми, че отивам за вода на извора! А тя си е направо изворна вода, преминаваща през два филтъра и толкова много редове камъчета във филтрите, ами нали така се пречества и изворната вода! Доволна съм че си я купих и дано да сме живи и здрави да я ползваме по-дълго! Само едно пропуснах да питам, ние със съпруга ми отиваме до неговото родно място и после до моето и се събират 4-5 месеца да ни няма, как трябва да я оставим като тръгваме, за да не се повреди, тъй като разбрахме, че може да се съхранява вода до 14 дни. Моля да ми отговорите, за да не съжалявам после.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди месец. Аз по принцип не обичах да пия вода, най-вече я взех заради семейството си, защото искам да науча децата да пият вода, тъй като е наистина полезно и необходимо. Привлече ме и дизайна - много атрактивен, отива ми на интериора, и си мислех, че с това кранче на децата ще им е интересно да си наливат сами и така ще пият повече вода. Така и стана - наливат си, а аз докато им давах пример как да си наливат и как да пият повече вода, аз самата започнах да пия много вода. Тя наистина е много приятна на вкус и вече пия над литър вода на ден. Освен това, може и да си въобразявам, но се чувствам по-жизнена и енергична, хроничната ми умора и главоболието ми изчезнаха. Много съм доволна.

★★★★★
5 5 1
Здравейте!!! Закупих тази система преди няк.седм.На вкус водата е наистина много приятна.А в качеството на нейния състав се убедих като занесох необходимото количество за изследване в РЗИ/ бивше ХЕИ/. Няма да изпадам в излишна конкретика, а само да кажа, че инвестицията си струва и то много.

★★★★★
5 5 1
Продукта е уникален! Мечтата на всеки човек заинтересован за здравето,за своето и на близките си. Моля да помислите дали е възможно да го предлагате на по - поносима цена. Става въпрос за хората в пенсионна възраст!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си системата преди половин година.Понеже у дома всички сме фитнес маниаци и пием много вода,решихме да си направим този подарък и да пием по-добра вода.Много съм доволен от избора на тази система за пречистване на вода и горещо я препоръчвам на всеки приятел който ми дойде на гости. НАЗДРАВЕ !!!

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Моето семейство ползва системата от близо две години. Изключително сме доволни! Страхотен вкус на водата, излиза доста икономично с течение на времето, и най- важното- не се разболяваме!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна!!!Във водата няма никакви бактерии!! Благодаря на производителите, че са я създали!!!Освен че водата е чиста,тя е и много добра за пиене!!!

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от покупката. Водата е с безупречни вкусови качества, надявам се и с позитивно въздействие върху здравето. Горещо препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Тази вода е уникално вкусна и мека. Да, правилно вкусна. Пиеш и не можеш да й се наситиш. Няма как да се опише, трябва да се опита. Наистина съм много доволна от системата.

★★★★★
5 5 1
Това е най-хубавото нещо, което човек може и трябва да направи за своето здраве и за здравето на близките си, а именно да пиете най-чистата вода в природата, но налята от чешмата в дома ви и пречистена и обогатена благодарение на HYGEA WATER SYSTEM!

★★★★★
5 5 1
Приятна и хубава за пиене

★★★★★
5 5 1
Здравейте, трябва да ви кажа че бях много скептична за вашата филтърна система. Бях ползвала една филтрираща кана и водата нямаше почти никаква разлика с чешмяната. Но приятелят ми я поръча и ми я сглоби, тъй като тяхното семейство използват такава от няколко месеца. От 3 седмици пия само водата от Хигея системата и си пълня за работа на колежките даже. Ами какво да ви кажа…..СТРАХОТНА, ВКУСНА, МЕКА. Сега агитираме шефа да ни купи и за офиса.

★★★★★
5 5 1
Напълно случайно, приятеля ми попадна на сайта, преди няколко месеца. Информацията поместена на сайта силно го заинтригува и пожела да я закупим. Факт е, че повечето българи ги е страх да закупят продукт, който не може първо да се види, пробва, докосне и тн. Това несъмнено е най-хубавата ни поръчка онлайн. Изключително точни и мили служители, всичко е подробно и точно поднесено. Колкото до системата, тя се сглобява много лесно и намери перфектно място в дома ни. Стои много красиво като част от бара ни. Нашите познати не ни вярват и смятат, че сме пристрастни, но това е най-хубавата и чиста вода, която сме пили някога! Дори е по-добра от високопланинските извори. Тези, които имаха шанса, да я пробват, останаха повече от впечатление. Сигурна съм, че ще си закупят и те такива системи. Никога през живота ми не съм пила, толкова много вода. Спрях всички други течности, като сокове, газирани напитки, остана само кафето, а дори и то има по-различен вкус с вода от системата 🙂

★★★★★
5 5 1
Системата за филтрирана вода е меко казано чудесна! За всички, които още не са направили своя избор я препоръчвам - изгодна, здравословна, красива и функционална. Пълниш резервоарчето и забравяш, а после се наслаждаваш на пивка и мека вода! Скоро ще поръчам и каната за филтриране за дома на майка ми. Поздрави!

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване е невероятна. Водата придобива много мек вкус, мирисът на хлор изчезва и е много приятна за пиене. Препоръчвам системата на всеки, който иска да инвестира в здравето си.

★★★★★
5 5 1
Бих сравнил водата,която е преминала през системата единствено с тази от високопланински извор. Единствения "недостатък" на системата е ,че води до "пристрастяване" Обмислям покупката и на кана, за да пием от любимата вода и на вилата. Препоръчвам системата на всички !!!

★★★★★
5 5 1
Ползвам Hygea от началото на месеца. Прави ми впечатление на качествената изработка на системата.При наличието на толкова калпави продукти на пазара, този се отличава. Водата ни харесва особенно на съпругата ми заради която основно закупихме системата.Имаме и домашен любимец (декоративно зайче) , почнахме да му сипваме от тази вода, явно много му харесва пие с удоволствие с чешмяната не беше така.Знаете че животните са голям критерий за вода и храна и подбират какво да пият и хапват.Керамичния филтър вече е жълт, клонящ към светло кафяво. Доволен съм от направената покупка. А и не на последно място благодаря на екипа Ви за много доброто отношение. Поздрави и успех!

★★★★★
5 5 1
Преди малко по-малко от 2 месеца си закупих системата Hygea water. Конкретната причина за това бе, че моят дерматолог ми беше препоръчал да си мия лицето с минерална вода. Не издържах с минералната вода физически и финансово. Чудесно и елегантно решение намерих с Hygea water system.Лицето ми стана много хубаво. За пиене естествено също е много вкусна и полезна водата от системата. Особено поради наличието на зеолитни камъни в системата, които спомагат за пречистването на организма. Много съм заинтересована Hygea water system да има успех и популярност сред потребителите. Искам винаги да мога да си я ползвам и да намирам резервни филтри и други резервни части за нея.Успех на представителството на този чудесен и перфектен продукт в България!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата преди около 2 седмици и искам да споделя с вас, че съм изключително доволна. Водата е наистина страхотна, много мека и без никакъв мирис и вкус на хлор. Бях леко скептична като я поръчвах и все си мислех, че може би ще се възползвам да ви я върна до 14я ден, но сега не мога да си помисля да се разделя с нея. Такова голямо облекчение е за мен да не трябва постоянно да мисля, дали имаме минерална вода и кой ще ходи до магазина да я купува, че не мога да ви опиша. Имам 2 деца и ние пием доста вода на ден, така че и разходите ни паднаха драстично. Поздравления на производителя и на фирмата, която внесе този прекрасен продукт в България.

★★★★★
5 5 1
Ползвам уреда от около месец и съм страшно доволен. Водата е супер мека, почти не остава никакъв варовик, много по-вкусна е и няма никакъв мирис. Имам и кана Брита, но след като си взехме този уред, каната събира прах някъде. За сравнение не може и да става дума. Имам дигитален pH и ORP метър и наистина водата след системата е с pH 8.5 и ORP -250 mV, докато чешмяната ни е с pH 7.2 и ORP +370. Горещо препоръчвам този уред на всички. Поздрави на целия ви екип.

★★★★★
5 5 1
Всичко описано от производителя е Вярно!Благодаря!!

★★★★★
5 5 1
Имам я, ползвам я Невероятна е! Корейците са се постарали.

★★★★★
5 5 1
Благодарим Ви за уреда, пречистващ и подобряващ вкуса на водата. От него пием и готвим. Много сме доволни!

★★★★★
5 5 1
Да ви кажа честно, като сглобих машината и я напълних с вода не бях прочела, че не трябва да се пие от първата вода и пих. Бях бясна, тъй като имаше някакъв леко странен вкус и мислех да ви я връщам. После мъжа ми прочете, че през филтъра трябва де се изтекат поне 3-4 пълни зареждания с вода, без тази вода да се пие и тогава напълно изчезва страничния вкус. Сега не мога да и се наситя. Постоянно ходя и си пълня чаша с вода 🙂

★★★★★
5 5 1
Закупих си филтриращата система за вода и съм много доволна от покупката! Сглобяването става лесно и бързо. От днес я препоръчвам на всичките си приятелки! Радвам се много, че я има в дома ми!

★★★★★
5 5 1
Невероятна система.Направих си труда да занеса вода преминала през нея на лабораторен анализ.Показателите,според които се изследва качеството на питейната вода бяха в пъти по-добри от тези на входа на системата.Не се колебайте,заслужава си всяка стотинка.Отлична инвестиция в здравето на всяко семейство.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, купих си системата за филтриране преди 2 месеца, предимно заради внучетата ми. Сега от тази вода пием цялото семейство, дори готвя от нея и съм много доволна. Много е мека на вкус и няма мирис на хлор. Един път или два пъти вече я почиствах с ябълков оцет както е описано в инструкциите и това става също много лесно. Изключително съм доволна, даже мисля да поръчам още една за подарък на дъщеря ми и нейното семейство в Габрово. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни! Не се колебайте!

★★★★★
5 5 1
Очарована сам. Водата е причистене и действа здравословно на организма.Препоръчвам го на всеки. Спестявам време и пари и носенето на не полезните пластмасови туби и несигурния произход на водата .

★★★★★
5 5 1
Здравейте. Закупих си системата за филтрация на вода преди един месец. Наистина съм много доволна и от качеството и изработката на самата система и от водата, която се филтрира и обогатява от нея. Честно казано отдавна разглеждам английски и френски сайтове за подобни системи и ми се искаше да си купя, но не съм запозната как се пазари от чужбина.Още като видях вашия сайт и прочетох за системата, веднага си я закупих. Водата е изключително приятна на вкус и най-важното, поне за мен, всички филтрации и подобрения на водата (водород, минерали, алкализация) стават чрез естествени елементи и реакциите между тях.

★★★★★
5 5 1
Преди две седмици си закупих Higea water sistem, но вече съм истински благодарен за възможността да пия вода от нея.Чудесна вода!!! Вярвам, че скоро ще имам и здравословен ефект. За това ще е необходимо малко време, но това е бъдещето за всеки ,който иска да е здрав и в добро настроение.Чрез мен мои колеги разбраха за тази филтърна система и също си я купиха. Сега и те изразяват възхищението си от водата, която пият вече. Благодаря на всички, които са сътворили, произвели и дистрибутирали тази система в България!

★★★★★
5 5 1
Закупихме през декември 2017 г. система HYGEA WATER SYSTEM за офиса. Водатата е изключително чиста, мека, без мирис на хлор. С удоволствие се ползва от екипа непрекъснато. Препоръчвам я на всеки, който мисли за здравето си и иска да води здравословен начин на живот.

★★★☆☆
3 5 1
Срокът на експлоатация на консумативите не отговаря на описания срок. Така например след 5 м. експлоатация водата от резервоара за вода започна да тече много бавно. За 4-5 л. вода бяха нужни повече от 24 часа. Направих предписаното почистване на керамичния филтър с оцет, но ефектът беше краткосрочен. /Отговор от hygeawatersystem: Здравейте, срокът за подмяна, особено на керамичния филтър, много зависи от качеството на водата. Ако имате много замърсявания във водата или стари тръби е нормално този филтър да се цапа много повече и оттам да се налага много по-честото му почистване. Ако бяхте ни се обадили можеше да ви кажем как да го почистите, така че да стане почти като нов, но уви... не сте го направили. Малко водна шкурка и новият ни гел за почистване правят чудеса. /

★★★★☆
4 5 1
Здравейте, Повече от месец ползвам системата. Наистина, всичко е така както се рекламира с изключение на първия, финия керамичен филтър. При нас в кв Левски в София не винаги водата в чешмите е бистра и прозрачна. Още първите дни филтърът започна да променя цвета си. За няколко дни стана кафяв. След изчитане на инструкциите за почистване, опитах процедурата с оригинален домашен оцет. Имаше ефект за няколко дни, но даже и при наливане на вода с филтърна кана, филтърът отново се запуши и сега за филтриране на 2-3 литра вода са необходими 2-3 часа повече време от първоначалното. Сега ще опитам още едно промиване, но с купен ябълков оцет. Дано е по-сполучливо.

★★★★★
5 5 1
Ползваме системата от 20.01.2017. Много сме доволни цялото семейство! Водата има много приятен вкус, който не може да се постигне със стандартните кани с филтри, които са на пазара. Препоръчваме я на всички!

★★★★★
5 5 1
Много се радвам , че закупих системата за пречистване на вода от Вас. По препоръка на лекар възнамерявах да търся система за пречистване на водата и затова въпросът "Каква вода пиете?" ме заинтересува и разгледах всички материали, които имаше в сайта Ви. Бях заинтересувана, прочетох мненията на доволни клиенти и позвъних на телефона. Вашата служителка беше много любезна, от нея получих полезна допълнителна информация и реших, че си струва да направя тази покупка. И не съжалявам, напротив, много се радвам, че го направих. Сглобих сама системата, което ми достави огромно удоволствие и удовлетворение, т.к. обикновено с техническите въпроси у нас се справя съпругът ми. С нетърпение изчаках да настъпи момента да опитам водата. Сравнявах я с обикновената чешмяна вода и с минерална вода от бутилка. Никакво сравнение не можа и да става - водата от системата е много пивка, мека, лека, иска ти се да пиеш все повече. Освен всичко друго носи и много ползи. Прекрасно е, че я предлагате и бъдете сигурни, че споделям на близки и познати колко много съм доволна от системата. Радвам се, че Ви има на пазара и Ви пожелавам все повече популярност, големи обороти и милиони доволни клиенти!

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт- доволен съм от покупката !

★★★★★
5 5 1
Използваме уреда от една седмица. Водата е с приятен вкус и това ни устройва, защото не купуваме бутилирана вода , освен това не се налага да наливаме от извори.

★★★★★
5 5 1
С жена ми имаме клуб по здравословно хранене. Всички, които идват там, пият много вода. И тъй като сме доста "посветени" в областта на здравословното хранене и активен начин на живот, всечки пием тази вода без никакви притеснения и с огромно удоволствие. И така е откакто ползваме тази система - вече близо година. Отдавна не купуваме вода в бутилки. Системата се изплати много бързо, балансът е положителен. Всички сме изключително доволни! Мислим да купим и кана на Hygea за вкъщи. Всеки, който иска да пробва вода от Hygea Water System "на живо" е добре дошъл - клубът ни е близо до Руски паметник, ул. Бузлуджа 4.

★★★★★
5 5 1
Бях резервирана към HYGEA WATER SYSTEM, но мъжът ми я купи. Вече не използвам друга вода за пиене. Благодаря, че ви има.

★★★★★
5 5 1
Точно преди 1 месец получих моята HYGEA WATER SYSTEM, нямах търпение да я получа, сглобя и опитам водата. Вкъщи всички бяха много скептично настроени. В момента всички пием от тази вода и нашата HYGEA се задъхва с количествата вода, които трябва да ни осигурява всеки ден. Водата е уникална. Често се шегуваме, че трябва да си закупим още един уред.

★★★★★
5 5 1
Системата за пречистване на вода на Хигия се използва от децата ми, които живеят във Великобритания. Доволни са. Водата има друг вкус, казаха. Сега обмислят възможността да закупят Спа душа на Хигия.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, ползвам системата повече от 2 седмици! Изключително съм доволна. Имах сериозни стомашно-чревни проблеми. С радост мога да споделя, че имам сериозно подобрение. Изчезна подуването, неразположението и дискомфорта! Горещо препоръчвам покупка и ползване на системата! Вкусът на водата е мек и сладък.

★★★★★
5 5 1
Много качествен продукт. Аз го закупих за коледен подарък. Децата ми са очаровани от него. Препоръчаха ми непременно да си купя и аз. Със сигурност ще го направя.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от моята покупка и мога да кажа смело, че съм намерил това, което търсих за моето здраве.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА HYGEA WATER SYSTEM

Ако сте закупили нашата система за филтрация,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за нея.

Име:
Email:
Оценка за продукта:
Вашето мнение за продукта:
HYGEA ENERGY

Вижте мнението на някои наши клиенти за каната Hygea Energy:

hnr Средна оценка: ★★★★★ 5 базирана на 35 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Каната е чудесна . Водата е прекрасна ! Ползвал съм и други подобни кани, но такава мека и сладка вода не съм пил ! Ще поръчам една кана и за децата, които много харесаха водата от Hygea Enegy! Ще поръчам и резервни филтри, струват си парите !

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от закупената кана за вода. Страхотен вкус на водата. Препоръчвам. Непременно ще опитам и филтъра за автомобил.

★★★★★
5 5 1
Подходих скeптично преди покупката на каната, но вече се убедих, че тя е най-добрата, която мога да си купя. Всички вкъщи са очаровани от вкуса на водата, която пием от каната и смело я препоръчвам на всеки, който иска да пие чиста и обогатена вода!Поздрави!

★★★★★
5 5 1
Имаме каната HYGEA ENERGY от 2 седмици и наистина сме много доволни от водата, която пием от нея. Вкусът и няма равен- мек, лек и не ти натежава в корема, както много други. Инвестицията в каната се връща за 1 месец. Сметнете- 1 бутилка от 6л минерална вода , от която и да е марка е на цена 2,0-2,40 лв. В къщи всеки ден купувахме 1 бутилка, което прави за месец 60 - 72 лв. А и да не забравяме, че водата може да е с етикет на някой минерален извор, ама гаранция няма, че не е налята от чешмата!!! Спестяваш пари, време и си осигуряваш най-важното ЗДРАВЕ като алкализираш тялото си с вода с рН 9,0 ! Горещо препоръчвам тази кана за вода, а на хората които направиха достъпна тази полезна вещ- Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Много полезна филтрираща кана. Каната HYGEA прави водата много вкусна, с удоволствие пием от нея. Водата от каната ползваме и за приготвяне на кафе, чай и за готвене. Забелязахме, че в каничката за кафе не се натрупва никакъв варовик по стените, в каната за затопляне на вода също. Настъпи най-после спокойствие при търсене на подходяща вода за пиене. Преди ползвахме изворни води или смяна на различни минерални води...А сега водата е от водопроводната мрежа и вашата кана. Практично, удобно и полезно! Престанахме да разнасяме пластмасовите бутилки с вода. Пожелавам ви този уред да стигне до повече хора.

★★★★★
5 5 1
Не очаквах толкова много да се подобри вкуса на чешмяната вода! Каната която закупих си върши чудесно работата!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от филтриращата кана Hygea energy. Водата става мека и приятна за пиене. Не остава никаква странична миризма, присъща за чешмяната вода. Дори поръчах втора кана и за майка ми. 🙂

★★★★★
5 5 1
Каната е много добра и цялото семейство сме много доволни. Водата става мека, без гадния мирис на хлор, pH при нас е 8.7-8.9 дори. Струва си парите отвсякъде.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, използваме каната Hygea от 25 дни в семейството и сме много доволни от нея. Чувстваме разликата между филтрираната вода и чешмяната. Препорьчах каната и на двамата ми синове и те вече ги получиха и ги ползват.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, от около 2 седмици ползвам каната Hygea. Много е практична, отпадна нуждата от носенето на бутилки с минерална вода 🙂 , водата е вкусна , без мирис на хлор. Откакто взех каната пия вода много по-често.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, живея в Козлодуй и какви ли не кани за филтриране на водата не съм използвала. Тук водата е много твърда и варовита. Първо си купи от вашата кана дъщеря ми, тя живее в Русе. Там водата е също много твърда, а вчера ми я доставихте и моята. Много съм доволна, водата стана мека, вкусна, почти сладни и за първи път пия вода от такава филтрираща кана.

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от каната.Водата е мека,вкусна и приятна за пиене,чистотата й се усеща безспорно и човек пие повече вода,а това е много важно.Отношението и обслужването са невероятни,много съм впечатлена.Благодаря

★★★★★
5 5 1
Здравейте. Голямо чакане беше за тази кана (3 седмици!), даже мислех да се откажа от поръчката, но се радвам, че не го направих. Откакто я получих, не спирам да я ползвам. За пиене, за готвене, за всичко. И винаги имам достатъчно вода, не се взирам постоянно в тубата свършва ли, не свършва ли. А вкуса на водата е много мек и приятен. Вече предпочитам водата пред всички други напитки. Особено като знам, че е и много полезна тази вода от каната - алкална и антиоксидантна, още повече като че ли ми се пие. И се чувствам по-добре. Наистина енергизира.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, преди време си закупих кана за пречистване на водата от друга марка, няма да я споменавам някой да не се обиди и не бях доволен. Рекламата обясняваше как пречиства, премахва вкуса и мириса на хлор и химии ама НЕ. Затова жена ми като купи от вашите кани я скастрих сериозно, ама сега съжалявам. Много съм доволен от каната, водата е вкусна и мека, точно като минералните води от магазина, а и излиза доста по-изгодно от тях. Промоциите за филтрите са изгодни за двама пенсионери. Смятаме да сме ви дългосрочни клиенти. Надявам се да имате някакви отстъпки за такива като нас.

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Ползвам филтриращата кана от около две седмици. Останах приятно изненадан от качеството и вкуса на филтрираната вода. Този продукт наистина е качествен! Смятам, че всяко домакинство трябва да го притежава!

★★★★★
5 5 1
Ползваме каната вече няколко дни. Водата е вкусна и приятна. Даже почнахме да пием повече. Дано само да намалява варовика, защото това беше причината да се спрем на Вашата кана. другите кани са по-евтини, но не влияят на твърдоста на водата а при нас в Пловдив водата е доста твърда (около 12-13) и е вредна за бъбреците. Е разбира се има ги и всички други ползи от 7-те филтриращи слоя. Много сме доволни, край на мъкненето на тежки 11л туби и други шишета. Много съм доволен и от служителката в чата на сайта, даде ми много полезна информация. Благодаря за доброто отношение! Желая Ви много успехи и да продъжавате все така!

★★★★★
5 5 1
Ползвам каната от около 20 дни. Оказа се много успешна покупка. За самата кана – всичко е така, както е описано в сайта. Лесно сглобяване, вкусна вода, без да мирише на белина. Отървах се и от влачене на бутилки с минерална. За минути се филтрира и винаги имам чиста вода, вкусна и абсолютно бистра. Препоръчвам я!

★★★★★
5 5 1
Бях малко скептична, когато дъщерята ми купи тази кана. Аз съм много взискателна и държа на качеството 😉 Учителка съм все пак. Използвам я повече от месец и смело мога да заявя, че прави водата превъзходна - вкусна, мека, сладка. Тествах с дигитален pH метър водата и показа pН 8.9 - БРАВО! За този показател ОРП изчетох доста и признавам си впетатлихте ме! Само дето нямам уред да го меря и него.

★★★★★
5 5 1
Не намирам подходящи похвални думи! Пия, пия и все ми се пие. Превъзходен вкус!..

★★★★★
5 5 1
Много се впечатлих от всичко написано на сайта и реших да си купя от вашата кана. Обикновенно такива малко прехвалени неща са си само за реклама, но признавам си, изненадахте ме приятно. Водата става много мека и вкусна. Един приятел измери ОРП-то / аз нямам такъв уред/ беше - 138, което е много добре! Освен това я тествахме с капки за хлор и не паказа никакво наличие. Определено ще ви препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Филтриращата кана е с изключително качество на филтрализация. Водата е мека, приятна на вкус и без никаква миризма. Всички, които се интересуват за здравето си, знаят че алкалната вода е най-доброто нещо за организма, с тази кана това е факт.

★★★★★
5 5 1
Закупих си вашата кана за алкализиране и филтриране на вода, честно казано с доста резерви. Смятах, че ще е нещо подобно на каните Брита, които съм ползвала. Оказа се че съм грешала. Водата е много по-мека, със страхотен вкус и най-важното ОРП метъра ми показа -180mV, което е страхотно за подобен портативен уред.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, от около 2 години се старя да се храня и живея здравословно. Изчетох много информация за този вид кани и системи и се спрях на вашите. Впечетлена съм от показателите. Браво. За съжаление нямам място за системата Хигея, но Хигея Енерджи е мобилна и я държа на плота в кухнята. А и цената ме удовлетвори. Много добре пречиства водата и всуса е мек и приятен.

★★★★★
5 5 1
Имам вашата система Хигея, а сега за вилата в Каварна си купих и каната Хигея Енерджи. И от двете съм много доволен. Спрях да мъкна 10л ботилки с изворна вода. Жена ми даже се хвали с каната на комшийките 😉 Поздрави

★★★★★
5 5 1
От един месец използвам каната и съм много доволна.Най-добрата ми покупка. Препоръчвам я!

★★★★★
5 5 1
Здравейте!Закупих си каната за вода на Хигеа и съм безкрайно доволна от придобивката!Водата от чешмата вече има съвсем различен вкус,мека,не мирише на хлор и обогатена.Освен това се спасих от непрекъснатото носене на минерална вода ,което не е малко!Харесва ми идеята и за душа и чакам отзиви

★★★★★
5 5 1
Каната е перфектна, водата минала през филтъра става превъзходна. Надминахте очакванията ми за този продукт. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

★★★★★
5 5 1
Купих каната Хигея Енерджи. Впечатлена съм! Край на вмирисаната вода от чешмата. Малко е да кажа, колко съм доволна. Мека, вкусна, без мирис на хлор вода. Благодаря за вашия супер-продукт! Препоръчвам я на всеки.

★★★★★
5 5 1
Ползвам вашата филтърна кана от около 3 седмици и съм меко казано възхитен от водата, която прави. Много мека, супер вкусна, без никакъв мирис на хлор и с pH 8.90 Радвам се, че някой пусна толкова достъпен и качествен продукт и в България. Поздравления!

★★★★★
5 5 1
Купих каната преди една седмица. Направо надмина очакванията ми. Мислех си, че всичко изписано на сайта ви е само реклама и за привличане на клиенти, но ма мен ми трябваше така или иначе нова кана за филтриране и реших да се спра на вашата и да пробвам нещо ново. И много се радвам, че го направих. Водата няма нищо общо с водата, която пиех досега от другата кана. Също не мирише на хлор и на нищо, но е една такава мека, вкусна, много приятна, сякаш не е чешмяна. Доволна съм от покупката си.

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Смело мога да заявя,че вашата филтърна кана е без конкуренция(като качество) на нашия пазар! Благодаря ви!

★★★★★
5 5 1
Подари ми тази кана моят син за Коледа. Получих един ценен подарък, защото я употребяваме непрекъснато и пием винаги чиста и прясна вода, просто вкусът е на свежест, изключително добър продукт!

★★★★★
5 5 1
Страхотна покупка, водата е с прекрасен вкус! По-вкусна е от минералната вода, която ползвахме до сега, а сравнение с другите кани за пречистване с филтър от активен въглен, не може да става и дума! Пожелавам ви успешна година и много продажби на прекрасния Ви продукт!

★★★★★
5 5 1
Относно покупката ми на предлаганата от фирмата Ви филтрираща кана "Hygea Energy" мога да кажа, че продуктът напълно отговаря на посочените в презентацията му функционални характеристики - удобен, практичен, лесен за сглобяване, електронно настройване, разглобяване и почистване. Питейната вода на изхода действително е със значително променени в положителен аспект характеристики - чиста, мека, приятна за пиене вода, която надявам се, според спецификата на съставящите филтъра елементи, да е и по-здравословна.

★★★★★
5 5 1
Закупих си каната миналия месец и сега даже я купих като подарък на сестра ми за рождения и ден. И двете сме много доволни, за мен беше важно РН на водата да е високо, тъй като имам заболяване и се храня с предимно алкална храна. Страхотен продукт.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА КАНАТА HYGEA ENERGY

Ако сте закупили нашата филтрираща кана,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за нея.

Име:
Email:
Оценка за продукта:
Вашето мнение за продукта:
HYGEA AROMA SPA

Вижте мнението на някои наши клиенти за ДУША С ВИТАМИН С – Hygea Aroma Spa:

has Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 35 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Душът е много добър! Качествена изработка, мирише страхотно и най-важното върши точно това, което се рекламира!

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен,много сме доволни! А още повече се радваме,че инвестираме дългосрочно в здравето на нашето семейство!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от душа, чудесен аромат, бързо заздравява рани и влияе положително върху пърхот и пъпки! Благодаря Ви за този продукт!

★★★★★
5 5 1
Душа е супер,струятс се усили яко,аромата е сладост,нямам тътпение да влезна в банятс. Преди се къпах 2—3 ,пъти седмично,сега сутрин и вечер. Уникален е

★★★★★
5 5 1
Купих си вашия душ основно, за да мога да запазвам цвета на косата си по-дълго. Много се харесвам с ярко червената си коса, но само след 1-2 седмици и боята се измиваше от хлорираната вода. Вашата реклама силно ме впечатли и като се замислих имаше логика, знам че от изворна вода боята не пада. Рискувах и го купих, сега не мога да се вредя от двете ми дъщери в банята. Много съм доволна, фризьорката ми силно се впечатли и даже и тя си поръча за салона. Така че, имате една клиентка от мен.

★★★★★
5 5 1
Много мислих преди да си го купя, понеже за мен 100 лева не са малко пари, но вземането на душ стана, както вие казвате, уникално преживяване. Ами то цялата баня мирише превъзходно, а кожата ми след душ е толкова мека. Много съм доволен! Дъщеря ми има рожден ден другия месец и смятам да и купя за подарък. Надявам се за редовни клиенти да правите отстъпки.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, закупих си вашия душ преди около месец и съм меко казано очарована от него. Водата ухае уникално, струята е поне два пъти по мощна от предния ми душ, а усещането е като коприна - хем силна, хем много мека. Имаме малко бебе на годинка и то беше основния ми мотив да търся някакъв вариант за филтриране на хлора от водата. Препоръчвам го на всички майки.

★★★★★
5 5 1
Чудесен е!Силна струя,лимонов аромат. Горещо препоръчвам!

★★★★☆
4 5 1
Здравейте. Душът икономисва около 35% от водата, в сравнение със стария ми душ.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, Този продукт си заслужава цената от 100 лв.! Много сме доволни цялото семейство! Првпоръвам го на всички!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от закупената слушалка за Спа Душ!Струята на водата е по силна, ароматна, концентрирана ,без да подлива и най-вече благоприятна за нашето здраве. Препоръчвам тази иновативна слушалка в банята..

★★★★★
5 5 1
Поръчах си душа Hygea aroma spa преди 4 дни. Доставката и отношението на фирмата бяха бързи и на ниво. Нямах търпение да го сглобя и да изненадам жена ми. Самото сглобяване е супер лесно, просто развих стария душ и завих този на негово място. Единственото, което трябва да направиш е да махнеш един стикер от пълнителя вътре и това е. Още като го пробва за първи път жена ми беше във възторг. Аромата наистина е невероятен, а ползите от витамин С, макар да не се забелязват за толкова кратко време, съм сигурен, че ще са големи. На много приятели сме го препоръчали вече, така че очаквайте доста клиенти от нас. Поздрави.

★★★★☆
4 5 1
Да, наистина е добър, но ако "питата" му бе по-голяма, щеше да е върха! Но си заслужава ...

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от душ-слушалката - аромата е страхотен и струята наистина е доста по-силна. И като добавим и липсата на хлор във водата за къпане - мога с чисто сърце да кажа, че не съжалявам за покупката.

★★★★★
5 5 1
Купих си душа ви, честно казано с малко резерви, но понеже имаше 14 дневен тестов период, реших да рискувам. Душът ви обаче се оказа номер 1! Невероятен аромат, страхотна струя, много мека вода и наистина няма хлор, тествах го! Поздравления за този качествен продукт.

★★★★★
5 5 1
Препоръчвам горещо особено за Варна или градове с твърда вода. По принцип съм скептик към мненията в подобни сайтове, но с чиста съвест ви съветвам да го купите ако се колебаете. Весели празници

★★★★★
5 5 1
Много сме доволни! Икономията на вода е голяма и неусетна, аромата е много приятен. Струята е много силна и много същевременно много нежна.

★★★★★
5 5 1
Наистина чудесно душче, за което си мечтаех от години. Този хлор ни унищожава. Ползувам и 2та продукта. Системата за пречистване на водата е превъзходна, а сега и душа. Радвам се, че има хора, които мислят за здравето ни. Не пестете пари,а ги инвестирайте в здраве. Благодаря ви мили хора.

★★★★★
5 5 1
Душът постигна небивал фурор вкъщи.Обявиха го за най-успешната покупка на годината(до сега).Всички сме доволни.Наистина става дума за удоволствие,когато се къпеш под ухаещата струя,лееща се от HYGEA AROMA SPA... Благодаря Ви за полезния продукт !

★★★★★
5 5 1
Изключителен продукт, от който цялото семейство сме много доволни. Горещо препоръчвам на всеки, който желае да превърне ежедневното вземане на душ в уникално спа-изживяване! Много свеж аромат на портокали, нежна и мека водна струя, истински празник за сетивата! Благодаря за прекрасния продукт!

★★★★☆
4 5 1
Много приятен аромат и струя. Препоръчвам го!

★★★★★
5 5 1
Купих си даже два броя и съм страшно доволен. Много добре разбива водата и мисля даже, че е доста по-икономичен от един стандартен душ.

★★★★★
5 5 1
Здравейте, детенцето ми е с атопичен дерматит и наскоро го диагностицираха с астма. Свекърва ми е лекар и ми купи вашия душ с надежда да не се влошава състоянието на сина ми. Не мога да изкажа благодарността си към Вас, тъй като от 2 месеца сме нямали обостряне на кожните проблеми а и пристъпите на задух някак затихнаха. Препоръчвам го горещо.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от покупката,видимо силата на струята се увеличи, функционален и удобен.

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен! Не само аромата те освежава и те кара да се чувстваш като в Спа център, но и хлорът и варовика са вече история. Изключително съм благодарна за невероятното обслужване и бърза реакция на екипа! Желая Ви от сърце успешна и ползотворна 2017 година!

★★★★★
5 5 1
Ние си купихме два душа и сме много доволни. Косата става по мека и има изключителен блясък. Мога само горещо да препоръчам. Много добър продукт!!!

★★★★★
5 5 1
Душът е наистина уникален. Ароматът на лимон е страхотен. Обслужването на ниво.Ползвам го вече 2 седмици и наистина има ефекта който е описан подробно в рекламата. Благодаря ви за този продукт. Успех!

★★★★★
5 5 1
От известно време се радвам на този продукт. Усещането от струята е като копринени нишки, които те обгръщст, а свежестта и уханието допринасят за едно страхотно изживяване. Кожата остава мека и приятна на допир, което за мен е показателно, че наистина работи! Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Душът е прекрасен - липсата на хлор е осезаема за кожата, а икономията на вода и комфортът при къпане са голямо предимство!

★★★★★
5 5 1
Много ми харесва. Сложих слушалката на душ с минерална вода и водата стана страхотна. Прическата ми стана прекрасна и се запази дълго време. Ако закупя още 3 слушалки /мисля да правя подаръци/, дали мога да получа някакво намаление /по-голямо от 10%. Благодаря, лек ден.

★★★★★
5 5 1
Не съм се чувствал по-добре след като си взема душ. Аромата е невероятен, струята е силна и с масажиращ ефект. Мисля, че инвестицията си струва. Не бих го сменил в никакъв случай.

★★★★★
5 5 1
Душът е страхотен.Аромата на витамин Ц изпълва цялата баня.страхотна струя, много мека вода .Не само аромата те освежава и те кара да се чувстваш като в Спа център.Радвам се, че има хора, които мислят за здравето ни. Не пестете пари,а ги инвестирайте в здраве

★★★★★
5 5 1
Племенникът ми е с атопичен дерматит, и след ползването в на душа в продължение на около месец зараснаха раните по клепачите му, намаляха раните около устата му, около гънките на ръцете и краката му.

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от покупката. Душът ароматизира водата приятно, кожата ми се чувства по- добре. Алергична съм към хлор, а обичам да плувам. Откакто ползвам новия си душ, неприятните усещания след басейн вече са значително по- малко. Нося го в багажа си и когато пътувам.

★★★★★
5 5 1
Недероятен уред, голям релакс, Даже подарих и на дъщеря ми, внука ми е очарован.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ДУША HYGEA AROMA SPA

Ако сте закупили нашият филтриращ душ с витамин С,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Име:
Email:
Оценка за продукта:
Вашето мнение за продукта:

HYGEA AIR CAR PURIFIER

Вижте мнението на някои наши клиенти за ЙОНИЗАТОРА HYGEA AIR CAR PURIFIER:

hac Средна оценка: ★★★★★ 4.9 базирана на 20 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Работя като медицински представител и обикалям много градове със служебната си кола, а тя не е от най-новите модели. Често в нея мирише на изгорели газове, прах и всякакви миризми. Карам по много часове от град на град и това е много изтощаващо, дори с по 3-4 кафета. Майка ми ми подари йонизатора Hygea и при следващото ми пътуване атмосферата в колата беше различна. Чувствах се свежа и отпочинала дори след 5 часа път. После си заинтересувах и разбрах , че това се дължало на отрицателните йони, които излъчва устройството. Няма значение на какво се дължи, важното е че съм много доволна и горещо го препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Радвам се, че вече и в България някой помисли за нас таксиметровите шофьори. Прекарвам от 8 до 12 часа зад волана на всякакви миризми от изгорели газове до понамирисващи клиенти. Сега с йонизатора е друго, дори и клиенти споделят, че е много свеж въздуха в колата.

★★★★★
5 5 1
Закупих си вашия продукт с цел да сменя изцяло въздуха в колата си. Взех я на старо и вътре имаше много лоша застояла миризма. Поставих Hygea air в запалката и оставих така колата седмица без да я карам. След седмица миризмата си стоеше без промяна и тъкмо когато бях ядосана да ви връщам йонизатора ме видя комшията ми. Той ми рязасни че устройството работило на запалена кола ха-ха блондинка съм то пише, но кой да чете. Сега вече втора седмица я карам от задушливата миризма и прах няма и следа. Благодаря ви.

★★★★★
5 5 1
Имам 2 кучета кокер шпаньоли и редовно ги возя с колата до парка. Повярвайте ми след тях колата мирише ужасно. Съпругата ми не искаше да се вози повече и аз я пръсках с какви ли не спрейове, то ставаше още по-зле миризмата се смесваше не се премахваше. Имам на Hygea и водната система и душа и съм много доволен. Реших че щом е на същата фирма трябва да е нещо качествено и си купих йонизатора. Е вярвайте ми и помен не остана от миризмата на кучета в колата, сега просто си мирише на обикновенна кола и жена ми няма проблем с возенето.

★★★★★
5 5 1
Често пуша в колата докато шофирам, но баща ми още не знае че пуша /въпреки че съм на 32/. От както имам йонизатора Hygea вече нямам притеснение, че ще ме надушат, защото той премахва всякаква остатъчна миризма от купето. Влизаш в колата и там просто си мирише на чисто.

★★★★★
5 5 1
Много добро устройство, определено си извършва пречистващата функция. Препоръчвам го на всеки!

★★★★★
5 5 1
Мъжа ми работи на каменна кариера и в камиона му постояно мирише на прах и мръсен задимен въздух. Гледах рекламата, но си казах, че е поредната измишлотина, която продават. Тъй като обаче наближаваше годишнината от сватбата, му го купих като подарък и сега не съжалявам изобщо. Няколко дни след като му го бях подарила влязох в камиона и нямаше този задушлив въздух и миризма. Все едно се качих в по-нова версия на стария камион. Въздуха беше чист и свеж. Много сме доволни.

★★★★★
5 5 1
Винаги ми е било адски трудно да се грижа за микроклимата в личният си автомобил.Ежедневната миризма от работата ми с животинки и лекарства се беше настанила трайно в него и не можех по никакъв начин да се отърва от нея. Останах приятно изненадан от факта,че наистина работи.Ще го препоръчам на своите колеги.

★★★★☆
4 5 1
Аз съм диагностициран с астма и често получавам пристъпи докато карам по прашните и мръсни улици или в задръстванията. Имам много грижовна дъщеря и тя ми подари вашето устройство за йонизиране на въздуха. Постоянно стои в колата включено и съм безкрайно изненадан и доволен, че едно такова малко устойство може да помага толкова много на хора като мен. Не усетих веднага действието, но с времето разбрах ползите.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна. Върши чудесна работа! Тъябва да пуснете такива и за домашна употреба. Въздухът в в градовете не става за дишане!

★★★★★
5 5 1
Много ме изненада този йонизатор. Толкова съм доволен, че сега поръчвам втори за подарък.

★★★★★
5 5 1
Страхотен продукт! Карам 20-годишен автомобил. Прекарвам около 60 часа месечно зад волана. Първите два наистина приятни бяха днес. Усеща се леко, свежо ухание, дори дрехите ми ухаят различно!

★★★★★
5 5 1
Често сестра ми ме моли да взема племенничката ми от детска градина и аз отивам с колата. Само че в час пик в София, когато попаднем в задръстване въздуха в колата ставаше ужасно задимен направо отровен за 4-годишната ми племенничка. Моя приятел ми купи йонизатора Hygea Air за кола и сега мога да я разхождам из цяла София в пиков час. Въздуха в колата е свеж , без мириз и прах. Уникално устройство. Наистина трябва да мислим за децата.

★★★★☆
4 5 1
Мирише на СПА в купето, но след 2-3 дни нонстоп!! Наистина диша се по леко, но ако не влиза въздух в купето.

★★★★★
5 5 1
Аз лично забелязох незабавна промяна във въздуха в колата след като си закупих това устройство. Карам зад градските автобуси нарочно, за да го тествам и който е в колата наистина не вярва, че не мирише на изгорели газове от вън. Всички ми казват, че това е една от най-добрите покупки, която съм направил. Казвам ви и аз НЕ подминавайте и си купете този йонизатор.

★★★★★
5 5 1
Докато го получих и го включих в запалката на колата и се усети, че почна да има ефект. След 24 часа без да пускам парното вътре мирише съвсем приятно, без никакви лоши миризми! Дано издържи така месеци наред!

★★★★★
5 5 1
Доволна съм от йонизатора, живея в Бургас и Нефтохима бълва. Ще купя за колите на децата и снахите ми.

★★★★★
5 5 1
До скоро ползвах друг йонизатор за кола /доста по-евтин/ Китайски, пак светеше в синьо, но не усещах някакви ползи в колата от него. След като изгледах вашето видео на рекламата към сайта реших да разглобя моето – инженер съм по професия все пак. Бях бесен, вътре освен лампичка в синьо и една проста платка, нямаше нищо. Даже електроди за генерирането на анионите нямаше. Миналата седмица си закупих от йонизатора на Hygea Air и разликате е огромна. Направих теста с шишето и пушека и действа перфектно. И за първи път в колата ми не се усеща след като е пушела жена ми. Много съм доволен.

★★★★★
5 5 1
Вече го сложих в колата и започва почистването. И сигурно не си въобразявам, но въздуха е доста по различен когато се качих за 2ри път след като йонизатора е работил около 1 час.

★★★★★
5 5 1
Здравейте!Поръчах продукта преди около 2 седмици и от тогава го ползвам. Доволна съм от него. Дали пречиства въздуха не зная със сигурност (надявам се да е така), но определено неутрализира миризмата от цигарен дим.


ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ЙОНИЗАТОРА ЗА КОЛА HYGEA AIR

Ако сте закупили нашият йонизатор за кола,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Име:
Email:
Оценка за продукта:
Вашето мнение за продукта: