Кана за филтриране, алкализиране и йонизиране на вода Hygea Energy
Кана Hygea Energy
Кана Hygea Energy
Ръкодовство за употреба на кана Hygea Energy

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОН:

0886 667833

/Всеки ден от 09.00-19.00ч/

Hygea Energy - Кана за филтриране, алкализиране и йонизиране на вода

hnr Средна оценка: ★★★★★ 5 базирана на 35 клиентски резултата.
5 1

Hygea energy е много повече от стандартна кана за вода:

 • check
  Пречиства от хлор, лош мирис, ръжда, пясък, нитрати, тежки метали, опасни бактерии, химикали, хормони и много други.
 • check
  ПОВИШАВА pH на водата, като добавя натурални алкални минерали, които се филтрират от другите системи на пазара.
 • check
  йонизира понижава ОРП на чешмяната вода до -200 mV / -100 mV и я прави силен антиоксидант
 • check
  обогатява с водата с молекулен водород това е най-силният известен антиоксидант в природата
 • check
  микро-структурира водата водата става много по-лесна за усвояване от клетките и осигурява по-лесно изхвърляне на натрупаните токсини в организма

Редовна цена: 119.00 лв.

Промо цена: 89.00 лв.

+ Безплатна доставка

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОН:

0886 667833

/Всеки ден от 09.00-19.00ч/

Hygea Eco Cleaner Gel

ВНИМАНИЕ! САМО СЕГА, ПРИ ПОРЪЧКА НА КАНА HYGEA ENERGY, ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО НАШИЯ 100% ЕКОЛОГИЧЕН, УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ - HYGEA ECO CLEANER GEL!

Hygea Eco Cleaner Gel е специално разработен, универсален, 100% екологичен препарат, с приятен аромат на ванилия, за почистване на отлагания от котлен камък, сапунени утайки, мазнини и други органични замърсявания.

въздуха от прах, полени, цигарен дим, лоши миризми, опасни бактерии, вируси, бензен, формалдехид и много други.
 • детайли за продукта
 • ревюта на продукта
 • техн. информация
 • ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
С КАКВО HYGEA ENERGY ПРЕВЪЗХОЖДА
СТАНДАРТНИТЕ ФИЛТРИРАЩИ КАНИ
Сравнение на каната Hygea Energy и стандартните филтриращи кани

ТАЙНАТА НА HYGEA ENERGY СЕ КРИЕ В НЕЙНИЯ УНИКАЛЕН 7-СТЕПЕНЕН ФИЛТЪР

ТАЙНАТА НА HYGEA ENERGY СЕ КРИЕ В НЕЙНИЯТ УНИКАЛЕН ФИЛТЪР

АКТИВЕН ВЪГЛЕН

Пречиства водата от хлор, трихалометанови съединения, органични химикали, нитрати, сулфати, неприятен мирис,  пестициди и хербициди, летливи органични съединения и много други. Дезинфекцира и предотвратява развитието на бактерии и паразити като салмонела и ешерихия коли.

KDF® СМОЛА

Отстранява от водата пестициди, сероводород, желязо, ръжда и тежки метали. Не позволява развитието на бактерии. Омекотява водата, намалява образуването на котлени отлагания.

ТУРМАЛИНОВИ ТОПКИ

Турмалинът е известен с невероятните си детоксикиращи способности. Той йонизира водата, като намалява нейният Оксидационно Редукционен Потенциал и повишава алкалността. Освен това намалява размера на водните молекулни клъстъри, подобрява вкуса, елеминира лошия мирис.

MAIFAN ТОПКИ

Топките Maifan насищат водата с жизнено важни и полезни минерали – калций, магнезий, желязо, селен. Тези топки имат изключителни способности да абсорбират редица тежки метали, като олово, кадмий, хром, мед, манган, никел, дори някои радиоактивни елементи като, уран, радий, торий и други.

ИНФРАЧЕРВЕНИ КЕРАМИЧНИ ТОПКИ

Микро-структурират водата, като разбиват връзките между молекулните клъстъри в по-малки от по 5-6 молекули. По-малкия размер означава, че водата може по-лесно да се абсорбира от клетките и така да осигури много по-добро хидратиране и по-лесно изхвърляне на токсините. Предотвратяват развитието на патогенни бактерии във водата.

MUYU ТОПКИ

Едни от най-ценните и известни камъни на Китай. Топките Muyu съдържат множество минерали, които са изключително полезни за сърцето, стомаха и много други органи и системи в човешкия организъм. Повишават алкалността на водата.

МАГНЕЗИЙ

Магнезият е един от най-важните минерали за човешкия организъм, тъй като участва в над 300 ензимни процеса. При взаимодействието си с водата се получава химическа реакция, при която се отделя молекулен водород – Mg + 2H2O –> H+ Mg(OH)2 <–> H2 + Mg2+ + 2OH, като тази реакция не е екзотермична и не носи никакви рискове от експлозия.

ФИЛТРИРАЩАТА КАНА ЗА ВОДА HYGEA ENERGY Е ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ДОМ ИЛИ ОФИС!

ФИЛТРИРАЩАТА КАНА ЗА ВОДА HYGEA ENERGY Е ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ДОМ ИЛИ ОФИС!

ЧИСТА ВОДА СЪС СТРАХОТЕН МЕК ВКУС

Каната за вода Hygea Energy ще пречисти вашата чешмяна вода от хлор, лош мирис, ръжда, пясък, нитрати, тежки метали, опасни бактерии, химикали, хормони и много други. Тя също така намалява и варовика с около 70% и в резултат ще имате изключително чиста вода с прекрасен мек вкус.

ДОБАВЯ ЖИЗНЕНО ВАЖНИ МИНЕРАЛИ КЪМ ВОДАТА

Hygea Energy добавя към водата жизнено важни минерали, като Калций и Магнезий, които обикновено се филтрират от другите системи на пазара. Така тя възстановява вашият оптимален алкален баланс, като повиша водното pH до 8.5 – 9.0, за да е водата много по-полезна и здравословна за вас.

ЙОНИЗИРА И ОБОГАТЯВА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД

Понижава ОКСИДАЦИОННО-РЕДУКЦИОННИЯТ ПОТЕНЦИАЛ /ОРП/ на чешмяната вода до -200 mV / -100 mV, като по този начин я прави мощен антиоксидант. Обогатява водата с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД. Водата с  молекулен водород не е обикновена вода! Само 2 литра от такава вода на ден се равнява на антиоксидантните свойства от изяждането на 756 банана516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИКОНОМИЧНА И ПРАКТИЧНА

Филтърът на Hygea Energy има капацитет почти тройно на тези на стандартните кани за вода - цели 400 литра филтрирана вода или 2 месеца, което от двете събития се случи първо. Един литър натурална алкална вода ви излиза само 9ст!

Hygea Eco Cleaner Gel

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! АКО ПОРЪЧАТЕ СЕГА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО НОВИЯТ НИ 100% ЕКОЛОГИЧЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ HYGEA ECO CLEANER GEL!

въздуха от прах, полени, цигарен дим, лоши миризми, опасни бактерии, вируси, бензен, формалдехид и много други.
ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА
ЗА ФИЛТРИРАЩАТА КАНА HYGEA ENERGY
hnr Средна оценка: ★★★★★ 5 базирана на 35 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
От един месец използвам каната и съм много доволна.Най-добрата ми покупка. Препоръчвам я!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от филтриращата кана Hygea energy. Водата става мека и приятна за пиене. Не остава никаква странична миризма, присъща за чешмяната вода. Дори поръчах втора кана и за майка ми. 🙂

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от каната.Водата е мека,вкусна и приятна за пиене,чистотата й се усеща безспорно и човек пие повече вода,а това е много важно.Отношението и обслужването са невероятни,много съм впечатлена.Благодаря

★★★★★
5 5 1
Здравейте! Ползвам филтриращата кана от около две седмици. Останах приятно изненадан от качеството и вкуса на филтрираната вода. Този продукт наистина е качествен! Смятам, че всяко домакинство трябва да го притежава!

★★★★★
5 5 1
Подари ми тази кана моят син за Коледа. Получих един ценен подарък, защото я употребяваме непрекъснато и пием винаги чиста и прясна вода, просто вкусът е на свежест, изключително добър продукт!

★★★★★
5 5 1
Ползвам вашата филтърна кана от около 3 седмици и съм меко казано възхитен от водата, която прави. Много мека, супер вкусна, без никакъв мирис на хлор и с pH 8.90 Радвам се, че някой пусна толкова достъпен и качествен продукт и в България. Поздравления!
14 Дневен тестов период
КУПИ HYGEA ENERGY БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ С 14-ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД!

Ние знаем, че САМО АКО МОЖЕШЕ да опиташ вкуса на водата, която излиза от Hygea Energy, ти НЕ БИ СЕ ПОКОЛЕБАЛ да си я купиш на момента… Да, знаем, трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което почти никой друг не прави. Предлагаме ти да закупиш Hygea Energy с 14-ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така покупката ти ще е без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ! Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам, че всичко, което сме казали за нея е вярно, че това е най-добрата филтрираща кана на пазара и не може да се сравнява с никакви по-евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш каната, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Общи условия, т.5 на сайта ни.

ПОРЪЧАЙ КАНАТА HYGEA ENERGY НА ПРОМО ЦЕНА СЕГА И ПОЛУЧИ ПОДАРЪК HYGEA ECO CLEANER GEL


ПОБЪРЗАЙТЕ! ПРОМО ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ!

Поръчай Кана Hygea Energy + подарък Hygea Eco Cleaner Gel

Редовна цена: 119.00 лв.

Промо цена: 89.00 лв.

+ Безплатна доставка