HYGEA AROMA SPA
МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕН ДУШ ЗА БАНЯ

САМО ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ ПОЛЗИТЕ НА ТОЗИ УНИКАЛЕН ДУШ С ВИТАМИН C:

 • ПРЕМАХВА ДО 99.99% ОТ ХЛОРА ВЪВ ВОДАТА

  Душ главата Hygea Aroma Spa има пълнител с медицинско качество Витамин С, който неутрализира до 99.99% от хлора във водата и прави pH на водата, точно такова каквато е най-полезно за вашата кожа, коса и тяло.

 • ОСИГУРЯВА ВИТАМИН С, КОЛКОТО 3000 ЛИМОНА

  Само един пълнител на душа Hygea Aroma Spa осигурява количество витамин С, което се равнява на изяждането на 3000 лимона. Витамин С е мощен антиоксидант и забавя стареенето на кожата. Така вие ще имате по-гладка, по-здрава и по-млада кожа.

 • ГЕНЕРИРА ДО 400 000 ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ НА СМ3

  Уникалните, патентовани триъгълни отвори на душ главата, генерират до 400 000 отрицателно заредени йони /аниони/ на кубичен сантиметър, които научно доказано подпомагат дишането, подобряват кръвообръщението и намаляват стреса. Това е около 100 пъти повече от колкото генерира един стандартен водопад и около 4 пъти повече от Ниагарския водопад.

 • УВЕЛИЧАВА ВОДНОТО НАЛЯГАНЕ И ПЕСТИ ВОДА

  Вие ще обикнете мощния спа масажен ефект на по-високото налягане от този душ. Благодарение на уникалния дизайн на триъгълните си отвори, увеличава 1.5 пъти водното налягане и намалява обичайната консумация на вода с до 25% – 30%.

 • МИКРО-СТРУКТУРИРА ВОДАТА И ДЕЗИНФЕКТИРА ОТ БАКТЕРИИ

  Това става благодарение на пълнителя с натурални антибактериални инфрачервени керамични топки. Те микро-структурират водата, така че тя да може по-лесно да се абсорбира от клетките на кожата и косата, като в същото време дезинфектират водата от бактерии.

 • АРОМАТЕРАПИЯ В КОМФОРТА НА СОБСТВЕНАТА ВИ БАНЯ

  Пълнителят освен витамин С съдържа и 20% натурални арома масла от лимон, които ще придадат невероятно нежен аромат на вашата баня. Те повишават реклаксиращия ефект и детоксикацията.

РОЛЯТА НА ВИТАМИН C ЗА ВАШАТА КОСА, КОЖА И ТЯЛО:

Ролята на витамин С за вашата коса и кожа
 • МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ

  Витамин С е мощен антиоксидант, който компенсира вредите, нанесени от свободните радикали в тялото ви. Той мощно неутрализира потенциално вредните реакции в течните среди на тялото, като кръвта и течността в клетките и около тях.

 • ПРЕДПАЗВА КОЖАТА

  Витамин С ускорява регенерирането на колаген и прави кожата по млада и еластична. Успокоява кожни раздразнения като екземи, обриви, псориазис, пърхот, някои алергии. Предпазва от вредните UV лъчи на слънцето, като контролира количеството на меланин в кожата.

 • ПОДХРАНВА КОСАТА

  Витамин С запазва естествената влага в косата, така че тя да е по-мека и по-малко чуплива. Той подпомага синтеза на колаген, който е изключително важен за растежа и здравината на косата. Витамин С може да е изключително полезен за поддържане цвета на боядисани коси.

 • ЗАСИЛВА ИМУННАТА СИСТЕМА

  Витамин С е на първо място сред бустърите на имунната система по много причини. Той увеличава производството на борещите се с инфекциите бели кръвни телца и повишава нивата на интерферон, антителата, които предпазват клетките от вируси.

ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДУША HYGEA AROMA SPA
И КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОЙ ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Отърви се от сухата кожа с душът Hygea Aroma Spa

ОТЪРВИ СЕ ОТ СУХАТА И РАЗДРАЗНЕНА КОЖА

Душът Hygea Aroma Spa премахва на 99.99% главната причина за изсушаването и дразненето на кожата, а именно хлорът и неговите токсични съединения. Този уникален душ с витамин С, може значително да ви помогне при редица кожни раздразнения, дерматити, акне, псориазис, пърхот и много други.

СБОГУВАЙ СЕ С БРЪЧКИТЕ И ЗАСТАРЯЛАТА КОЖА

ПОГРИЖИ СЕ ЗА БРЪЧКИТЕ И ЗАСТАРЯЛАТА КОЖА

Душът Hygea Aroma Spa добавя витамин С, равняващ се на 3000 лимона, който ускорява възстановяването на клетките и синтеза на колаген, като по този начин прави кожата по-млада, по-еластична и по-жизнена. Микро-структурираната вода се усвоява по-лесно от вашата кожата и я хидратира с лекота.

Запази яркия блясък на боядисаната си коса

ЗАПАЗИ ЯРКИЯ ЦВЯТ И БЛЯСЪК НА КОСАТА СИ

Наличието на хлор във водата унищожава цвета и блясъка на вашата коса, прави я суха и лесно чуплива. Благодарение на душа Hygea Aroma Spa вие ще се наслаждавате на вода без хлор, обогатена с витамин С , което прави косата ви жизнена, бляскава и запазва яркия цвят много по-дълго време.

ДАРИ ЗДРАВЕ НА ТВОЕТО ДЕТЕ

ДАРИ ЗДРАВЕ НА ТВОЕТО ДЕТЕ

Душът Hygea Aroma Spa осигурява здравословна вода, без наличие на хлор и токсични съединения с мощни антиоксидантни свойства. По този начин душът елиминира вредното и агресивно въздействия на хлора за кожата и белите дробове на вашите малки деца, като засилва имунитета им и ги прави по-здрави.

НАСЛАДИ СЕ НА АРОМА СПА ИЗЖИВЯВАНЕ

НАСЛАДИ СЕ НА АРОМА СПА ИЗЖИВЯВАНЕ

С душа Hygea Aroma Spa ще се насладите на вълнуващо Арома Спа изживяване в комфорта на вашата собствена баня. Натуралните етерични масла от лимон допринасят за засилване на релаксиращия ефект и детоксикацията от душа. Вие ще обикнете мощния спа масажен ефект на по-високото налягане от този душ.

СПЕСТИ ДО 30% ОТ СМЕТКАТА СИ ЗА ВОДА

СПЕСТИ ДО 30% ОТ СМЕТКАТА СИ ЗА ВОДА

Благодарение на уникалния патентован дизайн на триъгълните си отвори, душът Hygea Aroma Spa увеличава 1.5 пъти водното налягане и намалява обичайната консумация на вода с до 25% – 30%. Така само за една година вие може да спестите до 26000 литра от така ценната за планетата питейна вода.

ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА
ЗА УНИКАЛНИЯ ДУШ HYGEA AROMA SPA

has Средна оценка: ★★★★★ 4.8 базирана на 86 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Чудесен продукт! Изключително доволни сме цялото семейство! Препоръчвам го!

★★★★★
5 5 1
Поръчвам за трети път душчетата. Впечатлиха мои приятели от далечна страна които ми бяха на гости за Новата година и им ги подарих . Много са добри !

★★★★★
5 5 1
Закупих душа преди около месец, ползваме го с голямо удоволствие. Душ слушалката е красива, вземането на душ е истинско удоволствие с прекрасния аромат на лимон който след баня се усеща в цялата къща. Струята на водата е доста по- силна и със сигурност пести вода.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от продукта. Прекрасен аромат и нежна струя ! Препоръчвам го !

СЛЕД КАТО ЕДИН ПЪТ СТЕ ОПИТАЛИ ДУША HYGEA AROMA SPA, НЯМА ДА ГЛЕДАТE НА КЪПАНЕТО ПО СЪЩИЯ НАЧИН!

ПОРЪЧАЙ HYGEA AROMA SPA СЕГА
И СПЕСТИ ЦЕЛИ 40 ЛВ. ОТ ЦЕНАТА

ПОБЪРЗАЙТЕ! ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

КУПИ HYGEA AROMA SPA
БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ

ИМАШ 14 ДНИ ДА ГО ИЗПРОБВАШ И ДА СЕ УБЕДИШ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА!

Ние знаем, че САМО АКО МОЖЕШЕ да усетиш вълшебния аромат на лимон и чиста вода без хлор, спа масажа и мекотата на водата, която излиза от душът Hygea Aroma Spa, ти НЕ БИ СЕ ПОКОЛЕБАЛ да си го купиш на момента… Ето защо ти предлагаме, цели 14 дни, за да се убедиш сам, че всичко, което сме казали за този душ е вярно и че това е най-качественият и достъпен като цена душ с витамин С на пазара и не може да се сравнява с никакви по-евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш душа, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Общи условия, т.6 на сайта ни.