Тук ще намерите отговорите на най-често задаваните
въпроси относно продуктите на Hygea Water

Ако все пак не намерите търсения от вас отговор, не се колебайте да се свържете с нас
по имейл, телефон или чрез формата за контакт на сайта.

HYGEA WATER SYSTEM

Как работи Hygea Water System

Просто налейте питейна чешмяна вода с кана или директно от чешмата в горния съд на системата. Благодарение на силите на гравитацията, водата ще премине постепенно през керамичния филтър, с големина на порите само 0.2 микрона, през 5 степенния филтърен патрон, и накрая попада в долния съд. Системата пречиства водата от хлор, неприятни миризми, ръжда, пясък, трихалометани, опасни бактерии, олово и други тежки метали. Освен това водата се обогатява с калций, магнезий и над 20 други полезни алкални натурални минерали, които обикновено се филтрират от другите системи на пазара. Hygea Water System повишава алкалността /pH/ на чешмяната вода с близо 30% и я микро-структурира, като по този начин я прави много по-лесна за усвояване, по-здравословна и полезна за организма. Зарежда водата с отрицателно заредени йони, като я прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ. Обогатява водата с молекулен водород, точно както 10 ПЪТИ ПО-СКЪПИТЕ йонизатори го правят. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулния водород във водата.

Само 2 литра от тази вода на ден се равняват на антиоксидантните свойства от изяждането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

Трудно ли се сглобява системата

Не, изобщо няма нищо сложно. Hygea Water System идва с много подробна книжка с инструкции за употреба, поддръжка и сглобяване. Има детайлна иструкция с картинки, стъпка по стъпка, като не ви трябват никакви инструменти и всичко е много лесно.

Правени ли са тестове на водата от тази система

Разбира се! Производителят на системата е ISO сертифициран, а самата система е минала през редица тестове за безопасност и качество, включително има няколко теста от независими чуждестранни и български лаборатории. Кликнете върху някоя от картинките по-долу, за да ги разгледате:

WATER-TEST-HWSORP-TEST-HWStest-ViK1test-ViK2
Hygea Water System WQA Test

Трябва ли да се свързва с чешмата системата

Не. Системата не се свързва с чешмата. Просто отделете горната част на системата с логото на Hygea Water System и налейте вода в нея директно от чешмата или използвайте кана и налейте водата директно в системата.

Има ли гаранция системата

Hygea Water System идва с 2 /две/ годишна гаранция, като покрива всички дефекти свързани с производството и функционирането на продукта, възникнали по вина на производителя. Настоящата гаранция не покрива необходимата поддръжка, ремонт или подмяна на части и консумативи /керамичен филтър, филтърен патрон, сребърно-импрегнирани камъни, минерални камъни, силиконови уплътнения и магнитен кран/, дължащи се на нормалното им износване.

Какви са точните размери на системата

Размери на системата в сглобен вид: 55 см височина х 32 см широчина.

Мога ли да върна системата, ако не ми хареса

Разбира се! Ние знаем, колко трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което никой друг няма да направи. Предлагаме ти 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така ще можеш да закупиш Hygea Water System без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за нея, е вярно, че това е най-добрата система на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш устройството, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намерите в раздел Общи условия, точка 6 на сайта ни.

Hygea Water System премахва ли хлора от водата

Да, Hygea Water System отстранява до около 99% от хлора, както и всякакви други замърсявания от чешмяната вода и подобрява нейния вкус и качество.

Къде се произвежда Hygea Water System

Hygea Water System се произвежда ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd, като цялото производство неслучайно е изнесено в Корея. Може би не знаете, но именно Корея е страната, която е най-напред в технологиите за пречистване на вода. Те са създателите на керамичния филтър и там могат да се намерят най-качествените и най-чисти минерални и сребърно-импрегнирани камъни в света. Точно затова цялото производство на Hygea Water System се извършва под най-строг контрол в Корея, като се спазват всички GMP практики и всички европейски директиви за безопасност и качество.

Hygea Water System, pH и ОРП на водата

Според тестовете, които сме правили на водата във Варна, Великобритания и Корея, Hygea Water System повишава алкалността на чешмяната вода средно от около 7.0 – 7.5 pH  до около 8.5-9.5 pH, като в същото време намалява оксидационно редукционния потенциал /ОРП/ на водата от около +200 / +300 mV до около -300 / -200 mV. Тези показатели са измерени от независими лаборатории веднага след филтрация, като зависят от показателите на чешмянат вода на входа на ситемата. Препоръчитално е да консумирате водата от системата, веднага след като е филтрирана, за да си гарантирате, че водата има възможно най-високи антиокисдантни свойства, тъй като е нормално, с времето тези показатели да намаляват. Точно затова е препоръчително да се подменя филтърният патрон на всеки 6 месеца или 1800 литра вода.

Могат ли малки деца и бебета да пият водата от филтърната система

Разбира се! До навършване на 1 годинка на бебето водата, която приема трябва да е чиста и нискоминерализирана, бедна на флоур и натрий. Минералните води са опасни за здравето на кърмачетата тъй като натоварват недоразвитата им отделителна система и могат да предизвикат флоуроза. Според много специалисти, между тях и педиатри, е препоръчително да се пие водата, която ни заобикаля т.е. чешмяната вода. С Hygea Water System вие може да имате, наистина кристално чиста, леко-минерализирана и натурална вода от природата, която може да се консумира постоянно, без да натоварвате детските организми, за да растат те здрави, жизнени и пълни с енергия.

Мога ли да готвя с водата от Hygea Water System

Можете да използвате Hygea Water System за всички ежедневни нужди в домакинството ви, включително и готвене. Водата от филтриращата система подобрява вкуса на храната и напитките, и намалява времето за приготовлението им.

Кога трябва да се сменят филтрите на системата

Препоръчителни срокове за подмяна на консумативите за Hygea Water System:

КЕРАМИЧЕН ФИЛТЪР: След приблизително 7500 литра филтрирана вода или 2 години;

ФИЛТЪРЕН ПАТРОН: Ако желаете да имате вода, обогатена с водород, със силни антиоксидантни свойства, препоръчително е да се подменя този филтър след 1800 литра филтрирана вода или след 6 месечна употреба, тъй като магнезия използван в него има определен живот на действие.

Всички останали елементи от филтъра запазват пречистващите си свойства до 7500 литра филтрирана вода или 2 години употреба, но във водата ви няма да има водород и тя няма да има антиоксидантни свойства;

МИНЕРАЛНИ КАМЪНИ: Препоръчваме да  се подменят след 10 000 литра филтрирана вода или 3 години;

СРЕБЪРНО-ИМПРЕГНИРАНИ КАМЪНИ: Подменят след 3600 литра филтрирана вода или 1 година;

МАГНИТЕН КРАН: Не е нужно да се подменя.

Колко често трябва да се почиства филтриращата система и с какво

Почистването на филтриращата система зависи преди всичко от замърсеността на водата в района, в който живеете. Веднъж в месеца е нормално да почиствате вашата система с разтвор от вече филтрирана вода и ябълков оцет. Не препоръчваме да ползвате химични детергенти, като сапун, веро и др, освен ако изрично не е посочено това. Подробно начина на почистване на отделните части на системата е описан в РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА, което ще получите заедно с продукта.

Годна ли е за пиене филтрирана вода, която е престояла в системата повече от седмица

Можете да консумирате вода престояла във филтърната система до 14 дни, без да се притеснявате, тъй като Минералните камъни и сребърно-импрегнираните камъни, поддържат водата свежа и чиста от бактерии. След този период, препоръчваме да изхвърлите престоялата вода и да почистите съда за съхранение на вода, така както е описано в РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА.

Ако заминавам за някъде, какво да правя със системата

Ако заминавате за максимум за около седмица, може да оставите системата пълна с вода, без да се притеснявате. Ако няма да ви има за по дълъг период, е препоръчително да източите водата от системата, да махнете филтърния патрон и да го сложите в найлонова торбичка, в хладилника. Като се приберете, почистете системата, напълнете я с вода, като изхвърлите първия контейнер с филтрирана вода, за всеки случай.

Керамичния филтър се оцветява в жълто, това нормално ли е

Да, напълно нормално е! Керамичният филтър е първата спирачка за всички нечистотии от водата. Ако той остава чисто бял, така както е в началото, това означава, че или водата ви е напълно чиста или филтърът е неефективен. В интерес на истината, никога досега не ни се е случвало керамичния филтър да си остане чисто бял. Така че с времето, въпреки периодичното почистване, е напълно нормално керамичния филтър да се оцвети в жълто, оранжево или дори светло кафяво.

По стените на съда за вода има зелен мъх/водорасли, защо се случва това

Hygea Water System не трябва да се поставя на място с пряка слънчева светлина, тъй като това подпомага растежа на зелени едноклетъчни водорасли по стените. Те са напълно безопасни, въпреки че са нежелани и се появяват навсякъде, където има тръби и вода.

Каква е разликата между Hygea Water System и филтрите за обратна осмоза

Hygea Water System филтрира, пречиства, минерализира и намагнитизира водата. Обратната осмоза филтрира и пречиства водата, но я деминерализира. Важно е да знаете, че при обратната осмоза само около една четвърт от филтрираната вода става за пиене, останалото е отпадък. Още повече филтрите за обратна осмоза изискват много често и интензивно почистване. Ако това правило не се спазва, нечистотиите могат да попаднат във филтрираната вода и да я замърсят дори още повече, от колкото е била в началото!

Пластмасата на Hygea има ли опасни съставки като "БИСФЕНОЛ А" и "ФТАЛАТ"

Не. Пластмасовата структура на Hygea Water System е гарантирано без „Бисфенол А“ (Bisphenol A) и „Фталат“ (Phthalate) и отговаря на всички европейски директиви за безопасност и качество.

Как мога да закупя Hygea Water System

Hygea Water System може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Може да закупите системата и да платите цялата сума в брой на куриера или на 6 равни вноски без оскъпяване по 66.17 лв. Кой вариант ще изберете, зависи изцяло и единствено от вас.

Какви са начините за плащане на продуктите

Продуктите се изпращат с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите.

Можете да платите и на сайта ни с дебитна или кредитна карта през виртуалния пост терминал на Първа Инвестиционна банка. Вашите данни са напълно защитени, тъй като ние не съхраняваме никаква информация на сайта ни, а всички данни се съхраняват от криптираната система на ПИБ.

Можете да поръчате Hygea Water System и на изплащане. Това става като се кандидатсва за целево финансиране към TBI Bank. В случай, че сте одобрен, вие ще получите от нас филтърната система без да заплащате нищо, като ще трябва да подпишете пред куриера договора за кредит, да му предадете копие от личната си карта и да подпишете копието от фактурата. Възможно е да бъде издадена фактура на фирма, а финансирането да е на физическо лице.

В момента имаме промоция запокупка на 6 РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ. Изплащането е на 6 равни вноски по 66.17лв, като изплащането започва около 1 месец след като получите продукта. За целта, добавете в количката този продукт и ще видите бутона на TBI за закупуване на кредит. Кликнете го и следвайте инструкциите.

Колко струва доставката на продукта

За всички поръчки под 30лв. доставката е 5лв твърда такса за цялата страна, без значение на населеното място. За всички поръчки над 30лв., доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка на продуктите

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, като отнема от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работното време на фирма СПИДИ. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Цените в интернет сайта крайни ли са или има някакви скрити такси

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

HYGEA ENERGY

Как работи каната Hygea Energy

Каната Hygea Energy работи на принципа на стандартните кани за вода, само че, за разлика от тях, Hygea Energy прави много повече:

  1. ПРЕЧИСТВА: Каната за вода Hygea Energy ще пречисти вашата чешмяна вода от хлор, лош мирис, ръжда, пясък, нитрати, тежки метали, опасни бактерии, химикали, хормони и много други. Тя също така намалява и варовика с около 75% и в резултат ще имате изключително чиста вода с прекрасен мек вкус.
  2. МИНЕРАЛИЗИРА И АЛКАЛИЗИРА: Hygea Energy добавя към водата с жизнено важни алкални минерали, като Калций и Магнезий, които обикновено се филтрират от другите системи на пазара. Така тя възстановява вашият оптимален алкален баланс, като повиша водното pH до 8.5 – 9.0, за да е водата много по-полезна и здравословна за вас.
  3. ЙОНИЗИРА И ОБОГАТЯВА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД: Hygea Energy понижава ОКСИДАЦИОННО-РЕДУКЦИОННИЯТ ПОТЕНЦИАЛ /ОРП/ на чешмяната вода до -200 mV / -100 mV, като по този начин я прави мощен антиоксидант. Обогатява водата с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД. Над 500 научни изследвания доказват изключително положителните здравословни ефекти на молекулярния водород във водата. Само 2 литра вода с водород  на ден, се равняват на антиоксидантните свойства от изядането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

Правени ли са тестове на водата от тази кана

Разбира се! Производителят на каната Hygea Energy е ISO сертифициран, а самата кана е минала през редица тестове за безопасност и качество, включително има няколко теста от независими чуждестранни и български лаборатории. Кликнете върху някоя от картинките по-долу, за да ги разгледате:

WATER TEST кана Hygea EnergyORP TEST кана Hygea Energy

Кога трябва да се смени филтърът на каната

За оптимална работа, филтърът на каната Hygea Energy е важно да се подменя след 400 литра филтрирана вода или след максимум 2 месеца.

Какъв е срокът на съхранение на неотворените филтри

Срокът на практика е неограничен, ако държите филтърът в оригиналната запечатана опаковка. Съхранявайте го на хладно, сухо място, докато ви потрябва.

Каква е вместимостта на каната

Каната има обща вместимост от 3.5 литра. В долната част може да се съхраняват 2.5 литра филтрирана вода.

Мога ли да върна каната, ако не ми хареса

Разбира се! Ние знаем, колко трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което никой друг няма да направи. Предлагаме ти 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така ще можеш да закупиш Hygea Energy,  без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за нея, е вярно, че това е най-добрата филтрираща кана на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш каната, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намерите в раздел Общи условия, точка 6 на сайта ни.

Има ли гаранция Hygea Energy

Hygea Energy идва с 2 – годишна гаранция, която покрива всички дефекти свързани с производството и функционирането на продукта, възникнали по вина на производителя. Настоящата гаранция не покрива необходимата поддръжка, ремонт или подмяна на части и консумативи /филтърен патрон/, дължащи се на нормалното им износване.

Hygea Energy премахва ли хлора от водата

Да, каната Hygea Energy отстранява до около 99% от хлора, както и всякакви други замърсявания от чешмяната вода и подобрява нейния вкус и качество.

Hygea Energy премахва ли флуора от водата

Във България, за наше щастие, не се извършва допълнително флуориране на чешмяната вода. Въпреки това каната премахва до 45-50% от флуора във водата.

Къде се произвежда Hygea Energy

Hygea Energy се произвежда ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd, като цялото производство е изнесено в Южна Корея. Цялото производство се извършва под най-строг контрол, като се спазват всички GMP практики и всички европейски директиви за безопасност и качество.

Hygea Energy и pH /киселинността/ на водата

Според тестовете, които сме правили на водата във Варна, Великобритания и Корея, каната Hygea Energy повишава алкалността на чешмяната вода средно от около 7.0 – 7.5 pH  до около 8.2-9.0 pH

Мога ли да готвя с водата от Hygea Energy

Можете да използвате Hygea Energy за всички ежедневни нужди в домакинството ви, включително и готвене. Водата от филтриращата кана подобрява вкуса на храната и напитките, и намалява времето за приготовлението им.

Колко често трябва да се почиства филтриращата кана и с какво

Почиствайте вашата филтрираща кана Hygea Energy веднъж седмично или на всеки две седмици. Използвайте ябълков оцет и мека гъбичка, като не препоръчваме да ползвате химични детергенти, като сапун, веро и други такива. Не мийте частите в съдомиялна машина. Подробно начина на почистване е описан в РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА, което ще получите заедно с продукта.

Мога ли да поставям каната в хладилника

Това зависи изцяло от вас. Ако обичате да пиете студена вода, може да поставяте каната в хладилника, но помнете – водата със стайна температура се усвоява от организма ви много по-лесно от студената вода. Ако не ползвате вашата кана всеки ден е по-добре да я държите в хладилника.

Ако заминавам на почивка за няколко дни какво да правя с каната

Ако заминавате някъде за няколко дни, напълнете вашата Hygea Energy с вода и я поставете в хладилника. Ако няма да ви има за повече от 30 дни, е добре да подмените филтъра, като се върнете, с нов.

По стените на каната има зелен мъх/водорасли, защо се случва това

Hygea Energy не трябва да се поставя на място с пряка слънчева светлина, тъй като това подпомага растежа на зелени едноклетъчни водорасли по стените. Те са напълно безопасни, въпреки че са нежелани и се появяват навсякъде, където има тръби и вода.

Пластмасата на Hygea Energy има ли опасни съставки като "БИСФЕНОЛ А" и "ФТАЛАТ"

Не. Пластмасовата структура на Hygea Energy е гарантирано без „Бисфенол А“ (Bisphenol A) и „Фталат“ (Phthalate) и отговаря на всички европейски директиви за безопасност и качество.

Как мога да закупя Hygea Energy

Hygea Energy може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Може да закупите каната и да платите цялата сума в брой на куриера или на 6 равни вноски без оскъпяване по 19.83 лв. Кой вариант ще изберете, зависи изцяло и единствено от вас.

Какви са начините за плащане на продуктите

Може да заплатите продуктите с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите.

Другият вариант е да платите с вашата дебитна или кредитна карта, чрез виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка, след което ние ще ви изпратим продукта. Плащането ви е напълно сигурно, тъй като ние на съхраняваме никакви ваши финансови данни на сайта.

Можете да поръчате Hygea Energy и на 6 равни вноски без оскъпяване. Това става като се кандидатсва за целево финансиране към TBI Bank. В случай, че сте одобрен, вие ще получите от нас филтърната кана без да заплащате нищо, като ще трябва да подпишете пред куриера договора за кредит, да му предадете копие от личната си карта и да подпишете копието от фактурата. Изплащането е на 6 равни вноски по 19.83лв.

Колко струва доставката на продукта

За всички поръчки под 30лв. доставката е 5лв твърда такса за цялата страна, без значение на населеното място. За всички поръчки над 30лв., доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка на продуктите

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, като отнема от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работното време на фирма СПИДИ. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Цените в интернет сайта крайни ли са или има някакви скрити такси

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

HYGEA AROMA SPA

Как работи душът Hygea Aroma Spa

Душ главата Hygea Aroma Spa работи като всеки нормален душ, само че разликата е, че този душ елиминира хлора, добавя витамин С, генерира до 400 000 аниони на куб.см., увеличава налягането на водната струя 1.5 пъти и пести до 30% от водата.

Как се монтира душът Hygea Aroma Spa

Това става изключително лесно. Просто отвийте вашата стара душ глава и завийте на нейно място Hygea Aroma Spa.

На всички душове ли пасва Hygea Aroma Spa

Да. Hygea Aroma Spa пасва на всички стандартни подвижни душове, с изключение на трайно прикрепените за тавана душ глави.

За кого не се препоръчва употребата на този душ

Душът Hygea Aroma Spa не се препоръчва единствено за хора, свръхчувствителни към аромати.

На колко време се сменя пълнител с Витамин С

Пълнителят с Витамин С има капацитет около 6 000 литра вода. Това означава средно около 2 до 3 месеца, като зависи от дължината и честотата на взиманите душове, както и от температурата на водата. При много твърда, варовита вода, този период може да е по-кратък. ВАЖНО: Дръжте душът, след употреба, изправен на стойката му, тъй като в противен случай, пълнителят с витамин С е възможно да свърши много по-бързо!

Как да разбера, че пълнителя с Витамин С е за смяна

Много лесно. Като спрете да усещате мирис на лимон, това най-вероятно означава, че пълнителят ви е за смяна. Отвъртете горната част на душ главата и погледнете пълнителя с Витамин С. Ако е пълен само с вода, значи ви трябва нов.

На колко време се сменя пълнителя с антибактериални керамични топки

Препоръчително е пълнителят с антибактериални инфрачервени керамични топки да се смени след 12 месечна употреба.

Има ли гаранция душът Hygea Aroma Spa

Hygea Aroma Spa идва с 2 – годишна гаранция, която покрива всички дефекти свързани с производството и функционирането на продукта, възникнали по вина на производителя. Настоящата гаранция не покрива необходимата поддръжка, ремонт или подмяна на части и консумативи /пълнител с Витамин С и пълнител с антибактериални керамични топки/, дължащи се на нормалното им износване.

Мога ли да върна душа, ако не ми хареса

Разбира се! Ние знаем, колко трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което никой друг няма да направи. Предлагаме ти 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така ще можеш да закупиш душа Hygea Aroma Spa,  без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за него, е вярно, че това е най-добрият и достъпен като цена душ с Витамин С на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш душа, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намерите в раздел Общи условия, точка 6 на сайта ни.

Hygea Aroma Spa премахва ли хлора от водата

Да, душът Hygea Aroma Spa отстранява до около 99.99% от хлора и хлорамините от водата, като я прави много по-мека и полезна за вашия организъм. Витамин С е признато за най-ефективният метод за елиминиране на хлор, който не се влияе от температурата на вода

Къде се произвежда Hygea Aroma Spa

Hygea Aroma Spa се произвежда ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd, като цялото производство неслучайно е изнесено в Корея. Може би не знаете, но именно Корея е страната, която е най-напред в технологиите за пречистване на вода. Точно затова цялото производство на Hygea International Ltd се извършва под най-строг контрол в Корея, като се спазват всички GMP практики и всички европейски директиви за безопасност и качество.

Колко често трябва да се почиства душа Hygea Aroma Spa и с какво

Единственото нещо, което евентуално има нужда то някакво почистване, това е водоразпръскващата глава с миниатюрните отвори. Ако случайно някой отвор ви се запуши, вследствие на варовика от водата, просто развийте главата, извадете частта с дупките и обтрийте с гъба напоена в ябълков оцет. След това изплакнете с вода и монтирайте отново.

Как мога да закупя Hygea Aroma Spa

Hygea Aroma Spa може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Поръчката се заплаща на куриера при нейното получаване.

Какви са начините за плащане на продуктите

Може да заплатите продуктите с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите.

Другият вариант е да платите с вашата дебитна или кредитна карта, чрез виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка, след което ние ще ви изпратим продукта. Плащането ви е напълно сигурно, тъй като ние на съхраняваме никакви ваши финансови данни на сайта.

Колко струва доставката на продукта

За всички поръчки под 30лв. доставката е 5лв твърда такса за цялата страна, без значение на населеното място. За всички поръчки над 30лв., доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка на продуктите

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, като отнема от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работното време на фирма СПИДИ. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Цените в интернет сайта крайни ли са или има някакви скрити такси

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

HYGEA AIR CAR PURIFIER

Как работи йонизаторът за кола Hygea Air

Hygea Air Car Purifier е портативно йонизиращо устройство, което изключително ефективно пречиства въздуха от прах, полени, цигарен дим, лоши миризми, опасни бактерии, вируси, формалдехид и много други. Йонизаторът зарежда кислородните атоми във въздуха, като образува до 5 600 000 бр. отрицателни йони /аниони/ на кубичен сантиметър. Отрицателните йони се свързват с атомите на замърсителите във въздуха /прах, полени, бактерии, цигарен дим, миризми, бактерии и други/. Настъпва неутрализация на атомите на замърсителите, като те стават по тежки от въздуха и по естествен начин падат на повърхността.

Как да стартирам устройството

Поставете йонизатора Hygea Air в буксата от 12V на запалката в автомобила. Светлинният индикатор на устройството свети в синьо, когато то работи. Йонизаторът работи докато е включен в буксата на запалката и автомобилът е запален. Ако желаете да го изключите, просто го извадете от буксата или загасете автомобила. Ако буксата на запалката продължава да е захранена с ток дори и след изгасен двигател, моля извадете устройството от буксата, за да предпазите акумулатора.

Има ли гаранция йонизаторът за кола Hygea Air

Hygea Air Car Purifier идва с 2 – годишна гаранция, която покрива всички дефекти свързани с производството и функционирането на продукта, възникнали по вина на производителя. Дефектирало устройство не се ремонтира, а направо се подменя с ново.

На всички автомобили ли пасва този йонизатор

Йонизаторът Hygea Air Car Purifier пасва на почти всички автомобили със стандартна запалка от 12V. До тук сме установили, че не пасва само на Volkswagen Passat B7 и Volkswagen Passat B8.

Какви са техническите характеристики на това устройство

Размери: 105 мм х 35 мм x 35 мм
Тегло: 40 гр.
Захранване: DC 12V
Мощност: 0.8W
Изходяща мощност: 0.8W
Концентрация на аниони: 5 600 000 бр/см3
Концентрация на озон: ≤ 0.05 ppm
Работна температура: -10˚C ~ 40˚C
Температура на съхранение: -20˚C ~ 60˚C

Има ли CE сертификат йонизаторът за кола Hygea Air

Разбира се. Без подобен сертификат, нито един продукт не може да бъде внесен и продаван. CE сертификата на продукта може да видите тук:

Безопасни ли са нивата на Озон, които генерира устройството

Озонът наистина е ефективен за унищожаване на някои съдържащи се във въздуха замърсители и микроби. Проблемът е, че ако концентрацията на озон във въздуха превиши определени норми става опасен не само за микробите, а и за хората. Уредите, които отделят по-малко от 40 ppb (40 части на милиард) озон във въздуха се считат за безопасни от американската FDA. Според Световната здравна организация, безопасните нива на озон са 60 ppb (60 части на милиард).

Йонизаторът за кола Hygea Air генерира под 0.05 ppm (0.05 части на милиард), тоест над 800 пъти под здравословната норма, за което има издаден CE сертификат и който може да видите малко по-горе.

Мога ли да ползвам йонизатора Hygea Air и да го върна, ако не ми хареса

Разбира се! Ние знаем, колко трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което никой друг няма да направи. Предлагаме ти 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така ще можеш да закупиш йонизаторът за кола Hygea Air без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам, че всичко, което сме казали за Hygea Air Car Purifier е вярно, че това е най-добрият йонизатор за кола на пазара и не може да се сравнява с никакви по-евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме… Просто можеш да ни върнеш йонизатора, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Общи условия на сайта ни.

Трябва ли да се закупуват и подменят някакви консумативи за този йонизатор за кола

Йонизаторът не се нуждае от закупуване и подмяна на никакви консумативи. Просто го включвате и забравяте за него. Предполагаемият живот на подобни устройства е около 5 години.

Действа ли като ароматизатор йонизаторът Hygea Air Car Purifier

Йонизаторът не дества като ароматизатор, тъй като той не добавя никакви аромати във въздуха. Това, което той прави е да неутрализира лошите миризми, чрез принципа на йонизацията. Има изключително лек мирис на озон, който повечето хора дори не усещат, тъй като нивата на озон са изключително малки, в рамките на здравословните норми ≤ 0.05 ppm.

Как мога да закупя Hygea Air Car Purifier

Йонизаторът за кола Hygea Air може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Поръчката се заплаща на куриера при нейното получаване или директно на сайта ни, чрез дебитна или кредитна карта.

Трябва ли да спазвам някакви мерки за безопастност при употребата на този йонизатор

  • Това устройство работи само на 12V. Не поставяйте при друго по-високо или по-ниско напрежение.
  • Не пипайте устройството с мокри ръце.
  • Пазете далече от малки деца.
  • Ако буксата на запалката в автомобила ви остава под напрежение след загасяне на двигателя, моля извадете устройството от буксата, с цел да не изтощите акумулатора.

Как мога да закупя Hygea Air Car Purifier

Hygea Air Car Purifier може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Може да закупите йонизатора и да платите цялата сума в брой на куриера при получаването или да платите на сайта ни с дебитна или кредитна карта. Кой вариант ще изберете, зависи изцяло и единствено от вас.

Какви са начините за плащане на продуктите

Продуктите се изпращат с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите.

Можете да платите и на сайта ни с дебитна или кредитна карта през виртуалния пост терминал на Първа Инвестиционна банка. Вашите данни са напълно защитени, тъй като ние не съхраняваме никаква информация на сайта ни, а всички данни се съхраняват от криптираната система на ПИБ.

Колко струва доставката на продукта

За всички поръчки под 30лв. доставката е 5лв твърда такса за цялата страна, без значение на населеното място. За всички поръчки над 30лв., доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка на продуктите

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, като отнема от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите на следващия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работното време на фирма СПИДИ. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Цените в интернет сайта крайни ли са или има някакви скрити такси

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – МОЖЕ ДА КУПИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ БЕЗ РИСК С 14 ДНЕВНИЯ НИ ТЕСТОВ ПЕРИОД