HYGEA WATER SYSTEM
МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО ОЩЕ ЕДИН ВОДЕН ФИЛТЪР

Hygea Water System е уникално устройство за филтрация на чешмяна вода, което без никакво електричество, на гравитационен принцип и без да трябва да се свързва с чешмата, може да трансформира Вашата хлорирана, чешмяна вода, като я направи кристално чиста, умерено алкална и със силни антиоксидантни свойства. Просто налейте чешмяна вода в горната част на системата и след няколко минути в долната част ще имате чиста вода, много по-полезна и здравословна от всяка изворна или минерална вода от магазина, и то само за няколко стотинки на литър! Вижте повече…

8-СТЕПЕННА СИСТЕМА НА ФИЛТРАЦИЯ

Hygea Water System има авангардна 8-степенна система на филтрация, в пъти по-добра от тази на филтриращите кани. Тя пречиства водата от ръжда, пясък, хлор, всякакви видове утайки, химикали, нитрати, опасни патогенни бактерии, тежки метали и много други, потвърдено с редица тестове от независими лаборатории.

ВОДА, ПО-АЛКАЛНА С БЛИЗО 30%

Hygea Water System обогатява чешмяната вода с калций, магнезий и над 20 други минерала, които другите системи на пазара обикновено филтрират. Така тя успява да повиши алкалността /pH/ на чешмяната вода от 7.0 – 7.5 pH до около 8.5 – 9.5 pH, като по този начин я прави много по-здравословна и полезна за организма.

ЙОНИЗИРА И ОБОГАТЯВА ВОДАТА С ВОДОРОД

Намалява Оксидационно-редукционния потенциал на водата до около -300mV / -200mV, като я прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ. Обогатява водата с молекулен водород, точно както 10 пъти по-скъпите йонизатори го правят. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулния водород във водата.

"СУПЕР ВОДА" НА МНОГО ДОСТЪПНА ЦЕНА

С Hygea Water System вие може да имате кристално чиста и вкусна вода, обогатена с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД и то само за НЯКОЛКО СТОТИНКИ ЗА ЛИТЪР. Имайте предвид, че водата с водород не е обикновена вода! Само 2 литра от такава вода на ден има антиоксидантните свойства равни на изяждането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

КАК HYGEA WATER SYSTEM
МОЖЕ ДА ТРАНСФОРМИРА ВАШАТА ЧЕШМЯНА ВОДА

Уникална 8 степенна система на филтрация, превръща чешмяната вода в „СУПЕР ВОДА“,
алкализирана и обогатена с водород – най-мощният известен антоксидант в света!

Застанете с мишката върху  цифрите, за да видите подробното описание

1
2
3
4
5
6
7
8
8-stepenna-systema-shema
1

КЕРАМИЧЕН ФИЛТЪР

Благодарение на микроскопичния размер на своите пори от 0.2 микрона, успешно премахва всички вредни вещества от чешмяната вода като ръжда, пясък, утайка и някои бактерии, като салмонела, ешерихия коли, шигела, холера, тиф, коли форми и други. Само за сравнение, човешкия косъм е с дебелина около 50 микрона или 250 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от порите на този филтър.

2

АКТИВЕН ВЪГЛЕН + АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОБОГАТЕН СЪС СРЕБРО

Използва се от стотици години и се счита за един от най-старите начини за пречистване на водата. Премахва на 99% наличието на хлор, трихалометанови съединения, органични химикали, нитрати, сулфати, неприятен мирис,  пестициди и хербициди, летливи органични съединения и много други химикали от чешмяната вода. Дезинфекцира и предотвратява развитието на бактерии и паразити като салмонела и ешерихия коли.

3

АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ + МАГНЕЗИЕВИ ПАРЧЕНЦА

Пречиства водата допълнително от хлор и летливи органични съединения. Повишава алкалността /pH/ на водата, като  като при взаимодействието на магнезий с водата се получава химическа реакция, при която се отделя молекулен водород – Mg + 2H2O –> H2 + Mg(OH)2 <–> H2Mg2+ + 2OH, като тази реакция не е екзотермична и не носи никави рискове от експлозия. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулярния водород във водата.

4

ТУРМАЛИНОВИ ТОПКИ + СРЕБЪРНИ БИО ТОПКИ + МИНЕРАЛНИ ТОПКИ

Подобряват вкуса на водата, повишават pH, освобождават инфрачервени лъчи, които дезинфекцират от бактерии, структурират водата, като намаляват размера на молекулните клъстъри, освобождават негативни йони и по този начин правят водата мощен антиоксидант.

5

НАТУРАЛНИ КВАРЦОВИ КРИСТАЛИ

Премахват киселинните компоненити на водата, като подобряват вкуса и повишават алкалността /pH нивото/

6

KDF® СМОЛА

Отстранява от водата пестициди, сероводород, намалява концентрацията на желязо и тежки метали, преобразува активен хлор в хлориди. Не позволява развитието на бактерии. Намалява образуването на котлени отлагания.

7

МАГНИТЕН КРАН

Мощния ПОСТОЯНЕН МАГНИТ от 1200 гауса, намагнитизира водните молекулни клъстери, като по този начин разбива връзките между тях и престуктурира водата в по-малки клъстери от по 5-6 молекули. По-малкия размер означава, че водата може по-лесно да се абсорбира от клетките и така да осигури много по-добро хидратиране и по-лесно разтваряне и изхвърляне на киселинните  и токсични отпадъци.

8

НАТУРАЛНИ МИНЕРАЛНИ И СРЕБЪРНО-ИМПРЕГНИРАНИ КАМЪНИ

Минералните камъни на Hygea Water System идват от незамърсен Корейски остров, 300 до 600 метра дъбочина в океана, далече от всякакво замърсяване. Освобождават калий, калций, натрий, магнезий и много други натурални, алкални минерала. Абсорбират вредни тежки метали, токсини, миризми и нечистотии. Поддържат водата свежа и предотвратяват растежа на бактерии във водата.

ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ
ЗА HYGEA WATER SYSTEM

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволен от покупката. Водата е с безупречни вкусови качества, надявам се и с позитивно въздействие върху здравето. Горещо препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Продукта е уникален! Мечтата на всеки човек заинтересован за здравето,за своето и на близките си. Моля да помислите дали е възможно да го предлагате на по - поносима цена. Става въпрос за хората в пенсионна възраст!

★★★★★
5 5 1
Закупихме през декември 2017 г. система HYGEA WATER SYSTEM за офиса. Водатата е изключително чиста, мека, без мирис на хлор. С удоволствие се ползва от екипа непрекъснато. Препоръчвам я на всеки, който мисли за здравето си и иска да води здравословен начин на живот.

★★★★★
5 5 1
Изключително сме доволни! Не се колебайте!
НАД 40 000 КЛИЕНТА !!!

НЕ МОЖЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ДА ГРЕШАТ!

HYGEA WATER SYSTEM
КЛЮЧЪТ КЪМ ВАШЕТО ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ

HYGEA WATER SYSTEM МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ ВАШАТА ОБИКНОВЕНА ЧЕШМЯНА ВОДА В МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ!

Организмът ни е изграден от около 70% вода, затова е много важно да знаем КАКВА ВОДА ДА ПИЕМ ВСЕКИ ДЕН! За съжаление повечето питейна вода с АБСОЛЮТНО НИЩО не помага за нашето здраве, дори и след филтриране. ЗАЩО Е ТАКА? Много просто – защото тази вода НЕ Е АНТИОКСИДАНТ! Дали една течност е антиоксидант се определя от нейния ОКИСЛИТЕЛНО РЕДУКЦИОНЕН ПОТЕНЦИАЛ /ОРП/. ОРП измерва способността на дадено вещество да окислява, т.е. да отнема електрони или да редуцира окисляването, т.е. да дарява електрони, или това са така наречените антиоксиданти. Измерва се в миливолтове /mV/ и може да бъде положително, ако окислява, и отрицателно, ако редуцира окисляването и действа като антиоксидант.

Тоест, колкото една течност има ПО-ОТРИЦАТЕЛНО ОРП, толкова тя е ПО-ПОЛЕЗНА за Вашия организъм, защото елиминира свободните радикали. Hygea Water System успява да понижи ОРП на чешмяната вода от около +400 mV на -200 mV / -300 mV

ОРП на водата с продуктите на Hygea Water

Сега може би разбирате защо АЛКАЛНОСТТА не е най-важният показател за една вода. Точно затова и минералните води, които са силно алкални с pH над 9.0 С ПОЧТИ НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ за Вашето по-добро здраве. За разлика от тях, водата от Hygea Water System е също алкална с pH 8.5 – 9.5, но с ОРП ОКОЛО -300 mV / -200 mV, което означава, че тази вода има мощни свойства да отдава електрони и да НЕУТРАЛИЗИРА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ във вашето тяло. А едни от най-често срещаните заболявания се дължат именно на натрупването на вредни свободни радикали.

Освен това, благодарение на МОЩНИЯ ПОСТОЯНЕН МАГНИТ от 1200 гауса, прикрепен към водния кран, системата може да преструктурира размера на водните молекулни клъстъри, като по този начин прави водата МНОГО ПО-ЛЕСНА за усвояване от клетките и осигурява много ПО-ДОБРО ХИДРАТИРАНЕ и съответно по-лесно изхвърляне на киселинните отпадъци и токсини, натрупани в организма Ви.

КУПИ HYGEA WATER SYSTEM
БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ

ИМАШ 14 ДНИ ДА ИЗПРОБВАШ СИСТЕМАТА И ДА СЕ УБЕДИШ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА!

Ние знаем, че САМО АКО МОЖЕШЕ да опиташ вкуса на водата, която излиза от Hygea Water System, ти НЕ БИ СЕ ПОКОЛЕБАЛ да си я купиш на момента… Да, знаем, трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което почти никой друг не прави. Предлагаме ти да закупиш Hygea Water System с 14-ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така покупката ти ще е без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за нея, е вярно, че това е най-добрата система на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш устройството, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности можете да намерите в раздел Общи условия на сайта ни.

ПОРЪЧАЙ HYGEA WATER SYSTEM СЕГА
И СПЕСТИ ЦЕЛИ 100 ЛВ. ОТ ЦЕНАТА

ПОБЪРЗАЙТЕ! ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

Поръчай Hygea Water System Сега!
Поръчай Hygea Water System Сега

Този продукт може да бъде поръчан на изплащане!

СТРУВА ВИ СЕ СКЪПО?
ПОЧАКАЙТЕ! НЕКА ДА ПОСМЯТАМЕ ЗАЕДНО…

СРЕДНО ГОДИШЕН РАЗХОД ЗА ВОДА:

1
2
Пий и спестявай с Hygea Water System
1

За първите две години или 7500 литра филтрирана вода, което е максималния капацитет на филтрите на системата, разходите ви за консумативи и вода с HYGEA WATER SYSTEM ще бъдат следните:

  • 1 x Hygea Water System = 397.00 лв
  • 3 x Филтърни патрона = 3 x 64 лв = 192.00 лв
  • 1 х Сребърно-импрегнирани камъни = 37.00 лв
  • 7.5 кубика вода /1 кубик = 1000 литра/ x 1.5 лв/кубик = 11.25 лв

Общо: 637.25 лв или по 318.62 лв средно на година.

Така един литър чиста, алкална, обогатена с водород и микро-структурирана вода с Hygea Water System ще ви струва САМО 8 СТОТИНКИ!!!

ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

* 7500л вода е две годишната консумация на едно семейство, ако използва по 10л вода всеки ден.

2

За да си набавите същото количество МИНЕРАЛНА ВОДА, кавото бихте имали с HYGEA WATER SYSTEM, а именно 7500л за две години, калкулацията е следната:

7500л вода са 5000 бутилки х 1,5 литра. При средна цена за бутилка от 0.70 ст, това прави 3500 лв за две години или по 1750 лв на година.

Цифрите говорят сами за себе си. Да не споменаваме, че минералната вода, въпреки, че е алкална, с почти нищо не допринася за вашето по-добро здраве, тъй като НЕ Е АНТИОКСИДАНТ и нейното ОРП Е СИЛНО ПОЛОЖИТЕЛНО, докато ОРП-то на водата от Hygea Water System е между -350mV и -250mV, в зависимост от вашата чешмяна вода!

Застанете с мишката върху  цифрите, за да видите подробното описание