HYGEA WATER SYSTEM
МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО ОЩЕ ЕДИН ВОДЕН ФИЛТЪР

Hygea Water System е уникално устройство за филтрация на чешмяна вода, което без никакво електричество, на гравитационен принцип и без да трябва да се свързва с чешмата, може да трансформира Вашата хлорирана, чешмяна вода, като я направи кристално чиста, умерено алкална и със силни антиоксидантни свойства. Просто налейте чешмяна вода в горната част на системата и след няколко минути в долната част ще имате чиста вода, много по-полезна и здравословна от всяка изворна или минерална вода от магазина, и то само за няколко стотинки на литър! Вижте повече…

8-СТЕПЕННА СИСТЕМА НА ФИЛТРАЦИЯ

Hygea Water System има авангардна 8-степенна система на филтрация, в пъти по-добра от тази на филтриращите кани. Тя пречиства водата от ръжда, пясък, хлор, всякакви видове утайки, химикали, нитрати, опасни патогенни бактерии, тежки метали и много други, потвърдено с редица тестове от независими лаборатории.

ВОДА, ПО-АЛКАЛНА С БЛИЗО 30%

Hygea Water System обогатява чешмяната вода с калций, магнезий и над 20 други минерала, които другите системи на пазара обикновено филтрират. Така тя успява да повиши алкалността /pH/ на чешмяната вода от 7.0 – 7.5 pH до около 8.5 – 9.5 pH, като по този начин я прави много по-здравословна и полезна за организма.

ЙОНИЗИРА И ОБОГАТЯВА ВОДАТА С ВОДОРОД

Намалява Оксидационно-редукционния потенциал на водата до около -300mV / -200mV, като я прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ. Обогатява водата с молекулен водород, точно както 10 пъти по-скъпите йонизатори го правят. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулния водород във водата.

"СУПЕР ВОДА" НА МНОГО ДОСТЪПНА ЦЕНА

С Hygea Water System вие може да имате кристално чиста и вкусна вода, обогатена с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД и то само за НЯКОЛКО СТОТИНКИ ЗА ЛИТЪР. Имайте предвид, че водата с водород не е обикновена вода! Само 2 литра от такава вода на ден има антиоксидантните свойства равни на изяждането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

КАК HYGEA WATER SYSTEM
МОЖЕ ДА ТРАНСФОРМИРА ВАШАТА ЧЕШМЯНА ВОДА

Уникална 8 степенна система на филтрация, превръща чешмяната вода в „СУПЕР ВОДА“,
алкализирана и обогатена с водород – най-мощният известен антоксидант в света!

Застанете с мишката върху  цифрите, за да видите подробното описание

1
2
3
4
5
6
7
8
8-stepenna-systema-shema
1

КЕРАМИЧЕН ФИЛТЪР

Благодарение на микроскопичния размер на своите пори от 0.2 микрона, успешно премахва всички вредни вещества от чешмяната вода като ръжда, пясък, утайка и някои бактерии, като салмонела, ешерихия коли, шигела, холера, тиф, коли форми и други. Само за сравнение, човешкия косъм е с дебелина около 50 микрона или 250 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от порите на този филтър.

2

АКТИВЕН ВЪГЛЕН + АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОБОГАТЕН СЪС СРЕБРО

Използва се от стотици години и се счита за един от най-старите начини за пречистване на водата. Премахва на 99% наличието на хлор, трихалометанови съединения, органични химикали, нитрати, сулфати, неприятен мирис,  пестициди и хербициди, летливи органични съединения и много други химикали от чешмяната вода. Дезинфекцира и предотвратява развитието на бактерии и паразити като салмонела и ешерихия коли.

3

АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ + МАГНЕЗИЕВИ ПАРЧЕНЦА

Пречиства водата допълнително от хлор и летливи органични съединения. Повишава алкалността /pH/ на водата, като  като при взаимодействието на магнезий с водата се получава химическа реакция, при която се отделя молекулен водород – Mg + 2H2O –> H2 + Mg(OH)2 <–> H2Mg2+ + 2OH, като тази реакция не е екзотермична и не носи никави рискове от експлозия. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулярния водород във водата.

4

ТУРМАЛИНОВИ ТОПКИ + СРЕБЪРНИ БИО ТОПКИ + МИНЕРАЛНИ ТОПКИ

Подобряват вкуса на водата, повишават pH, освобождават инфрачервени лъчи, които дезинфекцират от бактерии, структурират водата, като намаляват размера на молекулните клъстъри, освобождават негативни йони и по този начин правят водата мощен антиоксидант.

5

НАТУРАЛНИ КВАРЦОВИ КРИСТАЛИ

Премахват киселинните компоненити на водата, като подобряват вкуса и повишават алкалността /pH нивото/

6

KDF® СМОЛА

Отстранява от водата пестициди, сероводород, намалява концентрацията на желязо и тежки метали, преобразува активен хлор в хлориди. Не позволява развитието на бактерии. Намалява образуването на котлени отлагания.

7

МАГНИТЕН КРАН

Мощния ПОСТОЯНЕН МАГНИТ от 1200 гауса, намагнитизира водните молекулни клъстери, като по този начин разбива връзките между тях и престуктурира водата в по-малки клъстери от по 5-6 молекули. По-малкия размер означава, че водата може по-лесно да се абсорбира от клетките и така да осигури много по-добро хидратиране и по-лесно разтваряне и изхвърляне на киселинните  и токсични отпадъци.

8

НАТУРАЛНИ МИНЕРАЛНИ И СРЕБЪРНО-ИМПРЕГНИРАНИ КАМЪНИ

Минералните камъни на Hygea Water System идват от незамърсен Корейски остров, 300 до 600 метра дъбочина в океана, далече от всякакво замърсяване. Освобождават калий, калций, натрий, магнезий и много други натурални, алкални минерала. Абсорбират вредни тежки метали, токсини, миризми и нечистотии. Поддържат водата свежа и предотвратяват растежа на бактерии във водата.

ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ
ЗА HYGEA WATER SYSTEM

★★★★★
5 5 1
Отличен продукт, доволен съм от покупката

★★★★★
5 5 1
Каната отговаря на предназначението си, всеки, които се грижи за своето здраве и това на семейството, може да си я закупи. Според медицината, организмът боледува, защото в стомаха ни преобладава киселата среда. Каната е това, което прави тази среда алкална. Полезна е за здравето, особено за хора, страдащи от подагра. Не се колебайте, подарете си здраве за семейството!

★★★★★
5 5 1
Въпреки скептицизма ми и пречиствателя за въздух и голямата система за вода вършат добра работа. Замерихме качеството на водата и pH-то, доста добре. За 1 месец употреба смея да твърдя, че съм доста доволен.

★★★★★
5 5 1
До момента, това е най-вкусната и пречистена вода, която сме опитвали цялото семейство и всички предимства са очевидни. Бих препоръчала с огромно удоволствие на всеки, който иска да има практична система и добра филтрация. Успех!

★★★★☆
4 5 1
Системата е лесна за сглобяване, с ясни инструкции. Спестява време и усилия. Вкусът на водата в началото ни се видя малко странен, но се оказа, че трябва да се превъртят няколко резервоара и вкусът "на камък" изчезна.

★★★★☆
4 5 1
Системата е практична и лесна за употреба спестява ни време и средства ! Цялото семейство най-вече децата са супер доволни ,защото се използва много лесно.Ще се възползваме и от др. ваши продукти Благодаря !!!
НАД 40 000 КЛИЕНТА !!!

НЕ МОЖЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ДА ГРЕШАТ!

ВИЖТЕ ОТГОВОРИТЕ НА НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО HYGEA WATER SYSTEM

Как работи Hygea Water System

Просто налейте питейна чешмяна вода с кана или директно от чешмата в горния съд на системата. Благодарение на силите на гравитацията, водата ще премине постепенно през керамичния филтър, с големина на порите само 0.2 микрона, през 5 степенния филтърен патрон, и накрая попада в долния съд. Системата пречиства водата от хлор, неприятни миризми, ръжда, пясък, трихалометани, опасни бактерии, олово и други тежки метали. Освен това водата се обогатява с калций, магнезий и над 20 други полезни алкални натурални минерали, които обикновено се филтрират от другите системи на пазара. Hygea Water System повишава алкалността /pH/ на чешмяната вода с близо 30% и я микро-структурира, като по този начин я прави много по-лесна за усвояване, по-здравословна и полезна за организма. Зарежда водата с отрицателно заредени йони, като я прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ. Обогатява водата с молекулен водород, точно както 10 ПЪТИ ПО-СКЪПИТЕ йонизатори го правят. Над 500 научни изследвания доказват положителните здравословни ефекти на молекулния водород във водата.

Само 2 литра от тази вода на ден се равняват на антиоксидантните свойства от изяждането на 756 банана, 516 ябълки, 47 връзки спанак или 38 моркова!

Трудно ли се сглобява системата

Не, изобщо няма нищо сложно. Hygea Water System идва с много подробна книжка с инструкции за употреба, поддръжка и сглобяване. Има детайлна иструкция с картинки, стъпка по стъпка, като не ви трябват никакви инструменти и всичко е много лесно.

Колко често трябва да се подменят консумативите на системата

Препоръчителни срокове за подмяна на консумативите за Hygea Water System:

КЕРАМИЧЕН ФИЛТЪР: След приблизително 7500 литра филтрирана вода или 2 години;

ФИЛТЪРЕН ПАТРОН: Ако желаете да имате вода, обогатена с водород, със силни антиоксидантни свойства, препоръчително е да се подменя този филтър след 1800 литра филтрирана вода или след 6 месечна употреба, тъй като магнезия използван в него има определен живот на действие.

Всички останали елементи от филтъра запазват пречистващите си свойства до 7500 литра филтрирана вода или 2 години употреба, но във водата ви няма да има водород и тя няма да има антиоксидантни свойства;

МИНЕРАЛНИ КАМЪНИ: Препоръчваме да  се подменят след 10 000 литра филтрирана вода или 3 години;

СРЕБЪРНО-ИМПРЕГНИРАНИ КАМЪНИ: Подменят след 3600 литра филтрирана вода или 1 година;

МАГНИТЕН КРАН: Не е нужно да се подменя.

Цените на всички консумативи за Hygea Water System може да видите ТУК.

Правени ли са тестове на водата от тази система

Разбира се! Производителят на системата е ISO сертифициран, а самата система е минала през редица тестове за безопасност и качество, включително има няколко теста от независими чуждестранни и български лаборатории. Кликнете върху някоя от картинките по-долу, за да ги разгледате:

WATER-TEST-HWSORP-TEST-HWStest-ViK1test-ViK2
Hygea Water System WQA Test

Какви са точните размери на системата

Размери на системата в сглобен вид: 55 см височина х 32 см широчина.

Мога ли да върна системата, ако не ми хареса

Разбира се! Ние знаем, колко трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което никой друг няма да направи. Предлагаме ти 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така ще можеш да закупиш Hygea Water System без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за нея, е вярно, че това е най-добрата система на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш устройството, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намерите в раздел Общи условия, точка 6 на сайта ни.

Пластмасата на Hygea има ли опасни съставки като "БИСФЕНОЛ А" и "ФТАЛАТ"

Не. Пластмасовата структура на Hygea Water System е гарантирано без „Бисфенол А“ (Bisphenol A) и „Фталат“ (Phthalate) и отговаря на всички европейски директиви за безопасност и качество.

Трябва ли да се свързва с чешмата системата

Не. Системата не се свързва с чешмата. Просто отделете горната част на системата с логото на Hygea Water System и налейте вода в нея директно от чешмата или използвайте кана и налейте водата директно в системата.

Има ли гаранция системата

Hygea Water System идва с 2 /две/ годишна гаранция, като покрива всички дефекти свързани с производството и функционирането на продукта, възникнали по вина на производителя. Настоящата гаранция не покрива необходимата поддръжка, ремонт или подмяна на части и консумативи /керамичен филтър, филтърен патрон, сребърно-импрегнирани камъни, минерални камъни, силиконови уплътнения и магнитен кран/, дължащи се на нормалното им износване.

Hygea Water System, pH и ОРП на водата

Според тестовете, които сме правили на водата във Варна, Великобритания и Корея, Hygea Water System повишава алкалността на чешмяната вода средно от около 7.0 – 7.5 pH  до около 8.5-9.5 pH, като в същото време намалява оксидационно редукционния потенциал /ОРП/ на водата от около +200 / +300 mV до около -300 / -200 mV. Тези показатели са измерени от независими лаборатории веднага след филтрация, като зависят от показателите на чешмянат вода на входа на ситемата. Препоръчитално е да консумирате водата от системата, веднага след като е филтрирана, за да си гарантирате, че водата има възможно най-високи антиокисдантни свойства, тъй като е нормално, с времето тези показатели да намаляват. Точно затова е препоръчително да се подменя филтърният патрон на всеки 6 месеца или 1800 литра вода.

Hygea Water System премахва ли хлора от водата

Да, Hygea Water System отстранява до около 99% от хлора, както и всякакви други замърсявания от чешмяната вода и подобрява нейния вкус и качество.

Къде се произвежда Hygea Water System

Hygea Water System се произвежда ексклузивно за английската фирма Hygea International Ltd, като цялото производство неслучайно е изнесено в Корея. Може би не знаете, но именно Корея е страната, която е най-напред в технологиите за пречистване на вода. Те са създателите на керамичния филтър и там могат да се намерят най-качествените и най-чисти минерални и сребърно-импрегнирани камъни в света. Точно затова цялото производство на Hygea Water System се извършва под най-строг контрол в Корея, като се спазват всички GMP практики и всички европейски директиви за безопасност и качество.

Могат ли малки деца и бебета да пият водата от филтърната система

Разбира се! До навършване на 1 годинка на бебето водата, която приема трябва да е чиста и нискоминерализирана, бедна на флоур и натрий. Минералните води са опасни за здравето на кърмачетата тъй като натоварват недоразвитата им отделителна система и могат да предизвикат флоуроза. Според много специалисти, между тях и педиатри, е препоръчително да се пие водата, която ни заобикаля т.е. чешмяната вода. С Hygea Water System вие може да имате, наистина кристално чиста, леко-минерализирана и натурална вода от природата, която може да се консумира постоянно, без да натоварвате детските организми, за да растат те здрави, жизнени и пълни с енергия.

Мога ли да готвя с водата от Hygea Water System

Можете да използвате Hygea Water System за всички ежедневни нужди в домакинството ви, включително и готвене. Водата от филтриращата система подобрява вкуса на храната и напитките, и намалява времето за приготовлението им.

Колко често трябва да се почиства филтриращата система и с какво

Почистването на филтриращата система зависи преди всичко от замърсеността на водата в района, в който живеете. Веднъж в месеца е нормално да почиствате вашата система с разтвор от вече филтрирана вода и ябълков оцет. Не препоръчваме да ползвате химични детергенти, като сапун, веро и др, освен ако изрично не е посочено това. Подробно начина на почистване на отделните части на системата е описан в РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА, което ще получите заедно с продукта.

Годна ли е за пиене филтрирана вода, която е престояла в системата повече от седмица

Можете да консумирате вода престояла във филтърната система до 14 дни, без да се притеснявате, тъй като Минералните камъни и сребърно-импрегнираните камъни, поддържат водата свежа и чиста от бактерии. След този период, препоръчваме да изхвърлите престоялата вода и да почистите съда за съхранение на вода, така както е описано в РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА.

Ако заминавам за някъде, какво да правя със системата

Ако заминавате за максимум за около седмица, може да оставите системата пълна с вода, без да се притеснявате. Ако няма да ви има за по дълъг период, е препоръчително да източите водата от системата, да махнете филтърния патрон и да го сложите в найлонова торбичка, в хладилника. Като се приберете, почистете системата, напълнете я с вода, като изхвърлите първия контейнер с филтрирана вода, за всеки случай.

Керамичния филтър се оцветява в жълто, това нормално ли е

Да, напълно нормално е! Керамичният филтър е първата спирачка за всички нечистотии от водата. Ако той остава чисто бял, така както е в началото, това означава, че или водата ви е напълно чиста или филтърът е неефективен. В интерес на истината, никога досега не ни се е случвало керамичния филтър да си остане чисто бял. Така че с времето, въпреки периодичното почистване, е напълно нормално керамичния филтър да се оцвети в жълто, оранжево или дори светло кафяво.

По стените на съда за вода има зелен мъх/водорасли, защо се случва това

Hygea Water System не трябва да се поставя на място с пряка слънчева светлина, тъй като това подпомага растежа на зелени едноклетъчни водорасли по стените. Те са напълно безопасни, въпреки че са нежелани и се появяват навсякъде, където има тръби и вода.

Каква е разликата между Hygea Water System и филтрите за обратна осмоза

Hygea Water System филтрира, пречиства, минерализира и намагнитизира водата. Обратната осмоза филтрира и пречиства водата, но я деминерализира. Важно е да знаете, че при обратната осмоза само около една четвърт от филтрираната вода става за пиене, останалото е отпадък. Още повече филтрите за обратна осмоза изискват много често и интензивно почистване. Ако това правило не се спазва, нечистотиите могат да попаднат във филтрираната вода и да я замърсят дори още повече, от колкото е била в началото!

Как мога да закупя Hygea Water System

Hygea Water System може да закупите онлайн през сайта ни или като направите поръчка по телефона. Може да закупите системата и да платите цялата сума в брой на куриера или на 6 равни вноски без оскъпяване по 66.17 лв. Кой вариант ще изберете, зависи изцяло и единствено от вас.

Какви са начините за плащане на продуктите

Продуктите се изпращат с наложен платеж, което означава, че ще платите стойността на продукта в брой на куриера, чак когато го получите.

Можете да платите и на сайта ни с дебитна или кредитна карта през виртуалния пост терминал на Първа Инвестиционна банка. Вашите данни са напълно защитени, тъй като ние не съхраняваме никаква информация на сайта ни, а всички данни се съхраняват от криптираната система на ПИБ.

Можете да поръчате Hygea Water System и на изплащане. Това става като се кандидатсва за целево финансиране към TBI Bank. В случай, че сте одобрен, вие ще получите от нас филтърната система без да заплащате нищо, като ще трябва да подпишете пред куриера договора за кредит, да му предадете копие от личната си карта и да подпишете копието от фактурата. Възможно е да бъде издадена фактура на фирма, а финансирането да е на физическо лице.

В момента имаме промоция запокупка на 6 РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ. Изплащането е на 6 равни вноски по 66.17лв, като изплащането започва около 1 месец след като получите продукта. За целта, добавете в количката този продукт и ще видите бутона на TBI за закупуване на кредит. Кликнете го и следвайте инструкциите.

Колко струва доставката на продукта

За всички поръчки под 30лв. доставката е 5лв, твърда такса за цялата страна, без значение на населеното място. За всички поръчки над 30лв., доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка на продуктите

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, като отнема от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от вашето населено място. Поръчки направени до 17.00 ч се изпращат обикновено още в същия ден, тоест може да ги получите още на другия ден. Поръчки направени след 17.00 ч се изпращат към куриера на следващия работен ден. Поръчки направени в петък след 17.00 ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работното време на фирма СПИДИ. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Цените в интернет сайта крайни ли са или има някакви скрити такси

Всички цени в интернет сайта ни са крайни с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително.

HYGEA WATER SYSTEM
КЛЮЧЪТ КЪМ ВАШЕТО ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ

HYGEA WATER SYSTEM МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ ВАШАТА ОБИКНОВЕНА ЧЕШМЯНА ВОДА В МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ!

Организмът ни е изграден от около 70% вода, затова е много важно да знаем КАКВА ВОДА ДА ПИЕМ ВСЕКИ ДЕН! За съжаление повечето питейна вода с АБСОЛЮТНО НИЩО не помага за нашето здраве, дори и след филтриране. ЗАЩО Е ТАКА? Много просто – защото тази вода НЕ Е АНТИОКСИДАНТ! Дали една течност е антиоксидант се определя от нейния ОКИСЛИТЕЛНО РЕДУКЦИОНЕН ПОТЕНЦИАЛ /ОРП/. ОРП измерва способността на дадено вещество да окислява, т.е. да отнема електрони или да редуцира окисляването, т.е. да дарява електрони, или това са така наречените антиоксиданти. Измерва се в миливолтове /mV/ и може да бъде положително, ако окислява, и отрицателно, ако редуцира окисляването и действа като антиоксидант.

Тоест, колкото една течност има ПО-ОТРИЦАТЕЛНО ОРП, толкова тя е ПО-ПОЛЕЗНА за Вашия организъм, защото елиминира свободните радикали. Hygea Water System успява да понижи ОРП на чешмяната вода от около +400 mV на -200 mV / -300 mV

ОРП на водата с продуктите на Hygea Water

Сега може би разбирате защо АЛКАЛНОСТТА не е най-важният показател за една вода. Точно затова и минералните води, които са силно алкални с pH над 9.0 С ПОЧТИ НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ за Вашето по-добро здраве. За разлика от тях, водата от Hygea Water System е също алкална с pH 8.5 – 9.5, но с ОРП ОКОЛО -300 mV / -200 mV, което означава, че тази вода има мощни свойства да отдава електрони и да НЕУТРАЛИЗИРА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ във вашето тяло. А едни от най-често срещаните заболявания се дължат именно на натрупването на вредни свободни радикали.

Освен това, благодарение на МОЩНИЯ ПОСТОЯНЕН МАГНИТ от 1200 гауса, прикрепен към водния кран, системата може да преструктурира размера на водните молекулни клъстъри, като по този начин прави водата МНОГО ПО-ЛЕСНА за усвояване от клетките и осигурява много ПО-ДОБРО ХИДРАТИРАНЕ и съответно по-лесно изхвърляне на киселинните отпадъци и токсини, натрупани в организма Ви.

КУПИ HYGEA WATER SYSTEM
БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ

ИМАШ 14 ДНИ ДА ИЗПРОБВАШ СИСТЕМАТА И ДА СЕ УБЕДИШ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА!

Ние знаем, че САМО АКО МОЖЕШЕ да опиташ вкуса на водата, която излиза от Hygea Water System, ти НЕ БИ СЕ ПОКОЛЕБАЛ да си я купиш на момента… Да, знаем, трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което почти никой друг не прави. Предлагаме ти да закупиш Hygea Water System с 14-ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така покупката ти ще е без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам че всичко, което сме казали за нея, е вярно, че това е най-добрата система на пазара и не може да се сравнява с никакви евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш устройството, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности можете да намерите в раздел Общи условия на сайта ни.

ПОРЪЧАЙ HYGEA WATER SYSTEM СЕГА
И СПЕСТИ ЦЕЛИ 100 ЛВ. ОТ ЦЕНАТА

ПОБЪРЗАЙТЕ! ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

Поръчай Hygea Water System Сега!
Поръчай Hygea Water System Сега

Този продукт може да бъде поръчан на изплащане!

СТРУВА ВИ СЕ СКЪПО?
ПОЧАКАЙТЕ! НЕКА ДА ПОСМЯТАМЕ ЗАЕДНО…

СРЕДНО ГОДИШЕН РАЗХОД ЗА ВОДА:

1
2
Пий и спестявай с Hygea Water System
1

За първите две години или 7500 литра филтрирана вода, което е максималния капацитет на филтрите на системата, разходите ви за консумативи и вода с HYGEA WATER SYSTEM ще бъдат следните:

  • 1 x Hygea Water System = 397.00 лв
  • 3 x Филтърни патрона = 3 x 64 лв = 192.00 лв
  • 1 х Сребърно-импрегнирани камъни = 37.00 лв
  • 7.5 кубика вода /1 кубик = 1000 литра/ x 1.5 лв/кубик = 11.25 лв

Общо: 637.25 лв или по 318.62 лв средно на година.

Така един литър чиста, алкална, обогатена с водород и микро-структурирана вода с Hygea Water System ще ви струва САМО 8 СТОТИНКИ!!!

ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

* 7500л вода е две годишната консумация на едно семейство, ако използва по 10л вода всеки ден.

2

За да си набавите същото количество МИНЕРАЛНА ВОДА, кавото бихте имали с HYGEA WATER SYSTEM, а именно 7500л за две години, калкулацията е следната:

7500л вода са 5000 бутилки х 1,5 литра. При средна цена за бутилка от 0.70 ст, това прави 3500 лв за две години или по 1750 лв на година.

Цифрите говорят сами за себе си. Да не споменаваме, че минералната вода, въпреки, че е алкална, с почти нищо не допринася за вашето по-добро здраве, тъй като НЕ Е АНТИОКСИДАНТ и нейното ОРП Е СИЛНО ПОЛОЖИТЕЛНО, докато ОРП-то на водата от Hygea Water System е между -350mV и -250mV, в зависимост от вашата чешмяна вода!

Застанете с мишката върху  цифрите, за да видите подробното описание

/* */