ФИЛТРИРАЩАТА КАНА ЗА ВОДА HYGEA ENERGY
Е ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ДОМ ИЛИ ОФИС!

 • ЧИСТА ВОДА СЪС СТРАХОТЕН МЕК ВКУС

  Каната за вода Hygea Energy ще пречисти вашата чешмяна вода от хлор, лош мирис, ръжда, пясък, нитрати, тежки метали, опасни бактерии, химикали, хормони и много други. Тя също така намалява и варовика с около 70% и в резултат ще имате изключително чиста вода с прекрасен мек вкус.

 • ДОБАВЯ ВАЖНИ АЛКАЛНИ МИНЕРАЛИ КЪМ ВОДАТА

  Hygea Energy добавя към водата жизнено важни алкални минерали, като Калций и Магнезий, които обикновено се филтрират от другите системи на пазара. Така тя възстановява вашият оптимален алкален баланс, като повиша водното pH до 8.5 – 9.0, за да е водата много по-полезна и здравословна за вас.

 • ЙОНИЗИРА И ОБОГАТЯВА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД

  Понижава ОКСИДАЦИОННО-РЕДУКЦИОННИЯТ ПОТЕНЦИАЛ /ОРП/ на чешмяната вода до -200 mV / -100 mV, като по този начин я прави мощен антиоксидант. Обогатява водата с МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД.

 • ДЕТОКСИКИРА, ЕНЕРГИЗИРА И ЗАСИЛВА ИМУНИТЕТА

  Hygea Energy преструктурира размера на водните молекулни клъстъри, като прави водата по-лесна за усвояване от клетките и осигурява по-лесно изхвърляне на  натрупаните токсини в организма. С тази кана вие ще пиете истински чиста, алкална вода, обогатена с водород, която може да засили имунитета, да ускори метаболизма, мощно да ви детоксикира и да ви даде много бодрост и енергия.

ТАЙНАТА НА HYGEA ENERGY
СЕ КРИЕ В НЕЙНИЯТ УНИКАЛЕН ФИЛТЪР

 • АКТИВЕН ВЪГЛЕН

  Пречиства водата от хлор, трихалометанови съединения, органични химикали, нитрати, сулфати, неприятен мирис,  пестициди и хербициди, летливи органични съединения и много други. Дезинфекцира и предотвратява развитието на бактерии и паразити като салмонела и ешерихия коли.

 • KDF® СМОЛА

  Отстранява от водата пестициди, сероводород, желязо, ръжда и тежки метали. Не позволява развитието на бактерии. Омекотява водата, намалява образуването на котлени отлагания.

 • ТУРМАЛИНОВИ ТОПКИ

  Турмалинът е известен с невероятните си детоксикиращи способности. Той йонизира водата, като намалява нейният Оксидационно Редукционен Потенциал и повишава алкалността. Освен това намалява размера на водните молекулни клъстъри, подобрява вкуса, елеминира лошия мирис.

 • MAIFAN ТОПКИ

  Топките Maifan насищат водата с жизнено важни и полезни минерали – калций, магнезий, желязо, селен. Тези топки имат изключителни способности да абсорбират редица тежки метали, като олово, кадмий, хром, мед, манган, никел, дори някои радиоактивни елементи като, уран, радий, торий и други.

 • ИНФРАЧЕРВЕНИ КЕРАМИЧНИ ТОПКИ

  Микро-структурират водата, като разбиват връзките между молекулните клъстъри в по-малки от по 5-6 молекули. По-малкия размер означава, че водата може по-лесно да се абсорбира от клетките и така да осигури много по-добро хидратиране и по-лесно изхвърляне на токсините. Предотвратяват развитието на патогенни бактерии във водата.

 • MUYU ТОПКИ

  Едни от най-ценните и известни камъни на Китай. Топките Muyu съдържат множество минерали, които са изключително полезни за сърцето, стомаха и много други органи и системи в човешкия организъм. Повишават алкалността на водата.

 • МАГНЕЗИЙ

  Магнезият е един от най-важните минерали за човешкия организъм, тъй като участва в над 300 ензимни процеса. При взаимодействието си с водата се получава химическа реакция, при която се отделя молекулен водород – Mg + 2H2O –> H2 + Mg(OH)2 <–> H2Mg2+ + 2OH, като тази реакция не е екзотермична и не носи никакви рискове от експлозия.

Филтър за филтрираща кана Hygea Energy

С КАКВО HYGEA ENERGY ПРЕВЪЗХОЖДА
СТАНДАРТНИТЕ ФИЛТРИРАЩИ КАНИ

С какво Hygea Energy превъзхожда стандартните филтриращи кани

ИЗПОЛЗВАЙКИ КАНАТА HYGEA ENERGY,
ВИЕ МОЖЕ ДА СПЕСТИТЕ НА ПРИРОДАТА САМО ЗА 1 ГОДИНА

ДО 4 800 БР

ИЗХВЪРЛЕНИ ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ!

ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА
ЗА ФИЛТРИРАЩАТА КАНА HYGEA ENERGY
hnr Средна оценка: ★★★★★ 5 базирана на 32 клиентски резултата.
5 1

★★★★★
5 5 1
Ползваме каната вече няколко дни. Водата е вкусна и приятна. Даже почнахме да пием повече. Дано само да намалява варовика, защото това беше причината да се спрем на Вашата кана. другите кани са по-евтини, но не влияят на твърдоста на водата а при нас в Пловдив водата е доста твърда (около 12-13) и е вредна за бъбреците. Е разбира се има ги и всички други ползи от 7-те филтриращи слоя. Много сме доволни, край на мъкненето на тежки 11л туби и други шишета. Много съм доволен и от служителката в чата на сайта, даде ми много полезна информация. Благодаря за доброто отношение! Желая Ви много успехи и да продъжавате все така!

★★★★★
5 5 1
Здравейте, от около 2 седмици ползвам каната Hygea. Много е практична, отпадна нуждата от носенето на бутилки с минерална вода 🙂 , водата е вкусна , без мирис на хлор. Откакто взех каната пия вода много по-често.

★★★★★
5 5 1
Не намирам подходящи похвални думи! Пия, пия и все ми се пие. Превъзходен вкус!..

★★★★★
5 5 1
Подходих скeптично преди покупката на каната, но вече се убедих, че тя е най-добрата, която мога да си купя. Всички вкъщи са очаровани от вкуса на водата, която пием от каната и смело я препоръчвам на всеки, който иска да пие чиста и обогатена вода!Поздрави!
КУПИ HYGEA ENERGY
БЕЗ НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ

ИМАШ 14 ДНИ ДА Я ИЗПРОБВАШ И ДА СЕ УБЕДИШ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА!

Поръчай Hygea Water без никакъв риск. Ако не ти хареса можеш да върнеш системата до 14 дни!

Ние знаем, че САМО АКО МОЖЕШЕ да опиташ вкуса на водата, която излиза от Hygea Energy, ти НЕ БИ СЕ ПОКОЛЕБАЛ да си я купиш на момента… Да, знаем, трудно се купуват подобни уреди по интернет, най-вече защото не можеш да ги изпробваш. Ето защо ти предлагаме нещо УНИКАЛНО, което почти никой друг не прави. Предлагаме ти да закупиш Hygea Energy с 14-ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД! Така покупката ти ще е без АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РИСК И ПРИТЕСНЕНИЕ!

Имаш цели 14 дни, за да се убедиш сам, че всичко, което сме казали за нея е вярно, че това е най-добрата филтрираща кана на пазара и не може да се сравнява с никакви по-евтини имитации. Ако не останеш доволен, в което се съмняваме…, можеш да ни върнеш каната, а ние ще ти възстановим парите. ТОЛКОВА Е ПРОСТО! Подробности може да намериш в раздел Общи условия, т.5 на сайта ни.

ПОРЪЧАЙ HYGEA ENERGY СЕГА
И СПЕСТИ ЦЕЛИ 30 ЛВ. ОТ ЦЕНАТА

ПОБЪРЗАЙТЕ! ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

Поръчай Hygea Energy сега
СТРУВА ВИ СЕ СКЪПО?
ПОЧАКАЙТЕ! НЕКА ДА ПОСМЯТАМЕ ЗАЕДНО…

СРЕДНО ГОДИШЕН РАЗХОД ЗА ВОДА:

1
2
Пий и спестявай с Hygea Energy
1

Максималният капацитет вода, която можете да филтрирате с Hygea Energy за една година е 2400 литра. Разходите ви за консумативи и вода с HYGEA ENERGY ще бъдат следните:

 • 1 x Hygea Energy = 89.00 лв
 • 5 x Филтърни патрона = 124.50 лв
 • 2.4 кубика вода /1 кубик = 1000 литра/ x 1.5 лв/кубик = 3.6 лв

Общо: 217.10 лв

Така един литър чиста, алкална, обогатена с водород и микро-структурирана вода с Hygea Energy ще ви струва САМО 9 СТОТИНКИ!!!

ОПИТАЙ ВКУСА НА ИСТИНСКИ ЧИСТАТА И ПОЛЕЗНА ВОДА!

2

За да си набавите същото количество МИНЕРАЛНА ВОДА, кавото бихте имали с HYGEA ENERGY, а именно 2400л на година, калкулацията е следната:

2400л вода са 1600 бутилки х 1,5 литра. При средна цена за бутилка от 0.70 ст, това прави 1120 лв за година или по 47 ст за литър.

Цифрите говорят сами за себе си. Да не споменаваме, че минералната вода, въпреки, че е алкална, с почти нищо не допринася за вашето по-добро здраве, тъй като НЕ Е АНТИОКСИДАНТ и нейното ОРП Е СИЛНО ПОЛОЖИТЕЛНО, докато ОРП-то на водата от Hygea Energy е между -200mV и -100mV!

Застанете с мишката върху  мигащите цифри, за да видите подробното описание